hosgeldin cnm naptin bakim ev isleri flnmi
kimler burdaaaaaaa:92:
Evet canım eşim az önce işe gitti de ona yemek yapmak için çıkmıştım bulaşıklarımi da yıkadım geldim
Bugün folik asit den bahsettiniz galiba tam okuyamadım ben 5 ay kullandım daha sonra dr bana yeter daha kullanmana gerek yok hamile kalınca devam edersin dedi bıraktım
Ben burdayım canım
Evet canım eşim az önce işe gitti de ona yemek yapmak için çıkmıştım bulaşıklarımi da yıkadım geldim
Bugün folik asit den bahsettiniz galiba tam okuyamadım ben 5 ay kullandım daha sonra dr bana yeter daha kullanmana gerek yok hamile kalınca devam edersin dedi bıraktım
ben bebek istiyorum ama hiçbişey kullanmıyorum en kısa zamanda doktorumu ziyarete gidip danışsam ii olcak galiba
Tabi canım yarar var ben eylül ayimda ağrıdan bir dr gittim bir ay takip etti 2.ay klomen verdi ve senin hiç birşeyin yok boşa gelme dedi bir ay bekledim sonra başka bir dr gittim ve pko tanısı koydu ilk ay prolaktin hormonu yüksek çıktı onun için ilaç kullandım birde klomen ve çatlama iğnesi 2.ay da hormonlar düzene girmiş sadece klomen kullandım ve bu aydan için eşinin testi ile gel dedi dr ama eşim testi bu aya erteledi bende bir ay ara verim dedim dr şimdi bu ay regl olunca eşimde test yaptıracak ve tekrar gidicem
Tabi canım yarar var ben eylül ayimda ağrıdan bir dr gittim bir ay takip etti 2.ay klomen verdi ve senin hiç birşeyin yok boşa gelme dedi bir ay bekledim sonra başka bir dr gittim ve pko tanısı koydu ilk ay prolaktin hormonu yüksek çıktı onun için ilaç kullandım birde klomen ve çatlama iğnesi 2.ay da hormonlar düzene girmiş sadece klomen kullandım ve bu aydan için eşinin testi ile gel dedi dr ama eşim testi bu aya erteledi bende bir ay ara verim dedim dr şimdi bu ay regl olunca eşimde test yaptıracak ve tekrar gidicem
aman kiz susss insallah regl olmazssin
kasıklarımda acaip ağrı var galiba ovulasyonum yaklaştı ama akıntım yok henüz
Eğer olursam diyim ama ben bu konuda şanslı değilim pek yani ama hayırlısı tabi
bence sen yine de bu geceyi degerlendirsonucta bazen agriyi bile bekler olduk yumurtlamada zaten kasik agrisi oluo[/QUOTE
bencede bu ağrıyı yabana atmamam lazım
pozitif enerji gonderiyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?