gülme kızz bak yaş 30a dayanıyo ne araya sığdırcam o çocukları
evet esra.bende 24 yasindaim
bu arada ceylin umarim senin mutlu haberlerine burdan beraber seviniriz
ya su avatara bebek resmini nasil koydnuz
habere bak yaaaaa yeni doğmuş bebeği buz gibi havada çöp konteynırına atmışlar... teeee Allahımmm yaaa sen kimlere veriyosun bu çocuklarııııı
Evet çok iyi oldu çünki yazarken nikiniz aklıma gelmiyor tanıştığıma mennun oldum özlemcim
hepsini toptan yap 3uz ayyy basedebilirmisin ole
habere bak yaaaaa yeni doğmuş bebeği buz gibi havada çöp konteynırına atmışlar... teeee Allahımmm yaaa sen kimlere veriyosun bu çocuklarııııı
Çok fazla endişeye kapılma canım yani ilk aşılaması tutan çok yok zaten ama yine kk da bir başka topikte tanıdığım arkadaşım var o da aşılama yaptırdı tutmadı tüp bebek için beklemedeyken hamile kaldı hemde ikiz yani çok üzülme olur inşallah sorunun neydi ki senin
Ay inanmıyorum yaa o çocukların suçu ne bence onun anne babasını bulup önce kısırlaştırıp sonrada tiksinlar deliğe ya biz burda nasıl uğraşıyoruz onlarsa nasıl kızıyorlar ya inanın tuğlerım diken diken oluyor böyle şeyleri duydukça
baba beni okula gonder diye bi avatar gelmis oraya:44:
arkdaslar benıde alın aranıza 10gun sonra bellı olucak ıns hayırlısı
hiçbir sorun yok ama yaş 33 .2 senedirde uğraşıyoruz.
tabiki herşey kısmet ama kadınların biyolojik saati dedikleri kavram kesinlikle doğruymuş
yok canım orda bilgisayardan yüklemek için "gözat" butonu var ona tıklayıp yükle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?