2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

slm kızlar bende geldim aranıza.bende bu ay görmek istiyodum çift çizgiyi ama göremiycem galiba bu adet günüm bu gündü henüz başlamadı ama belim çok ağrıyo yine bebiş yok anlaşılan

slm kızlar bende geldim aranıza.bende bu ay görmek istiyodum çift çizgiyi ama göremiycem galiba bu adet günüm bu gündü henüz başlamadı ama belim çok ağrıyo yine bebiş yok anlaşılan

hayırlısı olsun canım hemen üzme kendini bu ay olmazsa gelecek ay olur inşallah
hem adetlerin düzenliyse bak gelmemiş bugün belki bebiş vardır

Evet ezgi haklısın canım
Hoşgeldin tatlıcadı
Neyse kızlar ben çıkıyorum bir saat sonra yine gelirim

evt cnm hayırlısı adetlerim çok düzenlidir 1 gün bile şaşmaz.inş bu kez şaşarda başlamaz:) ben bi kaç ay önce hamileydim ama bebişimin kalbinin durması sonucu gebeliğim sonlandırıldı 2 aylık olmuştu.kötü günler geçirdim çok üzüldüm 3 ay geçti aradan daha yeni kendime geldim diyebilirim.herşeyin hayırlısı

geçmiş olsun cnm çok üzüldüm ama en azından hamile kalabiliyosun demek ki, vakti gelince gene olur ve sağlıcakla kucağına alırsın inş cnm.. biz daha onu da beceremedik bakalım hayırlısı

valla bnm annem bi suru ormus bana
hosgeldin cnm umarim hamilesindir
zaten kilo versek bizim bu pko da düzelecek ama çok zorlanıyorum vermekte
bi de diyorum çocuk olunca nasılsa gene alcam en iisi doğurup toptan vereyim
verirsin cnm

cok uzuldum cnm herseyin hayirlisi bende bi tane dusuk yasamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…