eeee maşallah esra sen de herşeyini hazırlamışsın tez zamanda giydirmak nazip olur inşallah
Inşallah canım
Buarada benimde kilo vermem gerekiyor hele şu sıra baya aldım
slm kızlar bende geldim aranıza.bende bu ay görmek istiyodum çift çizgiyi ama göremiycem galiba bu adet günüm bu gündü henüz başlamadı ama belim çok ağrıyo yine bebiş yok anlaşılan
Evet ezgi haklısın canım
Hoşgeldin tatlıcadı
Neyse kızlar ben çıkıyorum bir saat sonra yine gelirim
evt cnm hayırlısı adetlerim çok düzenlidir 1 gün bile şaşmaz.inş bu kez şaşarda başlamaz:) ben bi kaç ay önce hamileydim ama bebişimin kalbinin durması sonucu gebeliğim sonlandırıldı 2 aylık olmuştu.kötü günler geçirdim çok üzüldüm 3 ay geçti aradan daha yeni kendime geldim diyebilirim.herşeyin hayırlısı
valla bnm annem bi suru ormus banaOoo ooo siz çok tembel çıktınızbenim herşey hayır 5tane yelek bir soveter 3örgü battaniye ve 3 patik nasıl ama bir tanede elimde yelek var bu bitince de hırka örücem birde daha önce 5 tane ördüğümü hediye verdim
hosgeldin cnm umarim hamilesindirslm kızlar bende geldim aranıza.bende bu ay görmek istiyodum çift çizgiyi ama göremiycem galiba bu adet günüm bu gündü henüz başlamadı ama belim çok ağrıyo yine bebiş yok anlaşılan
verirsin cnmzaten kilo versek bizim bu pko da düzelecek ama çok zorlanıyorum vermekte
bi de diyorum çocuk olunca nasılsa gene alcam en iisi doğurup toptan vereyim
evt cnm hayırlısı adetlerim çok düzenlidir 1 gün bile şaşmaz.inş bu kez şaşarda başlamaz:) ben bi kaç ay önce hamileydim ama bebişimin kalbinin durması sonucu gebeliğim sonlandırıldı 2 aylık olmuştu.kötü günler geçirdim çok üzüldüm 3 ay geçti aradan daha yeni kendime geldim diyebilirim.herşeyin hayırlısı
bunlar benim apaçilerim
alemsin yaa valla beni gulduruon yaaaa
amaaaan can sıkıntısı napiiim
benden bugünlük bu kadar, çıkıyorumm kızlar ii gecelerrr :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?