2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

ANNE ADAYI..........................BAT :
esraersoy......................21 şubat
armila85........................26 şubat
civciv89........................ 4 mart
rabbiss.......................... 7 mart
pembiq.......................... 7 mart
psijoyi........................... 8 mart
pourqua........................14 mart
mrv091010....................14 mart

ekledim canımm

iste buuuuuuu supersin

h.b canlarım sız okuduguma gore kur falan yapımussunuz devam edeın benım sogan kuruyle hamıs kalan cok arkdasım var hayırlsı olur ıns. ben asılama oldum pazartesı gunu sonuc beklıyorum karnım okadar sıskı sankı hamıleyım beklemekde zor yaaa

aayyy inşallah cnm yaa startı seninle verelim
ben soğan kürünü yapmayı çok istedim ama 6 gün dayanabildim

insallah cnm hamissindir.bende sogan suyu yaptim ama 1 gun dayanabildim bende

Kızlar bebişlerinize örgüler yaptiniz mi bende henüz bebiş yok ama bir sürü örgüsü var şuan bile bir yandan size yazıyorum bir yandan da örgü öpüyorum :)

Kızlar bebişlerinize örgüler yaptiniz mi bende henüz bebiş yok ama bir sürü örgüsü var şuan bile bir yandan size yazıyorum bir yandan da örgü öpüyorum :)

kolay gelsin cnm ben érgu ormesini bilmiorum bi tek normal bi atki orebiliom o da duz oldugu icin kesme islemlerini fln bilsem ormek isterdim.

yaa evet geçenlerde ilk defa benimde içimden geldi ama bi türlü yün alıp başlayamadım

kızlaaarrr bide benim acilen kilo vermem lazım ama önce bebek olsun sonra nasılsa veririm dimiiii

Ooo ooo siz çok tembel çıktınız benim herşey hayır 5tane yelek bir soveter 3örgü battaniye ve 3 patik nasıl ama bir tanede elimde yelek var bu bitince de hırka örücem birde daha önce 5 tane ördüğümü hediye verdim

eeee maşallah esra sen de herşeyini hazırlamışsın tez zamanda giydirmak nazip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…