iyi temennileriniz için sğlun arkadaşlar..hb esracım.özlemcim sanada geçmiş olsun sende düşük yaşamışsınburda kimse kalmamış.çalışmalar yoğun galiba neyse artık bende burdayım yarın görüşürüz
Ben geldim canım kusura bakma net kesildi cvp veremedim[/QUOT
onemli diil cnm bende bana ozellikle cvp vermedin sandim:44:
saol cnm evet oyle bi talihsiz olay yasadim 1 yil oldu ama ugrasioruz tik yok.bu arada ben daha adetim temizlenemedim biz daha calismalara baslayamadik yaniiiiyi temennileriniz için sğlun arkadaşlar..hb esracım.özlemcim sanada geçmiş olsun sende düşük yaşamışsınburda kimse kalmamış.çalışmalar yoğun galiba neyse artık bende burdayım yarın görüşürüz
gunaydinnn cnm gecmis olsun bu arda bende bas agrisi ile uyandim ama haafif.sabah 6 da kalktim ondan galiba ama tekrar yattim sersemlik ve basagrisi yapti bende degünayyyyyyyydıııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrr
valla bugün ii bi gün mü kötü bi günmü karar veremedim çünkü müthiş bi başağrısıyla uyandımumarım bütün gün böyle devam etmez
ayy siz gelene kadar ben de bi kahvaltı yapiiiiiim bariiiiiii
yap cnm afiyet olsun ayni bende bi kahvalti yapim bariii
listemizi güncelleyerek başlayalım günümüze
ANNE ADAYI..........................BAT
esraersoy......................21 şubat
armila85........................26 şubat
civciv89........................ 4 mart
rabbiss.......................... 7 mart
pembiq.......................... 7 mart
psijoyi........................... 8 mart
pourqua........................14 mart
mrv091010....................14 mart
yaa ben nie çevrimdışı oluyorum durmadaaaannnn
cnm dün senin adet günüdü ama hala gelen giden yok sanırım yani umarım[/QUOT
gelen giden var cnm var ahh ahhh yine olmadı:26:diğer bebeğimdede ben 3 ay çok kafama taktım 1. ay baktım yok üzüldüm.2. ay yine aynı hüsran ve 3. ayda da olmayınca pes ettim aman ne zaman olursa olsun dedim arada bari kilo verimde ondan sonra hamile kalim dedim..istedemediğim ay bi baktım çift çizgi o ay hiç aklıma bile getirmemiştim ve oldu yine öyle yapmak lazım
gelen giden var cnm var ahh ahhh yine olmadı:26:diğer bebeğimdede ben 3 ay çok kafama taktım 1. ay baktım yok üzüldüm.2. ay yine aynı hüsran ve 3. ayda da olmayınca pes ettim aman ne zaman olursa olsun dedim arada bari kilo verimde ondan sonra hamile kalim dedim..istedemediğim ay bi baktım çift çizgi o ay hiç aklıma bile getirmemiştim ve oldu yine öyle yapmak lazım
pufff...ozmn gelecek ayı bekliyoruz senin için .. yazalım listeye batını söyle
pufff...ozmn gelecek ayı bekliyoruz senin için .. yazalım listeye batını söyle
evt cnm inş son beklemem olur:2: bat 11 mart
özzleemm nereye gittin cnm yaa bugün senle konuşamadık bitürlüü
nie kiz nolduuuuuayyy bugün çok keyifsiziimm
cnm olsun uzulme obur ay olur ins.bak bizimde umitlerimiz diser aya kaldi ama senin adet tarihin 11 mart erken degilmi kac gunde bir oluonn
nie kiz nolduuuuu
cnm olsun uzulme obur ay olur ins.bak bizimde umitlerimiz diser aya kaldi ama senin adet tarihin 11 mart erken degilmi kac gunde bir oluonn
ne biliim canım yaa kayifsiz uyandım zaten ööle de devam edio kendimi kötü hissediorum neyse bakalım bugün de böyle geçsin
yaa gidip bi ovulasyon testi alsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?