bence olumsuz düşünme biz devam edelim yine pozitife de negatif e alıştık nasıl olsabuarada test mest demişsiniz , ben biraz önce sipariş verdim hem çok uyguna hemde 20 tane ovulasyon testi ve 2 tane gebelik testi var tavsiye ederim , 2 ay da bi alıyorum ben
bence olumsuz düşünme biz devam edelim yine pozitife de negatif e alıştık nasıl olsabuarada test mest demişsiniz , ben biraz önce sipariş verdim hem çok uyguna hemde 20 tane ovulasyon testi ve 2 tane gebelik testi var tavsiye ederim , 2 ay da bi alıyorum ben
olabilir cnm hicbisorunu olmayipta yilaarca psikolojik olarak hamile kalamayan var illa bi sorun aramak olmaz.bence sen baska bin doktora daha gorun bakaiim o ne dicek
evt cnm ben de baştan güzel bi muayene olmayı düşünüyorum hele bi bu ayı da sonuçlandıralım.. ondan sonra gidicem
bu testi netten mi siparis veriosunuz ben yurtdisindayim nasil temin edebilirim
ama bu sefer kargo parasi fln bana pahali patlar herladeevet internetten .. izmir den gelio .. bugün sipariş verdim yarın elimde olur kesin .. bilmiyorum ama sorabilirim istersen ? yurtdışında nerdesin cnm sen ?
ates olcme yontemi deniomusunuz
evt cnm ben de baştan güzel bi muayene olmayı düşünüyorum hele bi bu ayı da sonuçlandıralım.. ondan sonra gidicem
ben bu ay gitmek istiorum ama korkuorum :18:
evt nette güzel testler var da şimdi sipariş etsem en erken yrn gelir bugünü değerlendirememonun için bi eczaneyemi gitsem yaaa
ne korkması canım yaa bu ay da kırmızılar gelirse git bi muayene ol sende önlem alınacak bişey varsa erkenden alınsınben bu ay gitmek istiorum ama korkuorum :18:
ne korkması canım yaa bu ay da kırmızılar gelirse git bi muayene ol sende önlem alınacak bişey varsa erkenden alınsın
cnm cok yanio diiye korkiyruumm
merve bu avatardaki senmisin kizzz
pembiq sen bu ay neler denedin bugün e kadarkür falan yaptınmı ?
benim, kınam da çekilen resim
ocakta bi 6 gün soğan suyu içtim :)))
bu ay 7sinde reglim bitti biz 9unda çalışmalara başladık gün aşırı.. her seferinde kalçamın altına yastık koyup en az yarım saat yattim
hesaplara göre 14-19 u arası benim ovulasyon tarihim ama 3gün oldu biz de tık yok pek değerlendiremedim yaniibakalım artık kalan zamanı değerlendirelim belki tutar.. gerçi bi test alsam ovulasyon günümü kaçırmam diye düşünüyorum
tam verimli zamanlar da çalışma bırakılırmı hiçama sanırım sen tam zamanındasın bu akşam kesin çalış sen dersine
tam verimli zamanlar da çalışma bırakılırmı hiçama sanırım sen tam zamanındasın bu akşam kesin çalış sen dersine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?