nie kiz nolduuuuu
ne biliim canım yaa kayifsiz uyandım zaten ööle de devam edio kendimi kötü hissediorum neyse bakalım bugün de böyle geçsin
yaa gidip bi ovulasyon testi alsam mı
senin 19unda bitiyodu dimi yumurtlaman kasik agrin gectimi
senin 19unda bitiyodu dimi yumurtlaman kasik agrin gectimi
yaniii hesaplara göre 19u ama pko olunca tam belli de olmuyo daha da ileri sarkabilir.. zaten çalışmalarda pek randımanlı gitmioonun için dedim acaba alsammı test
valla kasık ağrım dün çoktu bugün okadar yok ama akıntım olmadı daha onu bekliyorum
yaniii hesaplara göre 19u ama pko olunca tam belli de olmuyo daha da ileri sarkabilir.. zaten çalışmalarda pek randımanlı gitmioonun için dedim acaba alsammı test
valla kasık ağrım dün çoktu bugün okadar yok ama akıntım olmadı daha onu bekliyorum
anliorum cnmbence sen test al garanti olsun en azindan o gunu degerlendirirsin her yumurlamada akinti oluomuki ben onlara hic dikkat etmiorum hele ben o seffaf yapiskan akintiyi ben genelde doremiorum yani uzayan akinti oluo ya yumurtlamada.acaba bende de pko olmasin:44:
slm sizlere ...
anliorum cnmbence sen test al garanti olsun en azindan o gunu degerlendirirsin her yumurlamada akinti oluomuki ben onlara hic dikkat etmiorum hele ben o seffaf yapiskan akintiyi ben genelde doremiorum yani uzayan akinti oluo ya yumurtlamada.acaba bende de pko olmasin:44:
benim heray olur o akıntım ama hiç takip etmemiştim şimdi bekliyırum yaa gelmez bi türlü bakalım belki 19unda gelir
h.b, nasılsınız bugünn
valla ben kendi adıma keyifsiz bi gün geçirio da olsam ii olmaya çalışıorum.. sen nasılsın
iiyidr iste monoton bir hayatt
neden keyifsizsin ki ?
monoton mu bu ay normal ay olmayacak arkadaşlar bu ay daha fazla çalışacağımız için monotonluğu silin hayatınızdan
öyle belli bi nedeni yok cnm yaa içim sıkılıyo nedense bugün.. yaaa ben galiba nisana kalıcam öyle gelio bana
cnm pko yumurtlama sorunu degilmi benmi yanlis biliorum heray yumurtlaman oluosa nasil oluo bubenim heray olur o akıntım ama hiç takip etmemiştim şimdi bekliyırum yaa gelmez bi türlü bakalım belki 19unda gelir
neden keyifsizsin ki ?
monoton mu bu ay normal ay olmayacak arkadaşlar bu ay daha fazla çalışacağımız için monotonluğu silin hayatınızdan
orada haklisin
cnm pko yumurtlama sorunu degilmi benmi yanlis biliorum heray yumurtlaman oluosa nasil oluo bu
orada haklisin
özlemcim dedim yaa benim 1 doktorum sapasağlamsın dedi dieri pko var dedi anlamadım.. hormonların normal, heray adet en fazla 34 günde bir gelir, anlamadım ki pko nerden çıktı.. ama varmış gibi kabullendim artık çocukta olmayınca
:44: neden nisana kalasın ki şu sıralar senin tam zamanın ?
öyle belli bi nedeni yok cnm yaa içim sıkılıyo nedense bugün.. yaaa ben galiba nisana kalıcam öyle gelio bana
bilmem.. galiba kendimi artık psikolojik olarak olumsuza alıştırmaya çalışıorum ki sonradan çok üzülmeyim.. haaa ben kış umayımda yaz çıkarsa ne alaa
ahaaa hemen umitsizlige kapildii ezgiiiiiii uyan guzelim oyle pes etmek yokkk
özlemcim dedim yaa benim 1 doktorum sapasağlamsın dedi dieri pko var dedi anlamadım.. hormonların normal, heray adet en fazla 34 günde bir gelir, anlamadım ki pko nerden çıktı.. ama varmış gibi kabullendim artık çocukta olmayınca
olabilir cnm hicbisorunu olmayipta yilaarca psikolojik olarak hamile kalamayan var illa bi sorun aramak olmaz.bence sen baska bin doktora daha gorun bakaiim o ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?