2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

guzelmisin bende foto koymak istiom ama kocis kizio bana

tşk ederim, benim kociş bilio burda sadece bayanlar var oyüzden içi rahat =)
sorma vallaa hiç de keyfim yok yaaaa

bizim ki benden çok takip edio ovulasyon zamanlarımı sonra bana laf çarpıtıo.. hiç keyfim yok başım ağrıo dio .. bilio ozamanlarda öyle de böyle olucak hiç yapmayacağı nazı yapıo naz zamanı değil bebiş zamanı keyfine söyle geri gelsin

ayy bunların hepsi aynıııı... erkek adam ozaman naz yapar mıı.. yapıolar iştee

pourqua senin ovulasyon tarihin ne zaman takvime göre hesapladınmı :44:

pourqua senin ovulasyon tarihin ne zaman takvime göre hesapladınmı :44:

valla bu ay kestiremiorum bu ay biraz ben geciktim gecen ay da biraz erken geldi normaline gore 16 17 inci gunler bakalim ben gun asrii caliscam bu ay bu arada mervecimbnm adim ozlem

valla bu ay kestiremiorum bu ay biraz ben geciktim gecen ay da biraz erken geldi normaline gore 16 17 inci gunler bakalim ben gun asrii caliscam bu ay bu arada mervecimbnm adim ozlem

özlem bence senden araştır bir ovulasyon testi al düzensizsen, çünkü bütün ay çalışmak çok zor

özlem bence senden araştır bir ovulasyon testi al düzensizsen, çünkü bütün ay çalışmak çok zor

evet ama napcan onlari renkli hala getiriom bazenaslinda ben duzensiz degildim her ay gunu gunune olurdum cocuk yapmaya basliyalidan beri bole sarkio geri gelio fln bende anlamadim buyukler cocuk kendine yer arar derler bole duzensizlesince ama baksaana bi turlu yer begenemedi 1 yildir

inş ööledir canım.. sen bu ayda böyle çalış da olmadı önümüzdeki ay alırsın artık

akşama yemeğim var daa ben bi kek yapiiim çayın yanına maluum kocişin kalbine giden yol midesinden geçio.. ee akşam lazım bana
gelirim 1 saate kızlarrrrr:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…