2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

GÜNAAAAAAAAAAAAAAAAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIN KIIIIIZLAAAAARRRRRRRR :80:

umut dolu yeni bir gün; ve yeni günün güncel listesiiiiiii

ANNE ADAYI..........................BAT

esraersoy......................21 şubat
armila85........................26 şubat
civciv89........................ 4 mart
rabbiss.......................... 7 mart
pembiq.......................... 7 mart
psijoyi........................... 8 mart
tatlicadi........................11 mart
pourqua........................14 mart
mrv091010....................14 mart

hadi bakalım herşey gönlünüzce olsun bugün

ben de iiyim maşallahh bugün biraz erkenciyim.. haftasonu misafirim var dedim gelip sizi bi göriim de ööle işlere girişeyim belki bugün fazla takılamam :93:

bende onu dicektim çok erken kalkmışsın diye .. ne yapıcaksın misafirlerine ?

bende onu dicektim çok erken kalkmışsın diye .. ne yapıcaksın misafirlerine ?

valla misafirden önce bi evi elden geçireyim bugün gece anca varırlar o yüzden sadece bi börek ve çorba gece gece paklar diye düşündüm belki bi de çay.. yemekler artık yarına ancak taze tazee

valla misafirden önce bi evi elden geçireyim bugün gece anca varırlar o yüzden sadece bi börek ve çorba gece gece paklar diye düşündüm belki bi de çay.. yemekler artık yarına ancak taze tazee

geç geliceklerse ii bari .. ay bu zamanlarda kapıya pankart assaydın, yoğun çalışma nedeniyle bir süre hizmet veremiyoruz lütfen daha sonra tekrar deneyiniz diye

amaaan daha 17 gün varrr poffffff sonra bi de olmadı baştann Allah korusuunn

sen umudu kaybetme sonuna kadar devam
ben bu ay adetimin bitimin de başlıcam gün aşırı bir dahaki adetime kadar bi daha ki ay'a kalmak istemiyorum artık .. herşeyi garanti olsun diye de yapıcam .. yeter olmak istiyorum :95:

inşallah canmm canıı gönülden temenni ediyorum bu ay olsun artık :116:

ben işlerin ucundan azcık tutayım şimdi gene kaçarım bi ara buraya :122:

gunaydiiiiiiiiiiiiiiiin kizlar ne ara kalktinizda oc yi actiniz gerci mervecik calisio ezginin de agir misafirleri var galiba bu saatte kalkitigina goree...ee napion bakalim mervecim dun aksam nasil gectii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…