derkkeeeeen merveyi de kaybettiknese bende kahvalti fln yapim bari
bende yemeğe çıkayım bari 1 de burda olurum, görüşürük, hoş ça kalın, dost ça kalın
bende yemeğe çıkayım bari 1 de burda olurum, görüşürük, hoş ça kalın, dost ça kalın
ay cnm ya bi karsilamadik goruyomusun nese bende aksama hazirlaniyim azcik islerim varda
bu arada mervecim albume baktim guzel olmuss
oofffff ben gelince burda kimse olmuor gidiorum iste
bugün buranın heç tadi yok
kesinlikle geliom gidiom kimsecikler yok .. Sen naptın evi toparladınmı bare ..
evt canımm bir de şöyle viledalarım ooohhhh ama sıkıldım yahuu merak ettim sizi ne var ne yok gebelik belirtileriniz başladı mıı, deeermiişimmm
Ben daha çalışmaya bile başlayamadım Daha çalışmaya başlıcam da belirtiler olcak da çift çizgiyi beklicez de .. Olcak da .. Hayatımız bunla geçicek diye korkuyorum
töbe deeTestlerini yapmaya başladın mı pekii, ya bi de merve ben hiç kullanmadım daha hakikaten yumurtlama gününde çift çizgi çıkıyo mu
yok adetim bitmediki başlıyayım.. H.sonu başlarım testleri yapmaya inşallahh .. Bundan önceki aylarda tam günlerinde iki tane koyu çizgi çıktı .. Diğer günler de çok hafif bir çizgi çıkıyor ama onlar negatif .. Tam iki tane koyu çıkınca pozitif oluyor .. Ben çok güveniyorum bu teste çünkü normal günlerde hiç 2 çizgi koyu çıkartmadı 14. - 15. Günlerde çıkarttı .. şiddetle tavsiye ederim .. Hem o iki koyu çizgiyi görmek insanı motive ediyoer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?