2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

bende yemeğe çıkayım bari 1 de burda olurum, görüşürük, hoş ça kalın, dost ça kalın

evt canımm bir de şöyle viledalarım ooohhhh ama sıkıldım yahuu merak ettim sizi ne var ne yok gebelik belirtileriniz başladı mıı, deeermiişimmm

Ben daha çalışmaya bile başlayamadım Daha çalışmaya başlıcam da belirtiler olcak da çift çizgiyi beklicez de .. Olcak da .. Hayatımız bunla geçicek diye korkuyorum

Ben daha çalışmaya bile başlayamadım Daha çalışmaya başlıcam da belirtiler olcak da çift çizgiyi beklicez de .. Olcak da .. Hayatımız bunla geçicek diye korkuyorum

töbe dee testlerini yapmaya başladın mı pekii, ya bi de merve ben hiç kullanmadım daha hakikaten yumurtlama gününde çift çizgi çıkıyo mu

töbe dee Testlerini yapmaya başladın mı pekii, ya bi de merve ben hiç kullanmadım daha hakikaten yumurtlama gününde çift çizgi çıkıyo mu

yok adetim bitmediki başlıyayım .. H.sonu başlarım testleri yapmaya inşallahh .. Bundan önceki aylarda tam günlerinde iki tane koyu çizgi çıktı .. Diğer günler de çok hafif bir çizgi çıkıyor ama onlar negatif .. Tam iki tane koyu çıkınca pozitif oluyor .. Ben çok güveniyorum bu teste çünkü normal günlerde hiç 2 çizgi koyu çıkartmadı 14. - 15. Günlerde çıkarttı .. şiddetle tavsiye ederim .. Hem o iki koyu çizgiyi görmek insanı motive ediyoer

ben artık bu ayı yedim sayılır yarn son günüm gibi görünüyo ama kırmızı kart yersem bidahaki ay kesin alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…