2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

ben artık bu ayı yedim sayılır yarn son günüm gibi görünüyo ama kırmızı kart yersem bidahaki ay kesin alıcam

hiç belli olmaz valla .. Sen olumsuzluğu at bi kenara bu akşam da çalış ve de 3-4 gün daha .. Bazen geç döllenme olabiliyor ..

valla aslında ben bundan önceki aylarda tembellik yaptım sanırım biraz bi defa da bıraktım ama bu ay azimli gün aşırı çalışıcam :78:

sakın bırakmaa hele testin de var o günlerde sakın birle kalma gerçi sen o teste de bağlı kalma bol bol çalış.. gerisi Allaha kalmış artık

heyoooooooooooo ben geldiimm bak cikmayin hee ne bu ben yokken kaynationuz geliom kise yok ee napionuzzzz

allahım sen gör biziiiii, ben kötüyüm ya tam h.sonu geldi çok ii çalışmalar olabilirdi ama olamıyorrr

bak hep bana diosun umutsuzluk yok diee şimdi yaptığın oldu muuu haftasonusu haftaiçisi yok bunun çalışacaksıııınnnn

kizlar bu ay kupa bende cok hazirim psikolojik olarak bu ayki yolculuga 3 den sonra biraz bikkinlik verio ama

kizlar bu ay kupa bende cok hazirim psikolojik olarak bu ayki yolculuga 3 den sonra biraz bikkinlik verio ama

anacım bu sperm milleti 72 saate kadar dayanabiliomuş madem çok güvenmediin günler 1 deil 2 gün ara ver.. ama şüpheli tarihlerinde 1 gün ara ver.. hergün çalışma yaniii sana da yazık

yaaaa bakma sen aslında ağır misafirler deil üniversiten arkadaşlarımız ama genede yatılı olunca bişeyler yapmak gerekio eeee misafir misafirdir dimmii

bende kayinvalidenler fln sandim desene parti var sende calismalar yine iptal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…