ben artık bu ayı yedim sayılır yarn son günüm gibi görünüyo ama kırmızı kart yersem bidahaki ay kesin alıcam
hiç belli olmaz valla .. Sen olumsuzluğu at bi kenara bu akşam da çalış ve de 3-4 gün daha .. Bazen geç döllenme olabiliyor ..
yok bugün tatil :))) cumartesi artık
valla aslında ben bundan önceki aylarda tembellik yaptım sanırım biraz bi defa da bıraktım ama bu ay azimli gün aşırı çalışıcam :78:
heyoooooooooooo ben geldiimm bak cikmayin hee ne bu ben yokken kaynationuz geliom kise yok ee napionuzzzz
heyoooooooooooo ben geldiimm bak cikmayin hee ne bu ben yokken kaynationuz geliom kise yok ee napionuzzzz
aşkolsun tatlım olur mu hiiiçççç ama ben az sonra kaçıcam gene sonra gelecem gene
hoşgelmişennnn
kader utansıııınnnn
allahım sen gör biziiiii, ben kötüyüm ya tam h.sonu geldi çok ii çalışmalar olabilirdi ama olamıyorrr
allahım sen gör biziiiii, ben kötüyüm ya tam h.sonu geldi çok ii çalışmalar olabilirdi ama olamıyorrr
bak hep bana diosun umutsuzluk yok diee şimdi yaptığın oldu muuuhaftasonusu haftaiçisi yok bunun çalışacaksıııınnnn
sana kim gelio aksama cnm o kdr yogunsun
kizlar bu ay kupa bendecok hazirim psikolojik olarak bu ayki yolculuga 3 den sonra biraz bikkinlik verio ama
yaaaa bakma sen aslında ağır misafirler deil üniversiten arkadaşlarımız ama genede yatılı olunca bişeyler yapmak gerekio eeee misafir misafirdir dimmii
bende kayinvalidenler fln sandim desene parti var sende calismalar yine iptal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?