2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

anacım bu sperm milleti 72 saate kadar dayanabiliomuş madem çok güvenmediin günler 1 deil 2 gün ara ver.. ama şüpheli tarihlerinde 1 gün ara ver.. hergün çalışma yaniii sana da yazık

yazen hergun sans azalio gun asiri olmadi 2gun asiri yok yok bu sefer ben cok azimliyim gercekten bide bugun doktordan randevu aldik ama biraz gece varmis 15 mart umarim adet olmamda orda orenirim hamile oldugumu

yazen hergun sans azalio gun asiri olmadi 2gun asiri yok yok bu sefer ben cok azimliyim gercekten bide bugun doktordan randevu aldik ama biraz gece varmis 15 mart umarim adet olmamda orda orenirim hamile oldugumu

ayyy hadi inşallah ama ozamna kadar anlarız belki belirtilerinden

hatunlarr ben şu kalan işlerimi de halledeyim de aklım rahat olsun

rahatla gel bari
insallah mervecim topik ugurlu gelir de pespese bizlarizbende bu arayi degerlendirsemmi sansimi deneyim bakim

valla benim bu ay kocişim uçsada kaçsada kaçamaz benden .. Gözüm çok kara bu ay .. Hava da kara da derler ya

rahatla gel bari

valla benim bu ay kocişim uçsada kaçsada kaçamaz benden .. Gözüm çok kara bu ay .. Hava da kara da derler ya

ayy merve alemsin valla yaa normalde kadinlar kacar bnm bildigim ama adamlar bizden kaciobu nasil is adamlara bikkinlik verdik valla ne bu dicek yaabnmki evde

ayy merve alemsin valla yaa normalde kadinlar kacar bnm bildigim ama adamlar bizden kaciobu nasil is adamlara bikkinlik verdik valla ne bu dicek yaabnmki evde

ya bu aya kadar o peşimi bırakmıodu her gece, bu ay da ben valla yapcak bişi yok herşey karşılıklı Kısss seninki evde de sen niye hala burdasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…