anacım bu sperm milleti 72 saate kadar dayanabiliomuş madem çok güvenmediin günler 1 deil 2 gün ara ver.. ama şüpheli tarihlerinde 1 gün ara ver.. hergün çalışma yaniii sana da yazık
yok yahuuu iptal miptal yookkdemokraside çareler tükenmez
nie kizz kimle alakali
bak hep bana diosun umutsuzluk yok diee şimdi yaptığın oldu muuuHaftasonusu haftaiçisi yok bunun çalışacaksıııınnnn
yazen hergun sans azalio gun asiri olmadi 2gun asiriyok yok bu sefer ben cok azimliyim gercekten bide bugun doktordan randevu aldik ama biraz gece varmis 15 mart umarim adet olmamda orda orenirim hamile oldugumu
benle alakalı kırmızı kart hala devam bende
umutsuz değilim ama sabahları kısmını değerlendirecedim
ayyy hadi inşallah ama ozamna kadar anlarız belki belirtilerinden
insallah cnm gerci siz bana inanmayin cunki bana kalsa ben her ay hamileyim belirtiler bende psikolojik mervecim senin adet kac gun suruo
hatunlarr ben şu kalan işlerimi de halledeyim de aklım rahat olsun
7-8 gün p.tesi başladı p.tesi inş biter
hatunlarr ben şu kalan işlerimi de halledeyim de aklım rahat olsun
insallah mervecim topik ugurlu gelir de pespese bizlarizbende bu arayi degerlendirsemmi sansimi deneyim bakim
rahatla gel bari
valla benim bu ay kocişim uçsada kaçsada kaçamaz benden .. Gözüm çok kara bu ay .. Hava da kara da derler ya
ayy merve alemsin valla yaanormalde kadinlar kacar bnm bildigim ama adamlar bizden kacio bu nasil is adamlara bikkinlik verdik valla ne bu dicek yaa bnmki evde
ya bu aya kadar o peşimi bırakmıodu her gece, bu ay da ben valla yapcak bişi yok herşey karşılıklıKısss seninki evde de sen niye hala burdasınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?