2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

cnm umarim fazla beklemezsin ben 1 bucuk yil oldu nerdeyse hala ugrasioruz ole kolay olmuomusssenin sat tarihin ne pembig seni de listeye eklesin istersen

bende pco hastasıyım canım...adetlerim düzensiz ama bat ıma siz 2 mart yazın canımcım...pembig beni listeye eklermisin...

ya bişey dicem ama ayıp olacak:26::26:kafama takıldı ben orgazm olamıyorum pek yani ilişkiden sonra elle oluyorum:26::26:hamile kalmama engelmi bilmediğim için soruyorum:26::26::26:

baa tabi cvplar gec geldigi icin yeni yazabiliom siz anyaya ben konyaya alla alla yaayok cnm orgazm olunca sadce isin kolaylasiomus ole yazio bide zevk alion tabi bebek icin kesinlikle engel deil

hımmm arkadaşlar ben çok çaba gösterdim bu ay olması için inş. olur hepimizin bebişleri...Bugün adetimin 17 inci günü....

hımmm arkadaşlar ben çok çaba gösterdim bu ay olması için inş. olur hepimizin bebişleri...Bugün adetimin 17 inci günü....

ins.cnm bak ama cok stres yapip kafaya takma o zmn hormonlarini ters yonde etkiliomussun hamile kalmak istemiorum diye yanii ters isliomuss mantik kendini birak relax ol ole rahat olan insanlar daha cabuk hamis kalio bilimsel olarak aciklanmis yanii

ANNE ADAYI..........................BAT
esraersoy......................21 şubat
armila85........................26 şubat
umutdeniz...................... 2 mart
civciv89........................ 4 mart
rabbiss.......................... 7 mart
pembiq.......................... 7 mart
psijoyi........................... 8 mart
tatlicadi........................11 mart
pourqua........................14 mart
mrv091010....................14 mart

ekledim canım

ins.cnm bak ama cok stres yapip kafaya takma o zmn hormonlarini ters yonde etkiliomussun hamile kalmak istemiorum diye yanii ters isliomuss mantik kendini birak relax ol ole rahat olan insanlar daha cabuk hamis kalio bilimsel olarak aciklanmis yanii

O zaman bundan sonra hep beraber biz hamile kalmak istemiyoruz diye bağırıyoruz kızlar....Biz hamile kalmak istemiyoruzşişşştttt hormonlar ters çalışın bakemmmmmmm hıhhhh
işin şakası bi yana haklısın canımcım

Ay ben diyemem onuuuuu :18::18:yalan yalan yalan :18::18:

Kızlar bu arada 18 mart doğum günüm....inş. bebişimi hediye verir rabbim yaaaÖnce herkese sonrada bana

dene bak bole tam umidini kesince hamile kalan cok okudum burda ve de duydum cevremden.

Arkadaşlar ben kaçıyorum...Kocişim hasta benim biraz ilgileneyim...Öpüyorum sizi iyi gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…