cnm umarim fazla beklemezsin ben 1 bucuk yil oldu nerdeyse hala ugrasioruz ole kolay olmuomusssenin sat tarihin ne pembig seni de listeye eklesin istersen
ya bişey dicem ama ayıp olacak:26::26:kafama takıldı ben orgazm olamıyorum pek yani ilişkiden sonra elle oluyorum:26::26:hamile kalmama engelmi bilmediğim için soruyorum:26::26::26:
hımmm arkadaşlar ben çok çaba gösterdim bu ay olması için inş. olur hepimizin bebişleri...Bugün adetimin 17 inci günü....
ins.cnm bak ama cok stres yapip kafaya takma o zmn hormonlarini ters yonde etkiliomussun hamile kalmak istemiorum diye yanii ters isliomuss mantik kendini birak relax ol ole rahat olan insanlar daha cabuk hamis kalio bilimsel olarak aciklanmis yanii
O zaman bundan sonra hep beraber biz hamile kalmak istemiyoruz diye bağırıyoruz kızlar....Biz hamile kalmak istemiyoruzşişşştttt hormonlar ters çalışın bakemmmmmmm hıhhhh
işin şakası bi yana haklısın canımcım
memnun oldum özlem
O zaman bundan sonra hep beraber biz hamile kalmak istemiyoruz diye bağırıyoruz kızlar....Biz hamile kalmak istemiyoruzşişşştttt hormonlar ters çalışın bakemmmmmmm hıhhhh
işin şakası bi yana haklısın canımcım
Kızlar bu arada 18 mart doğum günüm....inş. bebişimi hediye verir rabbim yaaaÖnce herkese sonrada bana
Kızlar bu arada 18 mart doğum günüm....inş. bebişimi hediye verir rabbim yaaaÖnce herkese sonrada bana
insallah cnm hayirlisiyla kaca giriosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?