2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

Kızlar yarın alayım bakayım ovülasyon testini. Çok pahalı bir şey değildir, di mi? Perşembe de yumurta için kontrole gidicem, bakalım ne dicek doktor..

Canım ben temmuzda almıştım bir ovulasyon testi birde gebelik testi vardı içinde 12tl ye almıştım

kizzzz yoksa bisilermi varki hadi bakalim ins.normalde adetten once karnin agrirmiydi

Yok adet olunca ağrır karnım birde kist ağrı yapar ama o sağ ve sol tarafta olur tam ortada olmuyor yani öğle vaktinde de vardı biraz ağrı ama geçmişti eşime söyledim bizim çocuk geliyorum diye haber veriyor diyo

ay hadi insallah cnm genelde ole oluomus agriyomus kasiklar adetten once fln su an umarim kendine yer seciodur

ANNE ADAYI.......................BAT

esraersoy......................21 şubat
pembiq...........................7 mart
psijoyi............................8 mart
pourqua.........................14 mart

gebelik testleri tr de ne kdr ben yurtdisindayim burda 1 tanesi tl olarak yaklasik 20 tl fln kimbilir ovul testleri ne kdr

[ı]anne adayı[/ı].......................[ı]bat[/ı]

ayy bununla uğraştım oldumu kiii :)))

ANNE ADAYI.......................BAT

kiz pembig yerim seni valla.bu görev senin olsun ok

kizlar hergun burda olurmusunuz bu sayfada yani bulusma noktamiz burasi dimii butun gelismelerimizi burdan aktarcaz sohbet fln

kizlar hergun burda olurmusunuz bu sayfada yani bulusma noktamiz burasi dimii butun gelismelerimizi burdan aktarcaz sohbet fln

İnşallah canım.. Ben her gün girmeye çalışıyorum ama bizim internet bağlantısında bazen sorun oluyor, bazi günler giremiyorum.. Girdikçe gelişmelerimizi anlatalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…