2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

ooffff bu pc beni yordu valla siz ecvplar aninda geliomu eger ben sayfayi geri ileri yapmazsam gelmioo

kızlar merhaba. nasılsınız ben epeydir ugramamıştım. serophen bitti doktora gittim 3 adet yumurtam varmış bugün ovitrelle iğnemi vurulacam. bakalım tedavide ilk ayında hamile kalanlar arasına girebilecekmiyim. geçmez günler artık sabır sabır 14 gün sonra belli olur. inşş bu topikten cok umutluyumm hepimiz için hayırlısı olsun.

merhaba, hg .. inş. olumlu olurda bi hamiş haberi alırız ben de çok ümitliyim bu tpicten ..

Merhaba kızlarr....Bir haftam kaldı bebiş haberi veririm inş. size...

...........................................

Son düzenleme:
slm kızlaarr biraz gecikmeli geldim yahuu dün annenlere geldim haftasonuna kadar burda kalıcam.. dün yolculukla falan geçti ama şimdi girebildim nete ... eee nasılsınız bakiiiiimmmmmm

Malesef ben adet oldum artık mart ayına nasipse

üzüldüm esra inşallah mart ayına mutlu haber verirsin bize .. umudunu yitirme
Merhaba kızlarr....Bir haftam kaldı bebiş haberi veririm inş. size...
mrb. inş. dört gözle seni bekliosss
slm kızlaarr biraz gecikmeli geldim yahuu dün annenlere geldim haftasonuna kadar burda kalıcam.. dün yolculukla falan geçti ama şimdi girebildim nete ... eee nasılsınız bakiiiiimmmmmm

slm ezgi, iiz sen nasılsın ? nasıl gidiyor haberler sende?

biz iyiyz ezgicim sende ne var ne yok hic gorunmez oldun bakiorum hedefler degisince bizi unuttun

ANNE ADAYI..........................BAT

esraersoy......................21 şubat
armila85........................26 şubat
umutdeniz...................... 2 mart
suskun.......................... 2 mart
civciv89........................ 4 mart
rabbiss.......................... 7 mart
pembiq.......................... 7 mart
psijoyi........................... 8 mart
gida_pınar...................... 9 mart
tatlicadi........................11 mart
pourqua........................14 mart
mrv091010....................14 mart
tuubaaoz......................15 mart

bu mudur hatunlar son durummm

Umudumu yitirmiyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi bu süreç beni çok yordu en iyisi bu ay ben diyet yapmaya adapte oluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…