2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

ben biraz geriden geldigim icin gec kaliom gicik oldum nese cnm....sogan suyu dene bide o cok faydaliymis bu arada mervecim o pembe akinti yumurta catladiginda da oluomus

zaten test yaptım negatif çıktı .. ama ovulasyon testinde neden çıkmadıki çatladıysa yumurta :44:?

asil yapiom yapmasina ama ertlesemmi diyede dusunuom yani bende

aslında bana sorarsan 1 sene üst üste bukadar denemek seni de yıpratır.. bu ay da olmaz sa (Allah korusun ) sen biraz ara ver kendine zaman ayır biraz nisan hatta mayıs gibi kafana takmadan tekrar yoğunlaşırsın çalışmalara..

zaten test yaptım negatif çıktı .. ama ovulasyon testinde neden çıkmadıki çatladıysa yumurta :44:?
yaptinmi cnm himmm bilemedimki cumartesi doktora gidince sorarsin artik...

yani hem beni hemde fizigi yaniii hem madden hem manen hesabiibakalim allah korusun bu ay olmazsa doktorda randevum var zaten

Kızlarrrrrr benden tavsiye kesinlikle rahat olun bebeği hiçmi hiç düşünmeyin. Ya inşallah bu ay olur,Bu sefer oldu gibi falan..... yastık mastık fayda etmez onlar gideceği yeri biliyo Önce Allah nasip ederse sonrada kafanızdan bebeği silip o anın tadını çıkarın aklınızda keyif olsun....

ahh cnm bende ole diyom kendime ama beni dinliomu hic aklimdan cikaramiom o anda bile bazen aklima gelio zor zanaat anne olmak

başka bi topicde okudum .. oluşması gerekn yumurtası çatlamamaış günü geçmesine rağmen .. inş yoktur

kizim varya neler neler var nette bi cok seyi ben brda duydum hele bi tanesi korunmak icin hap kullanirken hamile kalmiss bizde nelerle ugrasioz bide o haplar yuzde99.9 koruyomus dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…