ben biraz geriden geldigim icin gec kaliom gicik oldum nese cnm....sogan suyu dene bide o cok faydaliymis bu arada mervecim o pembe akinti yumurta catladiginda da oluomus
asil yapiom yapmasina ama ertlesemmi diyede dusunuom yani bende
zaten test yaptım negatif çıktı .. ama ovulasyon testinde neden çıkmadıki çatladıysa yumurta :44:?
zaten test yaptım negatif çıktı .. ama ovulasyon testinde neden çıkmadıki çatladıysa yumurta :44:?
yaptinmi cnm himmm bilemedimki cumartesi doktora gidince sorarsin artik...zaten test yaptım negatif çıktı .. ama ovulasyon testinde neden çıkmadıki çatladıysa yumurta :44:?
aslında bana sorarsan 1 sene üst üste bukadar denemek seni de yıpratır.. bu ay da olmaz sa (Allah korusun ) sen biraz ara ver kendine zaman ayır biraz nisan hatta mayıs gibi kafana takmadan tekrar yoğunlaşırsın çalışmalara..
ovulasyon testini hergün yapıomusun
adet bitiminde başlıorum bi daha ki adetime kadar her gün yapıyorum .. bazen çift yumurtlamada olabiliomuş die okumuştum çünkü ..
ozaman mutlaka çıkardı testte yumurtlama olsaydı
Kızlarrrrrr benden tavsiye kesinlikle rahat olun bebeği hiçmi hiç düşünmeyin. Ya inşallah bu ay olur,Bu sefer oldu gibi falan..... yastık mastık fayda etmez onlar gideceği yeri biliyo Önce Allah nasip ederse sonrada kafanızdan bebeği silip o anın tadını çıkarınaklınızda keyif olsun....
evet cumartesi de yumurtalıklarıma baktırmaya gidicem dr. a inşallah bi sorun çıkmazz ...
evet cumartesi de yumurtalıklarıma baktırmaya gidicem dr. a inşallah bi sorun çıkmazz ...
yaa benim halaa kasık ağrım geçmedi bi doktora mı gitsem acaba
yok canım töbe dee ne sorunuu
cikmaz cnm ya gonlunu ferah tut...
alla alla daha gecmedi hee usutmuste olabilirsin gorun bi istersen cnm....ben hala annenlerdesin ya ordayimm:97::97::97:
evt cnm her ay çatlamayabiliyobaşka bi topicde okudum .. oluşması gerekn yumurtası çatlamamaış günü geçmesine rağmen .. inş yoktur
başka bi topicde okudum .. oluşması gerekn yumurtası çatlamamaış günü geçmesine rağmen .. inş yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?