2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

üzüldüm esra inşallah mart ayına mutlu haber verirsin bize .. umudunu yitirme
mrb. inş. dört gözle seni bekliosss

slm ezgi, iiz sen nasılsın ? nasıl gidiyor haberler sende?

cnım ben hava deişimindeyim bir süree :))

biz iyiyz ezgicim sende ne var ne yok hic gorunmez oldun bakiorum hedefler degisince bizi unuttun

aşkolsun tatlım siz benim ilk göz ağrımsınız yok başka topikler sarmıyo benii seiz bebişler için ben de kiloşlar için burdan takipte olcaz

Umudumu yitirmiyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi bu süreç beni çok yordu en iyisi bu ay ben diyet yapmaya adapte oluyum

bukadar sıkma kendini sen elinden geleni yap gerisini zamana bırak, Allah bilir karnımıza ne zaman o emaneti bırakacağını .. Mart ayında umutlarımızzzz solmasınnnn ...

malesef 1 yenilgiyle basladii
Umudumu yitirmiyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi bu süreç beni çok yordu en iyisi bu ay ben diyet yapmaya adapte oluyum

olsun cnm bosver ya bende ugrasiorum tutacagi zaman belli deil iste napalim hemen ve kolay hamile kalanlara sasiorum ya biz nerde yanlis yapiozki

merveeeeeeeeeeeee özleeeeeeeeeeeeeeeeem
sizin çalışmalar nasıl gidiooo fake vermediniz di miiii

ben ovulasyon testine devam hala iki belirgin çizgi çıkmadı .. ama gün aşırı ve yastık koyarak ilişkiye devammm ...

olsun cnm çalışmaya devam artık şansa bırakmak yoookkk müjde beklioruz yaaa

ezgicim annnlerdemisin sehir disindami yani yolculuk fln demissinde

evt tatlımm ben bursadayım normalde şimdi ankaraya geldim bir kaç günlüğüne çok özlemiştim bizimkileri bi de dedim hava deişimi ii gelir biraz kafam dağılır

ben kocişi kandıramıorum şu keçiboynuzu konusunda çıldırtıo beni .. bu ay olması için başka şeylerde yapmam gerekiyorrr ama neler yapsam ?

kizz bana nispetmi yapionnn bak simdii

ANNE ADAYI..........................BAT

esraersoy......................21 şubat...24 mart
armila85........................26 şubat
umutdeniz...................... 2 mart
suskun.......................... 2 mart
civciv89........................ 4 mart
rabbiss.......................... 7 mart
pembiq.......................... 7 mart
psijoyi........................... 8 mart
gida_pınar...................... 9 mart
tatlicadi........................11 mart
pourqua........................14 mart
mrv091010....................14 mart
tuubaaoz......................15 mart

ben biraz geriden geldigim icin gec kaliom gicik oldum nese cnm....sogan suyu dene bide o cok faydaliymis bu arada mervecim o pembe akinti yumurta catladiginda da oluomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…