kizim varya neler neler var nette bi cok seyi ben brda duydum hele bi tanesi korunmak icin hap kullanirken hamile kalmiss bizde nelerle ugrasioz bide o haplar yuzde99.9 koruyomus dusun
aaa sen de mi burdasınn
bana da üşüttüm gibi gelio yada fazla mı çalıştık nee
hee valla ordayimm bende ozledim canlarimii...eee napion kizz ozlemisler tabi seni sende burda takilion hasret gidermeniz cabuk bitti galiba
uçmuş o uçmuşşş Allah bilir ne hapı içmiş
valla cnm ne hapi icmis bilemem amahamile kalmis gercektenn cok sasirdim allah ne isterse o oluo valla hersey bahane
canım nispet yapmak gibi olmasın ama biz sıksık görüştüğümüz için rahatım
nispet yapmak mi nispetin alasini yapion kizzzz aman allah ayri birakmasin cnm hepizin kanadi kolu valla aileleri...
aynennn o yüzden en önemlisi rahat olmak.. her şerde bir hayır vardır sonuçta, hayırlısıyla da zamanı gelince hepimizin bebişleri olacak inş.
aynen ben bu ayda olmazsa galiba oluruna birakcam yastigi mastigi firlatacam iliskiyi normal boyutlarina getircem ev hanimiyim ama agir gece iscisi gibi calisiom ya bu ne
ne gülüon kızz
aynen ben bu ayda olmazsa galiba oluruna birakcam yastigi mastigi firlatacam iliskiyi normal boyutlarina getircem ev hanimiyim ama agir gece iscisi gibi calisiom ya bu ne
aaaaaaa koptum yaaaaa Allah iyiliğini versin emii delii
ya ben stres yapmıom hiç bu zamanlarda ama adetime yakın çok stres oluom acaba oldumu oldumu die .. ne hapı içmiş demene gülüodum
napimm kizzz bir gorev asigi gibi bi senedirr yandaki komsularda beni bisi zannedecek yanii
bak bu ay bi deişiklik yap bence adetine yakın da hiiiiç stres yapma çook rahat ol kiii farklı sonuçlansın artık bu ay
zannedilmicek gibi mi yaa sıkıyosa onlar yapsın hergece hergeceee yemez ammaa
elimde değil bi o yana bi bu yana oluom evin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?