2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

valla cnm ne hapi icmis bilemem ama hamile kalmis gercektenn cok sasirdim allah ne isterse o oluo valla hersey bahane

aynennn o yüzden en önemlisi rahat olmak.. her şerde bir hayır vardır sonuçta, hayırlısıyla da zamanı gelince hepimizin bebişleri olacak inş.

aynennn o yüzden en önemlisi rahat olmak.. her şerde bir hayır vardır sonuçta, hayırlısıyla da zamanı gelince hepimizin bebişleri olacak inş.

aynen ben bu ayda olmazsa galiba oluruna birakcam yastigi mastigi firlatacam iliskiyi normal boyutlarina getircem ev hanimiyim ama agir gece iscisi gibi calisiom ya bu ne

ya ben stres yapmıom hiç bu zamanlarda ama adetime yakın çok stres oluom acaba oldumu oldumu die .. ne hapı içmiş demene gülüodum

bak bu ay bi deişiklik yap bence adetine yakın da hiiiiç stres yapma çook rahat ol kiii farklı sonuçlansın artık bu ay

aynen mervecim bende en cok adete yaklasirken stres yapiom oldumu tuttumu dustumu ettimi soru cumlelerinden helak oluom valla hele son 2 3 gun hic gecmio bana ee tabi sonunda baanaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…