cokk czorrrrr cooookk calismayan anlayamazzz
ya olmadı ben preseed midir nedir ondan alcam bi daha ki ay kafama koydum ..
evt onu ben de kullanıcam
y.dışından sipariş vercem ben .. nedense tr dekiler hep bi kaç ay sonra kalmış ama yurtdışındakiler ilk ay kalmış .. :44:
insallah bi faydasi olur siz kullanin bakalim ama dusukler olmus galiba demi onu kullanip hamis kalanlarda
heee burda biri yazmisti bendeondan duydum
insallah bi faydasi olur siz kullanin bakalim ama dusukler olmus galiba demi onu kullanip hamis kalanlarda
hadi yaa ee bunların hepsi farklı mıı ? ben bi site bulmuştum başka şeylerde vardı orda güzel ben ordan sipariş ederim diodum
diyet nasil gidio cnm
valla irademle müthiş savaş içindeyim nede olsa ilk günler alışmak zor oluyobakalım pazar sabahı tartılıcam ne olacak.. bi de ctesi bursaya dönünce bir spor salonuna yazılmaya karar verdim
en iyisi bence yemeyi kesmekten daha cok hareket hem daha guzel slkllasiosun hem vakit geciriosun tam gaz iradeyle basaracaksin cnm bugunleri atlatinca zaten alisio mide
aynen canım bakalım şimdi herşey planlarıma uygun olsaa (keşkeeee) nisan sonunda 75 kg olsam nisan 16 da adetim bitse mayısda da çalışmalar devam eder mayıs 19-20 gibii çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?