2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

ya olmadı ben preseed midir nedir ondan alcam bi daha ki ay kafama koydum ..

insallah bi faydasi olur siz kullanin bakalim ama dusukler olmus galiba demi onu kullanip hamis kalanlarda

y.dışından sipariş vercem ben .. nedense tr dekiler hep bi kaç ay sonra kalmış ama yurtdışındakiler ilk ay kalmış .. :44:

hadi yaa ee bunların hepsi farklı mıı ? ben bi site bulmuştum başka şeylerde vardı orda güzel ben ordan sipariş ederim diodum

insallah bi faydasi olur siz kullanin bakalim ama dusukler olmus galiba demi onu kullanip hamis kalanlarda

ben forumu resmen sonuna kadar okudum evet düşük çok olmuş nedense ama ona bağlanması yanlış tesadüfte olabilir olmayabilirde :44:
hadi yaa ee bunların hepsi farklı mıı ? ben bi site bulmuştum başka şeylerde vardı orda güzel ben ordan sipariş ederim diodum

farklıymış galiba, ben gg dan sipariş vercektim sonra vazcaydım işte ..

valla irademle müthiş savaş içindeyim nede olsa ilk günler alışmak zor oluyo bakalım pazar sabahı tartılıcam ne olacak.. bi de ctesi bursaya dönünce bir spor salonuna yazılmaya karar verdim

en iyisi bence yemeyi kesmekten daha cok hareket hem daha guzel slkllasiosun hem vakit geciriosun tam gaz iradeyle basaracaksin cnm bugunleri atlatinca zaten alisio mide

en iyisi bence yemeyi kesmekten daha cok hareket hem daha guzel slkllasiosun hem vakit geciriosun tam gaz iradeyle basaracaksin cnm bugunleri atlatinca zaten alisio mide

aynen canım bakalım şimdi herşey planlarıma uygun olsaa (keşkeeee) nisan sonunda 75 kg olsam nisan 16 da adetim bitse mayısda da çalışmalar devam eder mayıs 19-20 gibii çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aynen canım bakalım şimdi herşey planlarıma uygun olsaa (keşkeeee) nisan sonunda 75 kg olsam nisan 16 da adetim bitse mayısda da çalışmalar devam eder mayıs 19-20 gibii çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

insallah cnm hersey planladigin gibi gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…