kızlar bişey yapmadım derli toplu olsun bütün sohbet başlıkları bi arada olsun diye düzenledim
endişelencek bişey yok yani
napiim canım açlıkla savaşıyorum bi de bügun merveye de söyledim adet yaklaştı sanırım erken olcam ağrılarım yavaş yavaş vurmaya başladı.. göğüslerime el deymiyo valla
kizzz yoksa hamismisin cunku senin adetine 7 gun var peki zayiflamaya karar verdikten sonra korundunmu
yaa sen bakma 7 mart yazdığına çünkü ben de pko olduğu için ben en kötü ihtimalle 34 gün hesaplayıp 7 mart dedim yani erken de gelebilirbiz korunmuyorum ama yumurtlama günm geçmiştir zaten çoktan
olabilir cunki bebisi aklindan attin yaa stres fln yok belkideegerci yumurtlama zamaninda sans yuksek ama diger gunlerde olabilio yanii nese bnmde yumurtlama gunum gecti ama yinede kasiklarimda ara ara agri oluo neden acaba
cnm sen de geçtiğinden fazla emin olma bence çalışmaya devam et daha erken çünkü
devAM EtMEZMIYIM CNM ah ah ahim gitti vahim kaldi bu ayy
hadi inşallah bu ay tutarda kurtulursun artık
bakalim hayirlisi yaa valla ûmitler suya dusecek bu ayda olmazsa eger bu ay olmazsa herseyi oluruna birakicam iliskiden sonra yatmicam bile biktim yaniii
en iiyi canım valla inş bu ay olur ama olmazsa koy ver gitsin yaaa bak ozmn nasıl oluyo
evet genelde de hic ummadiklari zamanda kalio insanlar hem daha cok surpriz olur insallah bu ay olur da ...eeeee mervecim senden nbrr yaa yumurtlamissin aksam maratoonn
ne akşamı kızz mervenim maratonu 1-2 saat sonra başlıcak
günaydınnnnn özlemmmm ...gunaydin hanimlar:81:
günaydın kızlarrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?