2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

ezgicim yeni geldi cnm msjlar... eee napiosun bu arada oglen yine yazmissin gormedim cepten bakmistim ole de sonra gordm cnmmm

napiim canım açlıkla savaşıyorum bi de bügun merveye de söyledim adet yaklaştı sanırım erken olcam ağrılarım yavaş yavaş vurmaya başladı.. göğüslerime el deymiyo valla

napiim canım açlıkla savaşıyorum bi de bügun merveye de söyledim adet yaklaştı sanırım erken olcam ağrılarım yavaş yavaş vurmaya başladı.. göğüslerime el deymiyo valla

kizzz yoksa hamismisin cunku senin adetine 7 gun var peki zayiflamaya karar verdikten sonra korundunmu

kizzz yoksa hamismisin cunku senin adetine 7 gun var peki zayiflamaya karar verdikten sonra korundunmu

yaa sen bakma 7 mart yazdığına çünkü ben de pko olduğu için ben en kötü ihtimalle 34 gün hesaplayıp 7 mart dedim yani erken de gelebilir biz korunmuyorum ama yumurtlama günm geçmiştir zaten çoktan

yaa sen bakma 7 mart yazdığına çünkü ben de pko olduğu için ben en kötü ihtimalle 34 gün hesaplayıp 7 mart dedim yani erken de gelebilir biz korunmuyorum ama yumurtlama günm geçmiştir zaten çoktan

olabilir cunki bebisi aklindan attin yaa stres fln yok belkidee gerci yumurtlama zamaninda sans yuksek ama diger gunlerde olabilio yanii nese bnmde yumurtlama gunum gecti ama yinede kasiklarimda ara ara agri oluo neden acaba

olabilir cunki bebisi aklindan attin yaa stres fln yok belkidee gerci yumurtlama zamaninda sans yuksek ama diger gunlerde olabilio yanii nese bnmde yumurtlama gunum gecti ama yinede kasiklarimda ara ara agri oluo neden acaba

cnm sen de geçtiğinden fazla emin olma bence çalışmaya devam et daha erken çünkü

bakalim hayirlisi yaa valla ûmitler suya dusecek bu ayda olmazsa eger bu ay olmazsa herseyi oluruna birakicam iliskiden sonra yatmicam bile biktim yaniii

en iiyi canım valla inş bu ay olur ama olmazsa koy ver gitsin yaaa bak ozmn nasıl oluyo

en iiyi canım valla inş bu ay olur ama olmazsa koy ver gitsin yaaa bak ozmn nasıl oluyo

evet genelde de hic ummadiklari zamanda kalio insanlar hem daha cok surpriz olur insallah bu ay olur da ...eeeee mervecim senden nbrr yaa yumurtlamissin aksam maratoonn

merhabalar.ben de foruma yani katıldım.ben de umudunu kaybetmeyip marta saklayanlardanım.benim de malaesef bebeğim olmuyor.prl yüksekliği sorumun var.onu düşürdük ilaçla ama gene de gebelik oluşmadı malesef.bakalım sabırla bekliyoruz bizde.allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…