Kızlar ben çatlayacam meraktan yaa pazartesiyi beklemek eziyet gibi geliyor. Cuma dayanamazsam yaptırayım diyorum
bencede cuma günü bi idrar testi yap 2-3 gün önceden silik de olsa çıkıomuşşş.. Inşallah hamilesindir ... Ilkk bebeiş haberini sen verirsin ..
inşş mervecimm hep dua ediyorum bizlere... Bu ay hamişler ayı olsunn
inşş mervecimm hep dua ediyorum bizlere... Bu ay hamişler ayı olsunn
slm kizlarnasilsiniz? bugun bi sabah girebildim yazdiktan 1 saat sonra ciktim disari daha yeni girdim sayilir eve.gezdim tozdum ohh sefam olsunnn merak ettim ee napiosunuz bakalim
rabiscim sen bence bekle biraz daha.erken test yapinca normal olarak negatifi goruoruz bu yuzden moral bozuklugu yasioruz bu kadar dert etme oluruna birak cnm...
mervecim valla bizde senle bu ay tam gaz bakalim kim daha ii calismis ayin ortasinda belli olucak
ezgicim sende adet olmussun hadi bakalim gecen gun ne diodun simdi ne diosun sevinmis ya bizim kizz adet oldugunagerci senin hedefler biraz yer degistirdi ama maksadimiz yine de ayni cnm herseyin hayirlisi
aman cnm bosver ya tek gecelik kacamak yapip hamile kalanlari dusunsene nasip messelesi eee napion baska
öyle valla düşünmüyorum artık.. kısmet ne zamansa ozaman gelir elbet bebeğim
eşimi yemeğe beklemiyorum artık ozman geç yiyoruz bana uymuyoben birazdan yiycem ona da gelince hazırlarım artık
dogru onun yedikleri sana seninkilerde ona uymuo demi ben bi ara yediklerime dikkat ederken esimle beraber yapioduk ben ne yersem o da ayni seyi yiyodu yani ay gobegin cikmis fln die gaza getiriodumya bnm akinti yine basladi ama vucut isimda dustu nedenki yine olmadi galiba
hmmmm :44: akıntın neden başladı kii.. yumurtlama döneminden sonra kuruluk olmuyo muuu kız yoksa senin yumurtlaman olmadı mı daha uff keşke ovulasyon testin olsaydıı
pardon bugun 19.gun dun calistik da aklim orda kalmis
kızlar merhaba.burdaki herkes gibi bende çok sabırsızım..son adetim 31 ocaktı. bu ay şüheli ilişki 19 şubatta oldu.bu ay 3 mart diye hesaplıyorum adeti yani yarın ama test yapmamak için zor tutuyorum kendimi 3 vy 4 gün geçsemi acaba ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?