- 5 Kasım 2010
- 167
- 4
- 96
kızlarr günaydınnnn. pembiq sakın üzülme olurmu her ay yeni bi umut bizim için insan bazen adet olmasına bile seviniyor ne garip değilmi . mrv ve pourqua ben pcos luyum bu nedenle bu ay ilk kez serophen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. 3 yumurtam vardı. belirtilere gelince 3 gündür göğüs uclarım acıyor, daha önce hiç olmazdı adet dönemimde bilmem göğüslerimin hassaslaştığını. bide alt karın bölgemde şişlik var. hayırlısı olsun bunlar ilaçların etkileri de olabilir tabii. dua ediyorum umarım pazartesi size müjde verebilirim.
özlem nasılsın nasıl gidiyor
iiyim canim sen nasilsin bende kahvalti hazirliodum esim ole bi eve ugradi da kahvalti yapicaz birazdan...ya cnm sana bisi sorcam bi bilgin varmi bnm atesim yukselmisti ya sonra tekrar dustu bilionmu o gun sana yumutlamam olmu sdedim ama dun yine bnm kasik agrim oldu ve akintim oldu acaba yumurtlamiommu ben ya.sabah baktim atesim yuksekti yinee ben anlamadim bu durumu karisik yazmis olabilirim ama karikin bi durum
bende iim çalışıyorum işte .. cnm ben akıntı takibi hiç yapmadım hiç bilgim yok .. ama ateş konusunda bilidğim yumurtlama zamanında ateşin yükselir ve yumurtlaman bittiğin de ateş tekrar normal seviyeye düşer diye biliyorum ben .. ateşin yükseldiyse neden yumurtlamamış olasın ki ?
cnm geldim.bnm bildigimde yumurtlamdan sonra ates yukselir ve adet donemine kadar yuksek kalir eger adet olucaksan 1 2 gun onceden duser eger dusmezse hamilesindir die biliorum normale bnm ates gecen aylarda adet donemine kadar hep yuksek kaldi acaba yumurtlamadimmi die dusunuom ondan yaneeee
insallah cnm ee sende belirti basladimin kiz goguslerde hassaslik fln varmi nerdeyse 10 gun kaldi bazilarinda simdiden belirti verebiliomus yani erken dollenme olduysa tabiii
kızlar mrb.bende şubatta hamile kalmmak istiyordum ama olmadı..son adet 5 şubatta oldum bugün artık adet olmazsam kesin gözüyle bakıyordum ama büyüüüüüük hayal kırıklığı yaşadım....benim 3 düşüğüm oldu busefer sorunsuzz geçer düşüncesi ile koyulduk yola ama neçarki şubat yok.....gözümü diktim mart ayına hemen hazırda bir topik bulmuşken duygularımı paylaşmak istedim sizlerle....arkadaşlar stres hayyata çok şeyi etkiliyor ben acayip stres altındaydım olmadı....sizlere tavsiyem rahat olmanız ben beceremiyorum ama....mart ayında herkez güzel haberler alır inşallahhhhhhhhhhhhh..
ya cnm benim göğüslerimde hassasiyetlik var şuanda ama gçen ay da 10 gün öncesinden başladı adet günüme kadar oyüzden bunu belirti olarak göremiyorum ..
meraba cnm napion bende aslinda gogusleri fazla ciddiye almiorum genelde bende de olel oluo ama bazi aylarda olmuo bunyem bi degisik ya:)ama bnm kasiklarimda hafif bi agri var ve bugun bnm 20.gunum tuttumuyki acep
napim ya bekkle beklle gelmio bu martın 14'ü .. aynen benimde bazen resmen bi ay oluo bazen 1-2 gün çok az hassasiyet .. pek ondan anlayamam ben .. anca görcem gebelik testinde yoksa belirtiler herkese göre değişio .. benimde 18. günüm normalde kaç günden kaç güne oluosun ? birde bıraktınmı çalışmaları ..
ben genelde en erken 30 gunde bir oluorum bazen 1 gun geri bazen ileri atabilio tabii.o yuzden tam kesin bi tarih veremiyyorum.zaten ben adet olmazsam test yapmicam 15inde randevum var ya esimle gidicem eger hamileysem buyuk supriz olucak ikimizde ayni anda ogrenicez insllah hamileyimdirveee calismalara hala devam gun asiri geldik buraya kadar bi gun fire verdik sadce ilk defa bu kadar cok calistik yani 1 senedir galiba 3 4 kere daha yapariz saonra finish cizgisi eee sen ne alemdesin
bende genelde 30 günde bir olurum ama bu ay 2 gün öne gelmişti .. ben heralde ayın 10. da başlarım test yapmaya şimdi bile yapsammı die düşünüombende halen devam ediyorum ya 8-10-14-16 okey 18-20 de yaptıktan sonra bırakıcam artık, yeter yaw bu da bi can aynen bizde hiç bukadar çalışmamıştık .. buna en çok benim kociş sevinio
bende 7 9 11 13 16 18 okey 20 22 24 26 yapicam umarim yaniii
kiz merve yastik fln koyuyonmu beline merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?