2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

ay yok ben dayanamam okadar
ayaklarımı havaya dikiorum bide yastık koyuyorum ama bi 10 dk sadece .. bacaklarım ağrıo yoksa bide o vaziyet pek duramıom

ben valla bu ay kanimin son damlasina kadar calisicam galiba ama kendimi de verince biraz olaya konsantre olunca eziyet gibi gelmio acikcasi:78:bakalim umarim calisabilrimbende yastik koyuorum 1 saat yaatiorum bide ayaklarimi havaya kaldirioum iliski sonrasi bana eziyet oncesi deil yanii

( Allahım sen bizim bu çabalarımızı boşa çıkarma ... )
Ya inşallah olur özlem bu ay okadar ihtiyacım var ki bu habere, umutlarım tek tek gidio resmen

( Allahım sen bizim bu çabalarımızı boşa çıkarma ... )
Ya inşallah olur özlem bu ay okadar ihtiyacım var ki bu habere, umutlarım tek tek gidio resmen

ay kiyamam cnm sana aynen bnmde dusun bide bnm psikolojiyi yalnizsin resmen burda...amin cnm insallah bnm 1 bucuk yili senin 6 aylik emekleri bosa cikarmaz umarim herseyin hayirlisi

ay kiyamam cnm sana aynen bnmde dusun bide bnm psikolojiyi yalnizsin resmen burda...amin cnm insallah bnm 1 bucuk yili senin 6 aylik emekleri bosa cikarmaz umarim herseyin hayirlisi

olmadı bu ay kesin dr. gidicem bişiler yapsın isticem ...

olmadı bu ay kesin dr. gidicem bişiler yapsın isticem ...

1 yili gecmeden pek umursamiolar ama cnm 1 yil duzenli ilski oneriolar olmazsa biz genclere o zaman arastiriolar yasi biraz fazlaysa o zman degerlendiriolar yumurtaliklari fln bu arada sen folik asit kullaniomuydun

1 yili gecmeden pek umursamiolar ama cnm 1 yil duzenli ilski oneriolar olmazsa biz genclere o zaman arastiriolar yasi biraz fazlaysa o zman degerlendiriolar yumurtaliklari fln bu arada sen folik asit kullaniomuydun

valla özel dr. a gidince öyle bi ilgileniolarki .. ben başlamadım ya folikasite ..

valla özel dr. a gidince öyle bi ilgileniolarki .. ben başlamadım ya folikasite ..

hayir o anlamada demedim 1 yil kadar ugrasmayi normal buluolar 1 yil olmazsa ugrasip duzenli iliskilere karsi o zaman arastiriolar.sahsen ben yurtdisindayim yani saglik hijyen insanlar doktorlar hersey mukemmel ve bende ozel doktora gittigim halde daha arastirilmadi.ama o da 1 yilin gecmesini bekle dedi zaten saglikli bi kadinda bile her ay yuzde 25 mis sans sabir lazim ama o da bizde yok iste

Her ay olduğu gibi bu ayda umutla bekliyoruz. Tek hamilelik belirtisi kasıklarımdaki ufak batmalar :) başka bişey arıyorum arıyorum fakat bulamıyorum.Regl günüm 9 u geçsede birkaç gün test yapsam.Sizden ne haberler.

aynen öyle ya sabır yok bizde.. ama şöyle birşey var ben araştırılsın ve hemile kalmak istiyorum dedikten sonra hangi dr. hayır diyebilirki bana ?

Kızlar eczaneden hassas termometre aldım ateşimi ölçüyümde yumurta çatlama zamanımı ölçüyüm diye ama o kadar hassaski anlamamız imkansız. Belirti bir derece bile değilmiş anlatabiliyormuyum. Zaten her ölçtüğümde değişik çıkıyo doğal olarak.Ben yataktan kalkmadanda denedim olmuyo. Grip olsan bile sonuç farklı çıkıyo boşa uğraşmayın.Doktora gitmeye korkuyorumda bu seferde şu eczanedeki testlerden mi faydalansam.Güvenilirliğini bilen daha önce kullanan varmı aranızda?

Ben kullanmayı çok düşündüm tatlım ama bir türlü almaya vaktim olmadı. Bakalım bu ay da hamilelik olmazsa, alayım diyorum..

huhuuuu nereye gittiniz kızlar ya?? siz gündüzleri giriyorsunuz ama ben çalıştığım için ancak akşamları girebiliyorum. Geçen hafta da şehir dışındaydım, muhabbet edemedik bir türlü.. Ee ama şimdi kimse yok burda??

Ben kullanmayı çok düşündüm tatlım ama bir türlü almaya vaktim olmadı. Bakalım bu ay da hamilelik olmazsa, alayım diyorum..

Hiç alma bence çünkü anlaşılmıyor. Her ölçtüğünde azıcık oynuyor.Ve belirti zaten azıcık oynamayla anlaşılacakmış nasıl olacaksa.1 derecenin onda biri kadar bi oynama .

bende 7 9 11 13 16 18 okey 20 22 24 26 yapicam umarim yaniii

canım bişey sorcam.mesela ayın 7 sinde hamile kaldın diyelim ve gebelik oluşmaya başladı.ama bilmiyorsun tabi ve ayın 26 sındaki son ilişkinin bu oluşan gebeliğe ve oluşan gebelik kesesine bir zararı olmazmı??bu konu benim bugünlerde kafama takıldıda şimdi seninde yazdığını görmüşken sormak istedim net anlatabilmişimdir umarım bu konuda fikri olanlar varsa bilgi almak isterim kızlar:44::44::44:

Canım ben onu doktora sormuştum, birey olmaz dedi, kese zaten bebeği koruyormuş, yani spermler falan asla zarar vermiyormuş. yumurta bir kez dölleniyor ya, başka yumurta yok, o döllenen yumurta da içine başka sperm almıyor zaten. O yüzden hiç bir şey olmazmış. Zaten hamile kaldıktan sonra da ilişki yasak değil doktorlar..

Hiç alma bence çünkü anlaşılmıyor. Her ölçtüğünde azıcık oynuyor.Ve belirti zaten azıcık oynamayla anlaşılacakmış nasıl olacaksa.1 derecenin onda biri kadar bi oynama .

Hım... anladım canım. Faydası yok demek.. İnşallah bu ay hepimizin olur da hayırlısıyla, gerek kalmaz böyle testlere..

çok sağol.ayyy türlü türlü şeyler düşünür oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…