ANNE ADAYI.......................BAT
esraersoy......................21 şubat
pembiq.......................... 7 mart
psijoyi........................... 8 mart
pourqua........................14 mart
eveeettt bugüne böyle başlıyoruz bakalımmmm hadi hayırlısı
ins.cnm cok eglenceli bi yandan da duygu aktarimii guzel bisi zaten ben calismiorum ve evde de vakit gecircek cok az bi mesgalen varr temizlik yemek vs.bu cok ii oldu valla eevvvvveeett su an en yakin esra bakalim
iilik nolsun senden nbr? yaptın mı ütünü
yaptim cnm valla yerlestirdim hemen bida acim belki arkidisler gelmistir dedim buraya gireli esim dioki sen beni unuttun kiskanio kizz siziiii
sorma yaa evde çocuk olmayınca yapacak pek bi iş de olmuyocanımız sıkılıyo
aynen valla bide yabanci memleket cok farkli dil farkli kultur farkli 1 kac arkadasim var burda ama onlarda calisiolarr ben evde bolee napim ii oldu bu valla hem bakarmisin hamis kaliriz bebklerimizi dogurur birbirimizle kontak bile kurabilirz olur mu olur yanii
neden olmasın cnm benimm birbirlerinin ilk arkadaşları olurlar
olabilir cocuk gozune acasiya nette sizi gorcek yaniiiay karnim acikti kizzz kahvalti yaptinmiii ypmadiysan geliom
yok yahuu yapmadım marketten gelip buraya oturdum hadi bende yiyim bari bişiler
bende yapicam birazdan sonra biraz evleri temizlicem kahvaltidan sonra rutin isler yanii.......sonra tekrar burdayim ins.grz ¨tatlim:89:
ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin cnmm kimsecikler de yok valla ortalıkta
aynen valla esra gedli cikti ee sen ne zaman geldin naptin bakalim
kızlar merhaba bende mart için uğraşanlardanım. bu ay serophen kullandım pazartesi kontrolüm var. duruma göre çatlatma iğnesi olacam. inşş hepimiz bu ay bu sevinci yaşarız
bende ayni isleri yaptim bende yeni oturdum bende bi cay yapim kendime barrimmmmyeni oturdum cnm işlerimi yaptım yemeğimi pişirdim azcık takılıyım dedim birazdan bi de bıcı bıcı yapcam oohhh kahvemi alır rahat rahat yayılırım tv ne internet başında :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?