2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

ANNE ADAYI.......................BAT

esraersoy......................21 şubat
pembiq.......................... 7 mart
psijoyi........................... 8 mart
pourqua........................14 mart

eveeettt bugüne böyle başlıyoruz bakalımmmm hadi hayırlısı

ins.cnm cok eglenceli bi yandan da duygu aktarimii guzel bisi zaten ben calismiorum ve evde de vakit gecircek cok az bi mesgalen varr temizlik yemek vs.bu cok ii oldu valla eevvvvveeett su an en yakin esra bakalim

ins.cnm cok eglenceli bi yandan da duygu aktarimii guzel bisi zaten ben calismiorum ve evde de vakit gecircek cok az bi mesgalen varr temizlik yemek vs.bu cok ii oldu valla eevvvvveeett su an en yakin esra bakalim

sorma yaa evde çocuk olmayınca yapacak pek bi iş de olmuyo canımız sıkılıyo

sorma yaa evde çocuk olmayınca yapacak pek bi iş de olmuyo canımız sıkılıyo

aynen valla bide yabanci memleket cok farkli dil farkli kultur farkli 1 kac arkadasim var burda ama onlarda calisiolarr ben evde bolee napim ii oldu bu valla hem bakarmisin hamis kaliriz bebklerimizi dogurur birbirimizle kontak bile kurabilirz olur mu olur yanii

neden olmasın cnm benimm birbirlerinin ilk arkadaşları olurlar

aynen valla esra gedli cikti ee sen ne zaman geldin naptin bakalim

yeni oturdum cnm işlerimi yaptım yemeğimi pişirdim azcık takılıyım dedim birazdan bi de bıcı bıcı yapcam oohhh kahvemi alır rahat rahat yayılırım tv ne internet başında :)))

kızlar merhaba bende mart için uğraşanlardanım. bu ay serophen kullandım pazartesi kontrolüm var. duruma göre çatlatma iğnesi olacam. inşş hepimiz bu ay bu sevinci yaşarız

kızlar merhaba bende mart için uğraşanlardanım. bu ay serophen kullandım pazartesi kontrolüm var. duruma göre çatlatma iğnesi olacam. inşş hepimiz bu ay bu sevinci yaşarız

hg canım inşallah yakın zamanda verirsin bize mutlu haberi:) ne zamandır bekliosun bebişini ? birde batını yaz listeye ekliim seni

yeni oturdum cnm işlerimi yaptım yemeğimi pişirdim azcık takılıyım dedim birazdan bi de bıcı bıcı yapcam oohhh kahvemi alır rahat rahat yayılırım tv ne internet başında :)))
bende ayni isleri yaptim bende yeni oturdum bende bi cay yapim kendime barrimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…