2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

kızlar merhaba bende mart için uğraşanlardanım. bu ay serophen kullandım pazartesi kontrolüm var. duruma göre çatlatma iğnesi olacam. inşş hepimiz bu ay bu sevinci yaşarız

hosgeldin cnm umarim bak pembig bi kisi daha uye oldu bizee umarim rabis martta hepberaber ciglik atacaz burdaaannnnnnburaya hamileyim yazmak o kadr cok istiorumki tabiki hersey allahtan ve hayirlisisini istemek lazim en basta

dimi ama
off daha bugün ayın 16sı yaa çok var aslında çok da umutlanmak istemiyorum olmayabilir sonuçta..

haklisin hele bnm daha coookkk. 14mart bnm sat tarihim ama bazen insanin danismaya ihtiyaci oluo belirtiler fln oluo paylasmak guzel umutlanmamak lazim ama napcan umut fakirin ekmegi tabiri caizzse

haklisin hele bnm daha coookkk. 14mart bnm sat tarihim ama bazen insanin danismaya ihtiyaci oluo belirtiler fln oluo paylasmak guzel umutlanmamak lazim ama napcan umut fakirin ekmegi tabiri caizzse

sen şimdi 14 martı bırak ovulasyon zamanına kilitlen :)))) malum onun sonuclarını alıcaz inşallaahhh

yaa bu ovulasyon gününü geçtin ne kadar sonra başlar acaba ilk belirtileerr:26:

bu arada rabbis sende sat tarihini sole de pembig seni de eklesin listeye cnm....

ben bu aydan cok ümitliyim kızlar yaa ilk kez serophen içtim ondan sanırım. cokta umutlanmak istemiyorum, korunmayı bırakalı 3 ay oldu daha ama biz hemen olur sanmıştık olmayınca panik olduk bi kaç doktora gittim biri pko var dedi diğeri yok öyle bişey dedi bende anlayamadım hormonlarım normal cıktı. hayırlısı bakalım bu ay cok heyecanlıyım inşş 7 martta burdan hamileyiiimmmm diye bağırabilirim. hepimize bol şans

valla cnm kimininki adetten 1 hafta once fln baslio kimininki adeti gecio 2 hafta sonra kimininki hic belirti vermio valla bunyeden bunyeye fark var mesela ben bebegimi dusurmustum ya o zmn bende pek bi belirti yoktu sadce adetim gecikmisti bi tek ben onu hatirliom cunki

pembig yaz bak senle ayni gunn insallah cnm 7 martta iki guzel haberi ayni anda aliriz burdan

olur olur sıkma canını cnm.. ama anladığım kadarıyla bu doktor milleti söyleyecek bişey bulamayınca yapıştıryo pko yu herkese.. bana da bir doktor sapasağlamsın dedi dieri pko var dedi.. bakalım artık herşey Allah'tan

benim daha yumurtlamam gerçekleşmedi ben bi an önce belirtiler başlasın istiyorum kafayı yedim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…