2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

ANNE ADAYI.......................BAT
esraersoy......................21 şubat
rabbiss.......................... 7 mart
pembiq.......................... 7 mart
psijoyi........................... 8 mart
pourqua........................14 mart

Bende de aynı kızlar bir değişiklik yok yaa dün koltukta uyuya kalmışım size cevap veremedim ben uyandığımda siz yoktunuz

yaa şu pko olmasaaa.. ne zaman yumurtlayacağımız da belli olmuyo kii. bi de benim yumurtalarım her ay çatlamıyo.. bakalım bu ay bi umut bekliyoruz

esracim sende kasik agrisi vardi dun ama gecmisss kendini ii taniosan eger bu bile bi belirti sayilabilir.cunki adettenn once olmuo agrim diodun dun aksam belkidee aman allahim

ben geçen ay bu pko için soğan suyu içmeye çalıştım ama anca 6 gün dayanabildim keşke 9 gün daha sabretseydim de kürü tamamlasaydım yaaaa

bence birazda yumurtlama fln bahane tabiki tibbi acidan cok onemli ama allah ne zaman isterse o zmn nasip edio eger ki nasip etmiosa hertulu yolu dene nafile...mesela bu forumda o kdr cok okudumki doktor hic olmaz cocugunuz diyipte o ay hamile kalann.....zaman ve sabirr canlar

ben geçen ay bu pko için soğan suyu içmeye çalıştım ama anca 6 gün dayanabildim keşke 9 gün daha sabretseydim de kürü tamamlasaydım yaaaa

ayyy nasil yaptin kiz tebrik bende denedim 3 4 ay oldu ama ben 1 gun icebildim midem almadi ama ondan cok sonuc alan var bilionmu annemle teyzem fln bana durmadan kizim bi kere dene nolcak diyp duruo ama ben icemiom 6 gun icen 9 gunde icermis keske birakmasaydin

tabii ki cnm zaten hep diyorum vardır rabbimin bir bildiği, neticede her şerde bir hayır aramak lazım ama gel de bize söz geçir

yok zaten bu ay olmazsa önümüzdeki ay mutlaka yapıcam tekrar.. valla ben burnuma mandal takıp içtim

yok zaten bu ay olmazsa önümüzdeki ay mutlaka yapıcam tekrar.. valla ben burnuma mandal takıp içtim

bende burnumu kapatip icmistim ama midemde bulanti yapti sonrasinda ondan biraktim bide esime keciboynuzu yaptik ama o da 1 hafta icebildi o da birakti bole yaniii sen keciboynuzunu denedinmi

bende burnumu kapatip icmistim ama midemde bulanti yapti sonrasinda ondan biraktim bide esime keciboynuzu yaptik ama o da 1 hafta icebildi o da birakti bole yaniii sen keciboynuzunu denedinmi

yok ya denemedim aslında deneyecek okadar çok kür var kii hangisini yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…