2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

çok sagol tatlım[/QUOTE]

rica ederim canımbenim ilk bebeğim kalp atışları durduğu için alındı cnm.Allah kısmet ederse ilk olucak yani.bu arada ben çıkıyorum kızlar 10 dk sonra kocişim gelicek yemek yiycek ama yemek yok dahaöptüm sizi :80:

çok sagol tatlım

rica ederim canımbenim ilk bebeğim kalp atışları durduğu için alındı cnm.Allah kısmet ederse ilk olucak yani.bu arada ben çıkıyorum kızlar 10 dk sonra kocişim gelicek yemek yiycek ama yemek yok dahaöptüm sizi :80:[/QUOTE]

görüşürüz canım

fıstıklarrr ben de gidiyorum bakalım neler gelecek başımaa:18:

öptüm siziii

hadi kizlar bende ciktim hafta sonu girmezseniz eger pazar gunu sabahtan mutlaka acin pc yi cunki bnm size haberlerim varopuorum kisslarr

hadi kizlar bende ciktim hafta sonu girmezseniz eger pazar gunu sabahtan mutlaka acin pc yi cunki bnm size haberlerim varopuorum kisslarr

senin için dua edicem canım ve pazar sabahı senın haberını almak için allahtan bir manı cıkmazsa giricem topike hadi hayırlısı inşallah hoşçakal

çok sagol tatlım

rica ederim canımbenim ilk bebeğim kalp atışları durduğu için alındı cnm.Allah kısmet ederse ilk olucak yani.bu arada ben çıkıyorum kızlar 10 dk sonra kocişim gelicek yemek yiycek ama yemek yok dahaöptüm sizi :80:[/QUOTE]

anladım canım hoşçakal görüşmek üzere

bende cıktım kızlar kımse kalmadı zaten görüşürüz

slm kizlar ben geldim ama kimse yokmus aaaaa cok ayiiippp nerdesiniz yyaaaaawwwwwwww

selam canım bende heveslendim bugun adamı yakalarım diye ama yine gec gelecekmiş
gelir gelmezde uyur zaten

yapis yakasina sen de adamin geldiginde uyumasina firsat vermeayoll fantazi fln yapamionmu accik

adam yorgun argın geliyor tekliflerime cevap veremiyecek durumda halde üzülüyorum onun o halinede

yok kız fantezi falan cilve falan yapamam ben marıfetlı değilim

merhaba arkadaşlar.ben de yeni katıldım aranıza.uzun zamandan beri msjlarınızı takip ediyorum.bende mart ayında çift çizgiyi görmeyi umanlardanım.benim sat.9 şubat bu durumda şimdie kadar hastalanmam gerekiyordu.ama gecikti test yaptım ama malesef yine tek çizgi.acaba biraz daha beklemelimiyim??

adam yorgun argın geliyor tekliflerime cevap veremiyecek durumda halde üzülüyorum onun o halinede

yok kız fantezi falan cilve falan yapamam ben marıfetlı değilim

ii bakalim cnm bend e yarin mi yapsamki diyye de duusunuom testi acaba erken gebelik testlerinden yapsam yarin cikarmiyki bnm bat 14 mart cok sabirsizim ya bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…