yok ya denemedim aslında deneyecek okadar çok kür var kii hangisini yapsak[/QUOsen 2 bucuk yildri hic korunmadim diosun peki hic doktora gorundunuzmu esinle birlikte
biz daha önce çocuk üzerinde çok durmadığımız için birlikte olma günlerimize ve sıklığına dikkat etmiyoduk ben sadece adet düzensizliğinden 3 ayrı doktora gittim. biri çok iyisin çocuk sahibi olmaman için hiçbi sorun yok dedi.. birkaç ay sonra başka bi doktor da pko var ma adoğal yoldan %50-60 şansla hamile kalabilirsin dedi.. her ay yumurtam çatlamıyomuşş. ona denk getimrk zor işte.. bu ay ilk defa bu kadar ciddiye aldığımız için olmazsa artık önümüzdeki ay deniycem. gene olmadı nisandan sonra tedaviyle deneriz heralde..eşimde bir sorun yok çok şükür
hayirlsi o zmn .ama korunmadan iliskide bulunmak hesaplamasanda uzun bi sure bence 2 yil.esin gorundumu doktorabiz daha önce çocuk üzerinde çok durmadığımız için birlikte olma günlerimize ve sıklığına dikkat etmiyoduk ben sadece adet düzensizliğinden 3 ayrı doktora gittim. biri çok iyisin çocuk sahibi olmaman için hiçbi sorun yok dedi.. birkaç ay sonra başka bi doktor da pko var ma adoğal yoldan %50-60 şansla hamile kalabilirsin dedi.. her ay yumurtam çatlamıyomuşş. ona denk getimrk zor işte.. bu ay ilk defa bu kadar ciddiye aldığımız için olmazsa artık önümüzdeki ay deniycem. gene olmadı nisandan sonra tedaviyle deneriz heralde..eşimde bir sorun yok çok şükür
hayirlsi o zmn .ama korunmadan iliskide bulunmak hesaplamasanda uzun bi sure bence 2 yil.esin gorundumu doktora
evet maalesef uzuneşim daha önce bir rahatsızlık geçirmişti 2 seneden fazla oluyo, bu çocukluğunda kabakulak mı kızamık mı ne olmamıştı şimdi tam hatırlamıyorum hangisi, neyse o hastalık bu yaşlarda başka şekilde çıkıyomuş ortaya.. neyse o rahatsızlık sonrası kısırlığa neden olabileceği için muayenesini ve testlerini yapırmıştık ama sorunsuz atlatmış çok şükür.. daha sonra bir daha gerek duymadık.. ama ben tekrar soktor tedavisyle hamile kalmaya karar verip gidersem onuda gösteririz heralde
evet maalesef uzuneşim daha önce bir rahatsızlık geçirmişti 2 seneden fazla oluyo, bu çocukluğunda kabakulak mı kızamık mı ne olmamıştı şimdi tam hatırlamıyorum hangisi, neyse o hastalık bu yaşlarda başka şekilde çıkıyomuş ortaya.. neyse o rahatsızlık sonrası kısırlığa neden olabileceği için muayenesini ve testlerini yapırmıştık ama sorunsuz atlatmış çok şükür.. daha sonra bir daha gerek duymadık.. ama ben tekrar soktor tedavisyle hamile kalmaya karar verip gidersem onuda gösteririz heralde
cok gecmis olsun cnm.esinde sorun olmamasi ii.en azindan senin pko sorunun cozulebilir yani hapla fln.ama iki kiside birden sorun olursa o biraz uzun oluo iste. tedaviside ole yipratici her turlusu yaaa esime bazen diyorumki belki bizde bisi yok ama allah nasip etmicek belkidde hic cocugumuz olmicak diorum o da bana ,bana sen lazimsin once dioo once birbirimize bakalim demi en azindan ben koca tarafindan da cok sansliyim belkide bu 1 yil onun destegiyle bu gurbet ellerde bu kadar iiyim yani ama biz bu ay bu ihtimalle doktora gidicez galiba
cok gecmis olsun cnm.esinde sorun olmamasi ii.en azindan senin pko sorunun cozulebilir yani hapla fln.ama iki kiside birden sorun olursa o biraz uzun oluo iste. tedaviside ole yipratici her turlusu yaaa esime bazen diyorumki belki bizde bisi yok ama allah nasip etmicek belkidde hic cocugumuz olmicak diorum o da bana ,bana sen lazimsin once dioo once birbirimize bakalim demi en azindan ben koca tarafindan da cok sansliyim belkide bu 1 yil onun destegiyle bu gurbet ellerde bu kadar iiyim yani ama biz bu ay bu ihtimalle doktora gidicez galiba
bak eşinin kıymetini bil.. çocuk çook önemli ama eş daha önemli şuan .. birşeklde onların desteği ile umutsuzluğa düşmeden sabırla bekliyoruz zaten.. benim eşimde ben üzülmiyim die çok da umursamıyomuş gibi görünmeye çalışıyo ama ben içten içe ne kadar çocuk istediğini anlayabiliyorum.. Allah onlarında yüzünü güldürür inşallah bizimle beraber
4 mart benı de yazın kızlar :))) bu ay inş olur enfeksiyon geçmişse tabı ..hastanede yattıgımla kalmam umarım
bak eşinin kıymetini bil.. çocuk çook önemli ama eş daha önemli şuan .. birşeklde onların desteği ile umutsuzluğa düşmeden sabırla bekliyoruz zaten.. benim eşimde ben üzülmiyim die çok da umursamıyomuş gibi görünmeye çalışıyo ama ben içten içe ne kadar çocuk istediğini anlayabiliyorum.. Allah onlarında yüzünü güldürür inşallah bizimle beraber
dimi valla duygulandim haaa
4 mart benı de yazın kızlar :))) bu ay inş olur enfeksiyon geçmişse tabı ..hastanede yattıgımla kalmam umarım
dimi valla duygulandim haaa
peki hamiş olduğunu eşine nasıl söylemeyi planlıyosun hiç düşündün mü
peki hamiş olduğunu eşine nasıl söylemeyi planlıyosun hiç düşündün mü
hic dusunmedim cnm ya sen naparsin hamile olsan na sil solersin surpriz mi yapardin
hic dusunmedim cnm ya sen naparsin hamile olsan na sil solersin surpriz mi yapardin
ben senelerdir düşünüyoruminşallah olur daa.. birde zorunlu bi durum olup birlikte öğrenmezsek tabiii süper bir sürpriz yapmalıyımmmmm
su an varya acayip duygusalim annemi babami ailemi cok ozlediiimmmm
bende artık mart ayına kaldımbu ay da regl oldum .. 5 aydır bekle bekle yolunu .. gelmiyor şubat ayında farklı yöntemler deniomusunuz arkadaşlar ?
ooofff kıyamamm canım benimmm ne zamandır görmüyosun??
bende artık mart ayına kaldımbu ay da regl oldum .. 5 aydır bekle bekle yolunu .. gelmiyor şubat ayında farklı yöntemler deniomusunuz arkadaşlar ?
gecen yaz gidemedim tr ye.1bucuk yil oldu gormeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?