2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

4 mart benı de yazın kızlar :))) bu ay inş olur enfeksiyon geçmişse tabı ..hastanede yattıgımla kalmam umarım

ANNE ADAYI..........................BAT
esraersoy......................21 şubat
civciv89........................ 4 mart
rabbiss.......................... 7 mart
pembiq.......................... 7 mart
psijoyi........................... 8 mart
pourqua........................14 mart

civciv89 ekledim canım

bende artık mart ayına kaldım bu ay da regl oldum .. 5 aydır bekle bekle yolunu .. gelmiyor şubat ayında farklı yöntemler deniomusunuz arkadaşlar ?

bende artık mart ayına kaldım bu ay da regl oldum .. 5 aydır bekle bekle yolunu .. gelmiyor şubat ayında farklı yöntemler deniomusunuz arkadaşlar ?

hayırlısı olsun canımm.. valla farklı bişey pek yok ovulasyon günlerimi dikkate alıp gün aşırı birlikteliğe dikkat ediyorum ben.. bat'ın ne zaman ?

farkli yontem olarak ben bu ay yastik koycam belime onu deneicem bakalim bende 1 yili askin zamandr bekliom cnm

gecen yaz gidemedim tr ye.1bucuk yil oldu gormeyeli

bayaa olmuş yaa benimde ablam almanyada en son ağustosta gördüm o da ananemim cenazesi için bir kaç günlüğüne gelmişti, anlayamadık ki bişey.. zor oluyo bilirim yaniii.. bu sene gelirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…