Canım günaydın...öncelikle herşeyden önemlisi kızının iyi olması...ama diğerleri konusunda gayet haklısın...hiç böyle ayrıntılı duymadım...adam tersmiş.yalnız sen neden bu muameleye maruz bıraktın kendini ki...?parasıyla değil mi?gidip başka yerde yaptırsaydın...ben birşey anlayamadım senin usgden yani...:26:
dr bayandı
bu arada bizim kuzular tombik olacak sanırım semacan
Semaysem sıkma canını artık olan olmuş ne kadar ücret aldı peki keşke görünce makinayı ben yaptırmak istemiyorum deyip çıksaydın araştırıp bugün başka dr. giderdin. Ama üzülme artık bebeğinde etkilenir sağlıklı olduğunu öğrenmişsin ya önemli olan bu
canım sanırım bız dort boyutluyla arıntılı ultrasonu karıstırıyoruz benım de dun doktorum baktı ayrıntılıya o da normal ultrosonla baktı ama butun organlarını tek tek ınceledı beyın beyıncık dıyafram bacak ust kemıgı uzunlugu vs vs sanırım 40 dakka kadar surdu ve dort boyutluda ıstrsen cektır ama bır espırısı yok dedı sadeceguzel bır anı oluyor anne ve babalar için dedi ancak senden tek farkım ben ozellıkle bır ucret odemedım ayrıntılı ıcın eger yuklu bır mıktar odedıysen haklısın canım[sıze=2]herkese günaydıınnn[/sıze]
[sıze=2]mutlu sabahlar güzel bir gün geçirmemizi diliyorum[/sıze]
[sıze=2]dün dr gittim ama çok sinirli ve üzgün döndüm[/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2]bebişimin herşeyi çok şükür normal bir problem yok[/sıze]
[sıze=2]ama hastane ve detaylı usg bakan dr beni hayal kırıklığına uğrattı [/sıze]
[sıze=2]hastane kalabalıktı randevumdan yarım saat sonra girebildim[/sıze]
[sıze=2]tam usg girdim cihazı açtı siyah beyazz yıkıldımmm[/sıze]
[sıze=2]bu neeee dedim niye siyah beyaz[/sıze]
[sıze=2]sana kim renkli olduğunu söyledi dedi dr.[/sıze]
[sıze=2]bununlamı bakıyosunuz dedimm eveeettt dedi[/sıze]
[sıze=2]ben 2.şokkkk [/sıze]
[sıze=2]peki cd ye çekiyomusunuz dedimm hayııırr dedi[/sıze]
[sıze=2]ben 3.şokkkkk[/sıze]
[sıze=2]çıkıcam sorun çıksın istemiyorum[/sıze]
[sıze=2]eşimde kapıda beni bekliyor çok beklettiler diye yay gibi gerildi bir daha gelmiycez demeye başladı[/sıze]
[sıze=2]anlıyacağınız çıkamadım odadan siyah beyaz mak.ile baktılar..[/sıze]
[sıze=2]ben bi hevesle renklide görme hayalleri kurarken siyah beyaz gördüm ve boşuna o kadar para verdim[/sıze]
[sıze=2]yine hiçbişey anlamadım[/sıze]
[sıze=2]kızımın boyunu dr söyleyemedi...ölçemiyoruz dedi ohaaaa dedim içimden sen necisin burda[/sıze]
[sıze=2]ölçemiyoruz diye bişey varmı [/sıze]
[sıze=2]bunu daha yumuşak mantıklı anlaşılır bir dille söylesene bana ne demek ölçemiyoruz[/sıze]
[sıze=2]10 gün içinde dr muayeneye gidicem [/sıze]
[sıze=2]bu kezde eğer ters bişey olursa[/sıze]
[sıze=2]sanırım başka bir yer araştırıcamm [/sıze]
[sıze=2]öffff yaaaa yine herşey sil baştan [/sıze]
[sıze=2]neyse allahtan minik kuşum sağlıklı keyfi yerinde o bana moral oldu...[/sıze]
[sıze=2]sonuç olarak sağlığı yerinde boyunu bilmiyorumm 450 gram olmuş allaha sonsuz şükürler olsun hamdolsun ...[/sıze]
[sıze=2]bana yine en kısa zamanda bilge hastanesinin yolu göründü:97::97:[/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
Semaysemcim tahmin edebiliyorum hayal kırıklığını...Benim dr. her gittiğimde organlarına bakıyo yani o detaylı usg mi bi farkı olmalı diğer usglerden okadar para veriyosun ...günaydın kızlaarrr
canım sanırım bız dort boyutluyla arıntılı ultrasonu karıstırıyoruz benım de dun doktorum baktı ayrıntılıya o da normal ultrosonla baktı ama butun organlarını tek tek ınceledı beyın beyıncık dıyafram bacak ust kemıgı uzunlugu vs vs sanırım 40 dakka kadar surdu ve dort boyutluda ıstrsen cektır ama bır espırısı yok dedı sadeceguzel bır anı oluyor anne ve babalar için dedi ancak senden tek farkım ben ozellıkle bır ucret odemedım ayrıntılı ıcın eger yuklu bır mıktar odedıysen haklısın canım
ha bayandı diyorsunpeki ya walla önemli olan bebeklerimizin sağlığı...boşver Allah nasip ederse doğduklarında doya doya koklayıp sarılıp öpeceğiz...İnşallah...Allah'ım o günleri nasip etsin...:97:
Eki Görüntüle 119939
kızlar buda prensesimin odasına aldığım dolap içine küçük ayıcıklar ve resim çerçeveleri koyucam
günaydın kızlar...
öncelikle sonucumuz tertemiz :) çıktı hiçbir problem yok yani hiç bir anomaliye rastlanılmamış çok şükür...
hepinize desteklerinizden dolayı eyrı ayrı teşekkür ediyorumm, sizin dualarınıza o kadar çok inanadımkii ...
doktorumuza gittik öncelikle henüz 4,5 aylık olduğumu söyledi yani dört dolmuş adetin ilk gününü baz alıyoruz fakat o gün değil döllenme dedi..sanıyorım ocak 11 de tam 5 ay olucak neyse kızım tam 420 gram boyumuz 20 cm gelişimi gayet iyi dedi şuan için görünen hiçbir problem yok dedi %100 kız dedi nasıl korktum anlatamam ayyy bide ne oldu bi bilseniz eller sürekli kafada sonra bi baktık esniyor allahım görmeliydiniz yerim senin ağzını dedimm cadı...
ben ayrıntılı ultrasyona gerek görmüyorum çok istiyorsan yönlendiririm seni ama inan benim gördüğüm hiçbir olumsuzluk yok dedi..
bu arad 61,50 kilo olmuşum çooook almışım çokkk ama kızım sağlıklı ya herşeye değer... işte bi testin bana yaşattıkları sonunda mutluyum kızlar...
geçmişi okuyamadım şimdi bakıcamm çok işim var yine unuttuklarım varsa yazarım bi ara öpüyorum güzeller....
canım günaydın bende hiç geçmişi okumadan direk senin yazını gördüm yazayım dedim çok sevindim çok bebeğinde sağlıklıymış maşallah bu herşeye değer kiloyu dert etmeyiceğiz artık ne yapalım onların gelişimi yerinde olsundagünaydın kızlar...
öncelikle sonucumuz tertemiz :) çıktı hiçbir problem yok yani hiç bir anomaliye rastlanılmamış çok şükür...
hepinize desteklerinizden dolayı eyrı ayrı teşekkür ediyorumm, sizin dualarınıza o kadar çok inanadımkii ...
doktorumuza gittik öncelikle henüz 4,5 aylık olduğumu söyledi yani dört dolmuş adetin ilk gününü baz alıyoruz fakat o gün değil döllenme dedi..sanıyorım ocak 11 de tam 5 ay olucak neyse kızım tam 420 gram boyumuz 20 cm gelişimi gayet iyi dedi şuan için görünen hiçbir problem yok dedi %100 kız dedi nasıl korktum anlatamam ayyy bide ne oldu bi bilseniz eller sürekli kafada sonra bi baktık esniyor allahım görmeliydiniz yerim senin ağzını dedimm cadı...
ben ayrıntılı ultrasyona gerek görmüyorum çok istiyorsan yönlendiririm seni ama inan benim gördüğüm hiçbir olumsuzluk yok dedi..
bu arad 61,50 kilo olmuşum çooook almışım çokkk ama kızım sağlıklı ya herşeye değer... işte bi testin bana yaşattıkları sonunda mutluyum kızlar...
geçmişi okuyamadım şimdi bakıcamm çok işim var yine unuttuklarım varsa yazarım bi ara öpüyorum güzeller....
günaydın kızlar...
günaydın kızlar...
herkese günaydıınnn
mutlu sabahlar güzel bir gün geçirmemizi diliyorum
dün dr gittim ama çok sinirli ve üzgün döndüm
bebişimin herşeyi çok şükür normal bir problem yok
ama hastane ve detaylı usg bakan dr beni hayal kırıklığına uğrattı
hastane kalabalıktı randevumdan yarım saat sonra girebildim
tam usg girdim cihazı açtı siyah beyazz yıkıldımmm
bu neeee dedim niye siyah beyaz
sana kim renkli olduğunu söyledi dedi dr.
bununlamı bakıyosunuz dedimm eveeettt dedi
ben 2.şokkkk
peki cd ye çekiyomusunuz dedimm hayııırr dedi
ben 3.şokkkkk
çıkıcam sorun çıksın istemiyorum
eşimde kapıda beni bekliyor çok beklettiler diye yay gibi gerildi bir daha gelmiycez demeye başladı
anlıyacağınız çıkamadım odadan siyah beyaz mak.ile baktılar..
ben bi hevesle renklide görme hayalleri kurarken siyah beyaz gördüm ve boşuna o kadar para verdim
yine hiçbişey anlamadım
kızımın boyunu dr söyleyemedi...ölçemiyoruz dedi ohaaaa dedim içimden sen necisin burda
ölçemiyoruz diye bişey varmı
bunu daha yumuşak mantıklı anlaşılır bir dille söylesene bana ne demek ölçemiyoruz
10 gün içinde dr muayeneye gidicem
bu kezde eğer ters bişey olursa
sanırım başka bir yer araştırıcamm
öffff yaaaa yine herşey sil baştan
neyse allahtan minik kuşum sağlıklı keyfi yerinde o bana moral oldu...
sonuç olarak sağlığı yerinde boyunu bilmiyorumm 450 gram olmuş allaha sonsuz şükürler olsun hamdolsun ...
bana yine en kısa zamanda bilge hastanesinin yolu göründü:97::97:
günaydın kızlar...
gözünaydın canım bebeğin iyiymiş ya gerisini boşver bende perş günü gidicem çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?