2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Semaysem sıkma canını artık olan olmuş ne kadar ücret aldı peki keşke görünce makinayı ben yaptırmak istemiyorum deyip çıksaydın araştırıp bugün başka dr. giderdin. Ama üzülme artık bebeğinde etkilenir sağlıklı olduğunu öğrenmişsin ya önemli olan bu

GÜNAYDINNN
dr bayandı
dr tüm organları ayrıntılı şekilde banada anlatarak inceledi o konuda iyiydi..
makinayı görünce çıkmak istedim ama eşim dışarda patlamaya hazır tüp gibiydi
olacakları düşününce vazgeçtim
yaa sorma işte böyle bir talihsizliğim oldu
olan oldu artık sağlık olsun :78:

günaydın kızlaarrr
Semaysemcim tahmin edebiliyorum hayal kırıklığını...Benim dr. her gittiğimde organlarına bakıyo yani o detaylı usg mi bi farkı olmalı diğer usglerden okadar para veriyosun ...

bu arada bizim kuzular tombik olacak sanırım semacan

blue-can
kilo aldım diye bu hafta tırıslar beni hiç yanlız bırakmamıştı
neyseki kızımada bir parçada olsa gönderiyomuşumm
kuzularımız inş.böyle devam ederler

teşk ederim simgesel
ben aslında bilge hastanesinde olucaktım detaylıyı fakat
telf randevu verilmiyor
önce dr.bir kontrol olmam gerekiyor detaylı için gün vercekler
daha sonra kendi dr götürmek için tekrar izin almam gerekecekti
15 gün içinde 3 kere izin problem olacaktı
malum işyerindede problemler var

müsait bi zamanda giderim bilgeye evime yakın orası

amman en önemlisi tabiiki sağlığı

canım sanırım bız dort boyutluyla arıntılı ultrasonu karıstırıyoruz benım de dun doktorum baktı ayrıntılıya o da normal ultrosonla baktı ama butun organlarını tek tek ınceledı beyın beyıncık dıyafram bacak ust kemıgı uzunlugu vs vs sanırım 40 dakka kadar surdu ve dort boyutluda ıstrsen cektır ama bır espırısı yok dedı sadeceguzel bır anı oluyor anne ve babalar için dedi ancak senden tek farkım ben ozellıkle bır ucret odemedım ayrıntılı ıcın eger yuklu bır mıktar odedıysen haklısın canım

günaydın kızlaarrr
Semaysemcim tahmin edebiliyorum hayal kırıklığını...Benim dr. her gittiğimde organlarına bakıyo yani o detaylı usg mi bi farkı olmalı diğer usglerden okadar para veriyosun ...

günaydıınnn
aynen öyle dilek
ama ne diyeyim artık sağlık olsunnn

SELAM..
bilmem karıştırıyomuyuz acaba olabilir
benimde yaklaşık o kadar sürdü
yani beklenti fazla olunca böyle oluyo sanırım
yada acemilikmi desem artık

bayan olduda iyimi oldu sanmıyorum
evet en önemlisi sağlıklı olması çok şükür allahıma
ya benim kız dün yüzünü göstermedi bize sırtını döndü öyle kaldı
elleride ense altında aynı benim yatış pozisyonum gibi
kızım dön önünü yok
kızım bak baba görmek istiyo seni dönmedi
bir daha seslendimm kızım bak ama çok ayıp oluyo babaya
cıksss umrunda değill gayet fıkırdak ama dönmedi
kime çekti acaba bilmemki

günaydın kızlar...

öncelikle sonucumuz tertemiz :) çıktı hiçbir problem yok yani hiç bir anomaliye rastlanılmamış çok şükür...

hepinize desteklerinizden dolayı eyrı ayrı teşekkür ediyorumm, sizin dualarınıza o kadar çok inanadımkii ...

doktorumuza gittik öncelikle henüz 4,5 aylık olduğumu söyledi yani dört dolmuş adetin ilk gününü baz alıyoruz fakat o gün değil döllenme dedi..sanıyorım ocak 11 de tam 5 ay olucak neyse kızım tam 420 gram boyumuz 20 cm gelişimi gayet iyi dedi şuan için görünen hiçbir problem yok dedi %100 kız dedi nasıl korktum anlatamam ayyy bide ne oldu bi bilseniz eller sürekli kafada sonra bi baktık esniyor allahım görmeliydiniz yerim senin ağzını dedimm cadı...

ben ayrıntılı ultrasyona gerek görmüyorum çok istiyorsan yönlendiririm seni ama inan benim gördüğüm hiçbir olumsuzluk yok dedi..

bu arad 61,50 kilo olmuşum çooook almışım çokkk ama kızım sağlıklı ya herşeye değer... işte bi testin bana yaşattıkları sonunda mutluyum kızlar...

geçmişi okuyamadım şimdi bakıcamm çok işim var yine unuttuklarım varsa yazarım bi ara öpüyorum güzeller....

Eki Görüntüle 119939
kızlar buda prensesimin odasına aldığım dolap içine küçük ayıcıklar ve resim çerçeveleri koyucam

canım ilk başta çok güzel duracak eminim ama emeklemeye başlamsıyla dağıtacak
ben tayinciyim diye oda takımı almadım,park yatak ve dolap vardı..ona rağmen nasıl dağıtıyor 14 aydır anlatamam..delircem artık
burdan gidince oda takımı alacağım 2 kız için renkli bir genç odası,ama şimdiden derdine düştüm bir sürü aksesuarı olacak,kitaplık,komidinler şifonyer falan..büyük akıllanacak küçük dağıtacak o zamanda

oleyyyyy ayy nasıl sevindim bilemezsin kalktığım gibi merak ettim seni yüzümü bile yıkamadan açtım laptopu hadi gözünaydın artık bebeğine ciciler alabilirsin.biz burda şunu aldık bunu aldık derken sen hep diyordun ya ben bişey alamıyorum diye çok üzülmüştüm.yaşasınnnn gözün aydın canım yaa

canım günaydın bende hiç geçmişi okumadan direk senin yazını gördüm yazayım dedim çok sevindim çok bebeğinde sağlıklıymış maşallah bu herşeye değer kiloyu dert etmeyiceğiz artık ne yapalım onların gelişimi yerinde olsunda

OLLEYYYYYYYYY
YİHHHUUUUUU
çok ama çok sevindimmm cerennn
allaha sonsuz şükürler olsunnn
ayy vallahi çok sevindimm ohhh maşşallah
kızının elelrini yerim ben teyzesi onada maşşallaahh
herşey çok güzel ohh yaaaa

Canım cok sevındım ınsaallah bır daha bole bır terslık yasamaz ve artık hamıleliğin dıger yarısında tadını cıkarırsın

gözünaydın canım bebeğin iyiymiş ya gerisini boşver bende perş günü gidicem çok heyecanlıyım

gözünaydın canım çok sevindim.maşllah gayet iyi bebişte

oleeeeey cok ama çok sevındım cerenliyagmur allah bır daha boyle stresler yasatmasın ınsallah
kızlar bende dun atıl yuksele gıttım detaylıya normal ultrasonla baktı o da ama ben ztn bılıyodum oyle bakacagını cok sasırmadım ama arada bır dugmeye basıp 3 boyutluda gosterdı ama ztn benım kendı doktorum da her ay oyle gosterıyor benım tek saflıgım cd ıstıyorum dememek oldu meger ıcerı gırdıgınde soylemek gerekıyormus yoksa hoca oyle bırseyle ugrasmıyormus ultrason bıtınce resım ve cd verecekmısınız dedım hemsıreye hocaya soyledınız mı yoksa vermıyor bıttı yanı bakıldı dedı benı gorecektınız artık nasıl bır aglak surat olduysam adam kıyamadı bu kadar uzulme ya yat bakalım tekrar bakalım dedı benı mutlu etsın dıye 5 dk daha bakıp bır kac goruntu attı cd ye ama keske yıne de basta soyleseydım kısmet ıste.. bu arada tam ısımız bıttı cıkarken cerenlı yagmurun konusunu actım sızı takdır etmek bana dusmez ancak tebrık ederım sızı dedım noldu dedı sasırdı forumda bır arkadasımız var sıze maıl atmıs telefonunu bıle yazmadıgı halde arayıp bulmus konusmussunuz doktorluk bu işte cok etkılendım dedım adam kızardı fln ya cok seker biriydi:) neyse lafı cok uzatmısım kusura bakmayın oglum 418 gr olmus allaha sukur hıcbır sorun yok sanırım butun testlerı bıtırdık degıl mı bır tek şeker yüklemesi kaldı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…