2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol semaysem cevabın ıcın foto nasıl ekleyebılırım kız annelerı ıcın markafoniden bir ayakkabı yuklıcem bayıldımmmmm

sagol esracıgım ıns tatlım ya merakdan bayılcam...
Canımmm sen ne zor zamanlar atlattın bu da gececek elbet...Dualarım sizinle Bak sen keretaya..Ortalıgı kolacan ediyo demek ki

sağol semaysem cevabın ıcın foto nasıl ekleyebılırım kız annelerı ıcın markafoniden bir ayakkabı yuklıcem bayıldımmmmm

RİCA EDERİMM
balcı dosya göndermek için
önce mesaj gönder kısmına gelince ataç işareti var onu tıkla
ordan bir pencere açılacak
açılan pencereden dosya seçme yada ekleme butonu var oraya tıkla
ordan bilgisayarına kaydettiğin resmi seç
ekle tamamdır

cerenim ben de aynıyım canım..boy da yoktu kilo da..şimdi hala boy yok,kilo hızla tırmanıyor hesap yapıp duruyorum ki daha 4 ay var kaç kilo daha alırım,aldıklarımı nasıl taşırım diye..sanırım son 2 ay fil gibi gezeceğim...beni uzun zamandır görmeyenler kilo almamışsın diyor ama bu basküller niye sürekli yükselişte anlayamıyorumkomik olur muyuz bilmiyorum cerenim ama inş herşey yolunda gider de tek derdimiz kilo olur:97:

[/QUOTE]

bu krem emdirmeye başladıktan sonrası için mi mytts?ilginç belki ama bende şimdiden hassasiyet var..sizde de var mı?

Son düzenleme:

semay bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim bugünde ben gidiyorum valla yazını okuyunca şimdi açtım sordum doktora 4 boyutluda bakıcak dedi. Yani renkli ultrasonla bakacak değilmi???

Blue-sky, o kremi dogumdan önce kullanmaya baslıyorsun ki emzirmeye baslar baslamaz yara olmasın ucları..

cerenliyağmur cnm çok sevindim, nasıl mutlu oldum anlatamam. çok şükür rabbime sabrının sonu selametle bitti. maşallah prensesine.

balcı gözün aydın arkadaşım. ayrıntılın iyi geçmiş, bebişinde kocaman olmuş maşallah ona.

özlem483 cnm sen çok güçlü bi annesin, herşey çok güzel olacak ben yürekten inanıyorum.

semaysem gözün aydın bebeğin iyiymiş. ayrıntılı usg zaten 3 boyutlu demek, 4 boyut dr ların bebeğin sağlığıyla ilgili yorum yaptıkları boyut değil. dr lar en net 3 boyutluda bebekleri inceleyebiliyorlar. çoğu dr 3 boyutlu bakıyor. bazı hastanelerde anneye babaya anı olsun diye renkli görüntüsünü veriyorlar. sende haklısın tabi, renkli göreceğini düşünerekten hayal kırıklığı yaşamışsın. ama bi araştır 4 boyutlu görüntüsü anı olarak kalsın istiyorsan, bi seferliğinede olsa gidebilirsin.

canım semasem anlatmış ama ben de söyliyim nevresim takımı için ayrıca hazır bi yorgan alırsın ya da yün yorgan yaptıracaksan aldığın nevresimin içine geçirirsin ve çarşafı ve yastık yüzyle uyku setini aratmıyor.. uyku setinin içinde yorganı var belki ayrıca kenar fırfırı falanda olabilir yine çarşafı ve yastık yüzü ayy anlatabildimmi ben yaaaaaaaaa

canım rabbim sana dahada sabır versin seni çok ii anlyorum ama sen bebeğine o da sana sımsıkı tutunmuş rabbim inşallah hiç anlamadan şu 4-5 ayını geçirmeni nasip eder.. çok şükür bişeyde yokmuş moralin hep yüksek olsun canım.. dualarım seninle..

Balcı ben markafoniye zaten üyeyim simdi girip baktım ama göremedim:26:
Markası nedir..Bir de öyle bakayım diyorum

Kızlar bu testlerle ilgili kon24. hafta şeker yüklemesinden sonra başka test yok değilmi. oleeey!!
Hastaneye gitmeyeceğiz yani normal doktora rutin kontrole gideceğiz.

gülesram uyku setini ben sordum tatlım, taç a bakmamıştım. bi ordan araştırayım bakayım. kremi de araştırayım. ama sen şanlımısın nesin bu konularda. ucuzunu şak diye buluyosun. yoksa istanbulda mı herşey pahalı :44:

günaydın herkese biz bebişimle yeni kahvaltı ettik sonrada geçmişi okuduk
canım sonuçların güzel çıkmış ya önemli olan bu.kuzunda kocaman olmuş 41 kere maşallah
cerencim çok sevindim heycanla sonucunu bekliyodum.gözün aydın canım

canım fiyat iyi ama kargo ücreti ile yine 40tl olur sanırım

Son düzenleme:
balcı ayrıntılıya dün girdim ben çok şükür herşey yolunda. hepimiz bundan sonrasınıda güzel ve sağlıklı atlatırızda minik yavrularıma kavuşuruz inş. Allahıma sonsuz şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…