Canımmm sen ne zor zamanlar atlattın bu da gececek elbet...Dualarım sizinlesagol esracıgım ıns tatlım ya merakdan bayılcam...
Bak sen keretaya..Ortalıgı kolacan ediyo demek kiteşekkür ederim gülesram:)
bu arada ben dunden berı artık hareketlerı karnımdan gorebılıyorum cok komık karnım sekıl degıstırıyor:)
bu arada ben nevresımle uyku setı arasındakı farkı bılmıyorum
sağol semaysem cevabın ıcın foto nasıl ekleyebılırım kız annelerı ıcın markafoniden bir ayakkabı yuklıcem bayıldımmmmm
canım çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim hepimzinkini tamamına erdirsin.. evet benim bahanem buuuuu boyumda kısa blue çok komik olucam die korkuyorum dün bayağı yol yürüdüm ilk kez kalçamın ağırlaştığnı ve taşıyamadığımı hissettim
☞ Lansinoh Lanolin Gs Ucu Kremi, 56gr : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
arkadaslar burdan göğüsucu kremine bakın bır fıyatı 27 tl 56 grlık sanırım ıyı bır fıyat.
ayyy çok şekerrr
kaç tl bu
herkese günaydıınnn
mutlu sabahlar güzel bir gün geçirmemizi diliyorum
dün dr gittim ama çok sinirli ve üzgün döndüm
bebişimin herşeyi çok şükür normal bir problem yok
ama hastane ve detaylı usg bakan dr beni hayal kırıklığına uğrattı
hastane kalabalıktı randevumdan yarım saat sonra girebildim
tam usg girdim cihazı açtı siyah beyazz yıkıldımmm
bu neeee dedim niye siyah beyaz
sana kim renkli olduğunu söyledi dedi dr.
bununlamı bakıyosunuz dedimm eveeettt dedi
ben 2.şokkkk
peki cd ye çekiyomusunuz dedimm hayııırr dedi
ben 3.şokkkkk
çıkıcam sorun çıksın istemiyorum
eşimde kapıda beni bekliyor çok beklettiler diye yay gibi gerildi bir daha gelmiycez demeye başladı
anlıyacağınız çıkamadım odadan siyah beyaz mak.ile baktılar..
ben bi hevesle renklide görme hayalleri kurarken siyah beyaz gördüm ve boşuna o kadar para verdim
yine hiçbişey anlamadım
kızımın boyunu dr söyleyemedi...ölçemiyoruz dedi ohaaaa dedim içimden sen necisin burda
ölçemiyoruz diye bişey varmı
bunu daha yumuşak mantıklı anlaşılır bir dille söylesene bana ne demek ölçemiyoruz
10 gün içinde dr muayeneye gidicem
bu kezde eğer ters bişey olursa
sanırım başka bir yer araştırıcamm
öffff yaaaa yine herşey sil baştan
neyse allahtan minik kuşum sağlıklı keyfi yerinde o bana moral oldu...
sonuç olarak sağlığı yerinde boyunu bilmiyorumm 450 gram olmuş allaha sonsuz şükürler olsun hamdolsun ...
bana yine en kısa zamanda bilge hastanesinin yolu göründü:97::97:
teşekkür ederim gülesram:)
bu arada ben dunden berı artık hareketlerı karnımdan gorebılıyorum cok komık karnım sekıl degıstırıyor:)
bu arada ben nevresımle uyku setı arasındakı farkı bılmıyorum
dun aksam agrım oldu sandım aglayarak dogumhaneye goturduler...dr muayene ettı senın agrın falan yok cok evhalı bı annesın sen dedı dedım cok sert duruyo oda tabı bıraz sert olacak rahım hem acılıyo hem bebek tasıyo ayyy nasıl rahatladım..sukur ıyıyız ıns hep boyle gıderız..
sabah vızıtdekı drlara soyledım dr bana bu haftalarda gaz agrısıyla dogum agrısı bırbırınden ayırt edılmez mutlaka muayene olmak gerekır dedı...
onun ıcın muayenenın sonucunu cok merak edıyorum ıns hersey yolundadır...
AMIIIIIN CANIM HEP BERABER INSSSSSSS....
23.90 cnm bayıldım bende alsanaaa davetıye yollıyım yoksa uyelıgın
canım sonuçların güzel çıkmış ya önemli olan bu.kuzunda kocaman olmuş 41 kere maşallahherkese günaydıınnn
mutlu sabahlar güzel bir gün geçirmemizi diliyorum
dün dr gittim ama çok sinirli ve üzgün döndüm
bebişimin herşeyi çok şükür normal bir problem yok
ama hastane ve detaylı usg bakan dr beni hayal kırıklığına uğrattı
hastane kalabalıktı randevumdan yarım saat sonra girebildim
tam usg girdim cihazı açtı siyah beyazz yıkıldımmm
bu neeee dedim niye siyah beyaz
sana kim renkli olduğunu söyledi dedi dr.
bununlamı bakıyosunuz dedimm eveeettt dedi
ben 2.şokkkk
peki cd ye çekiyomusunuz dedimm hayııırr dedi
ben 3.şokkkkk
çıkıcam sorun çıksın istemiyorum
eşimde kapıda beni bekliyor çok beklettiler diye yay gibi gerildi bir daha gelmiycez demeye başladı
anlıyacağınız çıkamadım odadan siyah beyaz mak.ile baktılar..
ben bi hevesle renklide görme hayalleri kurarken siyah beyaz gördüm ve boşuna o kadar para verdim
yine hiçbişey anlamadım
kızımın boyunu dr söyleyemedi...ölçemiyoruz dedi ohaaaa dedim içimden sen necisin burda
ölçemiyoruz diye bişey varmı
bunu daha yumuşak mantıklı anlaşılır bir dille söylesene bana ne demek ölçemiyoruz
10 gün içinde dr muayeneye gidicem
bu kezde eğer ters bişey olursa
sanırım başka bir yer araştırıcamm
öffff yaaaa yine herşey sil baştan
neyse allahtan minik kuşum sağlıklı keyfi yerinde o bana moral oldu...
sonuç olarak sağlığı yerinde boyunu bilmiyorumm 450 gram olmuş allaha sonsuz şükürler olsun hamdolsun ...
bana yine en kısa zamanda bilge hastanesinin yolu göründü:97::97:
cerencim çok sevindim heycanla sonucunu bekliyodum.gözün aydın canımgünaydın kızlar...
öncelikle sonucumuz tertemiz :) çıktı hiçbir problem yok yani hiç bir anomaliye rastlanılmamış çok şükür...
hepinize desteklerinizden dolayı eyrı ayrı teşekkür ediyorumm, sizin dualarınıza o kadar çok inanadımkii ...
doktorumuza gittik öncelikle henüz 4,5 aylık olduğumu söyledi yani dört dolmuş adetin ilk gününü baz alıyoruz fakat o gün değil döllenme dedi..sanıyorım ocak 11 de tam 5 ay olucak neyse kızım tam 420 gram boyumuz 20 cm gelişimi gayet iyi dedi şuan için görünen hiçbir problem yok dedi %100 kız dedi nasıl korktum anlatamam ayyy bide ne oldu bi bilseniz eller sürekli kafada sonra bi baktık esniyor allahım görmeliydiniz yerim senin ağzını dedimm cadı...
ben ayrıntılı ultrasyona gerek görmüyorum çok istiyorsan yönlendiririm seni ama inan benim gördüğüm hiçbir olumsuzluk yok dedi..
bu arad 61,50 kilo olmuşum çooook almışım çokkk ama kızım sağlıklı ya herşeye değer... işte bi testin bana yaşattıkları sonunda mutluyum kızlar...
geçmişi okuyamadım şimdi bakıcamm çok işim var yine unuttuklarım varsa yazarım bi ara öpüyorum güzeller....
☞ Lansinoh Lanolin Gs Ucu Kremi, 56gr : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
arkadaslar burdan göğüsucu kremine bakın bır fıyatı 27 tl 56 grlık sanırım ıyı bır fıyat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?