2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım inan okadar telaşımın arasında doktor ultrasyonla bakarken hamilelikte nefes problemi çeken bi arkadaşımız var sanıyorum psikolojik dedim.. pasiflora kullanabilirmi dedim sadece... oda buna takibini yapan doktoru karar verir ama pasifloranın içilebileceğini ve bi psikiyatriste gitmesi gerektiğini söyledi..

bebiş için uyku seti araştırıyorum kızlar, bildiğiniz bi marka varmı?

canım ben taç a baktım çok güzeldi tavsiye derim..

canım işte benim doktorumda aynısı söyledi eğer ben burda bişey görsem zaten sana söylerim dedi ki ultrasyonu çok net...dört boyutluyada gerek yok dedi

neyse sağlığı yerindeymiş ya kurabiyenin keyfide yerinde kilosuda maşallahhh diyelimde hiçbirine nazar değmesin değilmi ama...

evet canım hiç sorma bişey alamıyor özenerek bakıyordum sizlerinkine allahıma binlerce kez şükürler olsunki artık içim rahat..çok ama çok teşekkür ederim canım dualarınız eksik etmediniz benden..

çok teşekkür ederim canım evet o sağlıklı olsunda ben kilolu olayım..

canım benimmmm çok teşekkür ederim evet binlerce kez şükürler olsun bu kadar sıkıntının sonu feraha erdim...eller kafada bide esniyoruz yaaaaaa teyzesiii görmelisin cadıyı...

Canım cok sevındım ınsaallah bır daha bole bır terslık yasamaz ve artık hamıleliğin dıger yarısında tadını cıkarırsın

amin inşallah canım tadını çıkara çıkara yaşıyacam..

gözünaydın canım çok sevindim.maşllah gayet iyi bebişte

maşallah hepimizinkine çok teşekkür ederim canım..

evet canım sadece seker yuklememız kaldı o da 24. haftada yapılcak zaren sonra kontrol rutın olcak ve artık dogum potasına gırcez ntsler falan offf ya o da cok heycanlı ve bazen korkutuyor beni.:)))

balcı günaydıınn
gözünaydıınnn hayırlı olsunnn
yaa sorma bizden sonra usg girecekelre tecrübe olsun yaşadıkalrımızz:97:
oğlun da iyiymiş maşşallahh
evet bildiğim kadarıyla şeker var

gunaydın sekerler...
sema,cerencıgım,balcı hepınızın gozuaydın herseyın yolunda olmasına cok sevındım rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns..
benım usg bu gune sarktı malesef...

günaydınnnn
fıstıkkk
teşk ederimmmm
özlem bugünmüş usg çok iyi inş.güzel haberler bekliyorumm senden

canım benim çokk ama çok teşekkür ederim... sizlerin bu sevinci beni ve kızımı inanılmaz mutlu ediyor allah hepinizden binlerce kez razı olsun kızlar...

balcı canım senin yerinde olmayı çok isterdim atıl beyi tanımak ne güzel değilme... ben prof. gittim burda tam 400 tl verdim düşün sadece amniyosentez ve bi problem varmı die dün ilk önce sonucu ona götürdüm adam sadece gözün aydın bi problem yok dedi ve kağıdı elime verdi okadar para verdim ya sonuçta bu kontrol bi bak bakalım gelişimi nasıl üstelik ultrasyonu ayrıntılı sonra boşver dedim çıktım ve kendi doktoruma gittim.. yani atıl beye bravo adam paracı değil ki fiyat yüksek olsada hakkını veriyor.. evet şeker yükleme var ama sanıyorum 24. hafta bi kaldı inşallah...

evet canım sadece seker yuklememız kaldı o da 24. haftada yapılcak zaren sonra kontrol rutın olcak ve artık dogum potasına gırcez ntsler falan offf ya o da cok heycanlı ve bazen korkutuyor beni.:)))

benim en çok bekledıgım 15 de bır dra gıdecegımız gunler ya da her hafta:)

sağol cnm sende ıyı haberler almıssın ne guzel darısı dıger arkadasların basına

sağol özlemcıgım

BU ARADA İLK DEFA TOPLU MESAJ YAZMAYI BECERDIM COK HEYECANLI HEHEHEE KOLAYMIS YA ÖNCEDEN BU KADAR BASIT DEGILDI GALIBA:)

oldukça başına buyrukmuş seninki...yerim ben onu..tatlı kızlarım benim

ceren canım....çok sevindim...Allah tamamına sağlıkla erdirsin inş tüm bebeklerimizi...kilo sorunu çoğumuzda var..senle aynı teselliyi mırıldanıp duruyoruz... onlar sağlıklı olsun yeter ....:97:

Günaydın canlarım
Semaysem, canım kızın iyiymiş ya önemli olan bu..Tabii insan renkli renli görmek istiyor ama saglık olsun..
Cerenliyagmur kudurdum burda okurken yazdıklarını
Sevincten cıldırdımCook sukur allahıma..Hep böyle güzel haberler alırız inşallah..
Öpüyorum seni ve kuzunu...Onun ben ellerini yirim
Balcı bebegin ve seninde iyi olmanıza cok sevindim
Özlem483 bitanem inşallah bugun girersin usg ye...Melegini ve seni koccaman öpüyor Esra teyzesi
Su_perii, canım o kremin adı LANSİNOH..Mini boyu eczane ve magazalarda 25 TL, Büyük boyu 40 TL..
Ama bebek magazalarını falan bi arastır canım..Cunku ben büyük boyunu 23 TL ye aldım
Şimdi hatırlayamadım ama uyku seti için fikir soran biri vardı..Ben arastırdım bence en güzeli TAÇ ın uyku setleri..Hem desenleri sekillleri cok güzel..

günaydın canımmm çok teşekkür ederim ... sen nasılsın herşey yolunda demi... inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın canım benimm...

teşekkür ederim gülesram:)
bu arada ben dunden berı artık hareketlerı karnımdan gorebılıyorum cok komık karnım sekıl degıstırıyor:)
bu arada ben nevresımle uyku setı arasındakı farkı bılmıyorum

ıns once polıklınık hastalarını bıtırıp yatn hastalara daha sonra bakıyorlar...ıns guzel haberlerle donerız..

ÖZLEM
senin küpün büyük ( sabır küpü )
biraz daha yaa sabır çek artık
ama güzel haberle dönüceksinnn
çok mutlu olucaksın beklediğine değecek:97::97:

günaydın canımmm çok teşekkür ederim ... sen nasılsın herşey yolunda demi... inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın canım benimm...
dun aksam agrım oldu sandım aglayarak dogumhaneye goturduler...dr muayene ettı senın agrın falan yok cok evhalı bı annesın sen dedı dedım cok sert duruyo oda tabı bıraz sert olacak rahım hem acılıyo hem bebek tasıyo ayyy nasıl rahatladım..sukur ıyıyız ıns hep boyle gıderız..
sabah vızıtdekı drlara soyledım dr bana bu haftalarda gaz agrısıyla dogum agrısı bırbırınden ayırt edılmez mutlaka muayene olmak gerekır dedı...
onun ıcın muayenenın sonucunu cok merak edıyorum ıns hersey yolundadır...
AMIIIIIN CANIM HEP BERABER INSSSSSSS....

ahh ne güzelll :97::97:
çok zevkli değilmi incelemek
banada çok komik geliyo izlerken ...
canım nevresim sadece yorgan ve yatağa örtülen örtülere deniyor
uyku setinin içinde hem yorganı oluyor hemde yorgan örtüsü çarşafı ve yastık örtüleri içinde olana uyku seti deniyor

canım çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim hepimzinkini tamamına erdirsin.. evet benim bahanem buuuuu boyumda kısa blue çok komik olucam die korkuyorum dün bayağı yol yürüdüm ilk kez kalçamın ağırlaştığnı ve taşıyamadığımı hissettim

canımmm benim çok teşekkür ederim.. bende mutluluktan ne yaptığımı bilmiyordum dün eşimle rahat bi nefes adık... çok şükür allahım kimseye böyle zor günler yaşatmasın hep içimde bi şüpheyle yaşıyordumm artık çok şükür tadını çıkartıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…