2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mama yedik geldik deren geçmiş olsun aşının ilk dozunu vurulmuşsun ne güzel darısı bizlerin başına ağrısız sızısız inşallah.... dilara kızının cicilerine bayıldım çok şeker annesi süsülü yapıcak herhalde prensesi ay en çok kız bebeklerde kenarları dantelli kilotlara bayılıyorum çok şeker oluyorlar

arkası fırfırlı olanlar var onlardan alıcam renk renk

Baharnaz bugün konuşuyorduk ya milupadan niye bişey gelmedi diye hala bende milupaya girdim tekrar bilgilerimi güncelledim dışarı çıkmıştım eve geldim bir baktım paket gelmiş içinde cd,bebeğimi beklerken kitapçığı, emziren anneler için poşet çay, %25 indirimli hediye çekleri,pişik kremi,şampuan,mektup,birde popo silme mendili çıktı kızlar sizinde böylemiydi acaba bu benim ilk paketim tabi ikincisi gelirmi bilmem bir de sepet bekliyordum ama pakette geldi posta kutusuna koymuşlar öyle yani oraya sığmış güzel ama yinede hediye almak çok hoşuma gitti başka hangi siteler var kızlar onlarada yollayalım

aaaa nedir bu milupa olayı benim haberim yok:84:

arkası fırfırlı olanlar var onlardan alıcam renk renk
evet evet onlar işte tarif edememiştim kız anası olunca algıda seçicilik oluyor ay popişini ısırasım geliyor öyle giyinen prenseslerin içinde kalmasın neye özendiysen al giydir canım hevesini çıkart bir güzel

hayırlı olsun
güle güle kullan
bana daha gelmedi..üye olalı 3 ay oldu
belki evde yoklumda gelmiştir ve geri dönmüştür

kızlar bu arada benim başım dönüyor arada sırada
2 hafta oldu geçmedi..ama dinlenince geçiyor
tansiyon ölçtürdüm iyi geldi
kan ilacımı da alıyorum
sizler de de bu durum var mı

hoşgeldin tülincim nasılsın bende kaydolmuştum ama gek-len giden olmadı ne güzel sana gelmiş ufakta olsa birşeyler güle güle kullan hediyelerini

ay mini mini etekler alıp poposundaki bezi görmek istiyorum arkadan

hoşeldin canım baş dönmelerin gebelikten kaynaklanıyor olabilir dr nu ara sor olmazsa geçmiş olsun

Canım benimde 3 ay olmuştu bugün baharnazla konuşuyorduk niye gelmedi diye ben yine bir siteye giriyim dedim anasayfadan hamileyim yazan yeri tıkladım bir pencere girdi tekrar yazdım bilgileri bugün dışardan geldim bir baktım posta kutusunda acaba bugün girdimde o kadar hızlılarmı diye düşündüm belkide tesadüftür sende tekrar gir bi siteye belki gelir sanada
hoşgeldin tülincim nasılsın bende kaydolmuştum ama gek-len giden olmadı ne güzel sana gelmiş ufakta olsa birşeyler güle güle kullan hediyelerini
hoşbuldum canım bence sende tekrar gir siteye gelir belkide sana

oyyyyyyyyyy benim yerimede ısırırsın popişini prensesinin bide tombik olursa yemelere doyulm olmaz..
ayyy tombiş olsun bacakları böle boğum boğum olsun
canım milupa.com.tr ye gir üye ol hamileyim yerini tıklat ordandan devam et adres falan yazıyorsun hediye geliyor

hmm anladım üye olıyım ozaman saol

Bana babystardan 2 tane bebek bezi geldi 2 tek :)) Çok sevindim eşim diyo bukadar sevineceğini bilsem ben alırdım.Hediyeler küçük ama sevindiriyo maddiyattan değil yani:))Bana 2. paket gelmediibelki gelir bu aralar

ayyy tombiş olsun bacakları böle boğum boğum olsun

hmm anladım üye olıyım ozaman saol
Ol sende inşallah bizim kadar uzun sürmez
Bana babystardan 2 tane bebek bezi geldi 2 tek :)) Çok sevindim eşim diyo bukadar sevineceğini bilsem ben alırdım.Hediyeler küçük ama sevindiriyo maddiyattan değil yani:))Bana 2. paket gelmediibelki gelir bu aralar
Öylemi dur bende oraya üye olayım, bencede maddiyattan değil insan bebek doğmuş gibi seviniyor

hoşeldin canım baş dönmelerin gebelikten kaynaklanıyor olabilir dr nu ara sor olmazsa geçmiş olsun

hoşbulduk aralcım
bende oldu bitti kansızlık var birde akdeniz talesemi taşıyıcısıyım
aslında hamilelikten önce de kan ilaçları kullandım ama yeterli olmuyor sanırım
haftaya dr. kontrolüm var dr. sorarım inş.
sen tetonoz aşısı vuruldun mu?
bir de daha önceden bebk doğuran arkadaşlar anlatıyorlar
tetonoz aşısı bir vuurmlukmuş
şimdi neden 5 aşama oldu acaba
bana çok gibi geliyor sanki

üyelikten sonra girmemiştim
iyi oldu
ne güzel bilgiler de vermişler
kaçıncı hafta olduğumuz ve açıklayıcı bilgiler vs.
sanıırm müracat eden çok fazla
ondan da geç kalabilir
ya da evde olmayınca geri dönüyor
sağlık olsun artık:)

canım bir vurumlugun koruyuculugu yokmuş en az iki defa vurulması gerekiyomuş digeleri ise size kalmış dediler çünkü 3. 4. 5. vurulanlar aşının koruyuculuk yılını uzatıyomuş

iyi akşamlar kızlar
aşı vurulanlara geçmiş olsun diyorum
bende yaptırmaya karar verdim.doktorla son kez konuştum.çarşamba 20.haftam olucak.
bebeğim sağlıklı olsunda başka birşey istemem.
bu arada benim aldığım bebek kıyafetleri vardı z andco dan aldığım bir takım hani
markofoniden almıştım.
şimdi baktımda yarın satışa giriyor.çok mutluyum allahım ne güzel şeyle roluyor bayada indirimli.
sizede söyliyim dedim.
eğer üye olmayan varsa özele mesaj atsın davet göndereyim öptümmm

Girdin demek tekrar sanada gelir belki yarın ben evde yoktum ama posta kutuma koymuşlar geri dönmez merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…