Eki Görüntüle 119939
kızlar buda prensesimin odasına aldığım dolap içine küçük ayıcıklar ve resim çerçeveleri koyucam
buyrun bekleriz şaka bi yana Allah sağlık versin nevracım herşey olur hepimizn bebeklerinin odalarını çok merak ediyorum valla nasıl heycanlarla hazırlanıyoruz hepsi süper olacakçok şirin canım .güle güle kullan güzel kızınla beraber .....hepimiz bir şeyler alıcaz yapıcaz ama .. senin kızın odasına, bitince gelip bakmak lazım valla ... tam prenses odasına çevireceksin
eylem karar vermene sevindim cnm. emin ol pişman olmayacaksın. çok ilgili bi dr. detaylı bi şekilde bakıp anlatıyor sana, her zaman gelmek isteyeceksin.
dilara çok tatlı aldıkların cnm, güzel günlerde giysin prenses. böyle bi anneye sahip olduğu için şimdiden süslü olacağı belli :79:
lalehan bende tetanoz aşısını yaptırdım. gebelikte 1 ay ara ile 2 doz yapıyorlar. 3-4-5. dozları da gebelikten sonra istersen yaparız dediler. ömür boyu koruculuğu oluyormuş bu şekilde. eğerki 2 doz yaptırırsan 3 sene korurmuş.
acarasye cnm gözden kaçmış olabilir. kusura bakma. seni çok rahatsız ediyorsa eğer kendi dr unla bi görüş istersen. o bu konuda bişey söyledimi sana?
gülesram bu kremin adı nedir. yazdın da ben mi kaçırdım acaba :44:
canlarım selammmmm
geçmişi okuyamadım ama umarım kötü haberler yoktur.
umarım herkes iyidir :))
canlar, oğlum mesaneme vuruyor. çok altta atıyor. böyle olan var mı. her vurdukça idrar sıkışması gibi oluyor
bebiş için uyku seti araştırıyorum kızlar, bildiğiniz bi marka varmı?
canım funnababy'nin uyku setleri çok şık ben bir tane sipariş verdim bile
iyi geceler kızlar ...yarın görüşürüz.. öpüyorum...
cnm funnababy nin kendi sitesinden mi sipariş verdin?
dilara iyi geceler tatlım. aşı oldum ya kolum ağrıyor biraz dinleneyim. öpüyoruz sizi :79:
herkese günaydıınnn
mutlu sabahlar güzel bir gün geçirmemizi diliyorum
dün dr gittim ama çok sinirli ve üzgün döndüm
bebişimin herşeyi çok şükür normal bir problem yok
ama hastane ve detaylı usg bakan dr beni hayal kırıklığına uğrattı
hastane kalabalıktı randevumdan yarım saat sonra girebildim
tam usg girdim cihazı açtı siyah beyazz yıkıldımmm
bu neeee dedim niye siyah beyaz
sana kim renkli olduğunu söyledi dedi dr.
bununlamı bakıyosunuz dedimm eveeettt dedi
ben 2.şokkkk
peki cd ye çekiyomusunuz dedimm hayııırr dedi
ben 3.şokkkkk
çıkıcam sorun çıksın istemiyorum
eşimde kapıda beni bekliyor çok beklettiler diye yay gibi gerildi bir daha gelmiycez demeye başladı
anlıyacağınız çıkamadım odadan siyah beyaz mak.ile baktılar..
ben bi hevesle renklide görme hayalleri kurarken siyah beyaz gördüm ve boşuna o kadar para verdim
yine hiçbişey anlamadım
kızımın boyunu dr söyleyemedi...ölçemiyoruz dedi ohaaaa dedim içimden sen necisin burda
ölçemiyoruz diye bişey varmı
bunu daha yumuşak mantıklı anlaşılır bir dille söylesene bana ne demek ölçemiyoruz
10 gün içinde dr muayeneye gidicem
bu kezde eğer ters bişey olursa
sanırım başka bir yer araştırıcamm
öffff yaaaa yine herşey sil baştan
neyse allahtan minik kuşum sağlıklı keyfi yerinde o bana moral oldu...
sonuç olarak sağlığı yerinde boyunu bilmiyorumm 450 gram olmuş allaha sonsuz şükürler olsun hamdolsun ...
bana yine en kısa zamanda bilge hastanesinin yolu göründü:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?