2011 mayıs annelerı bebişlerimizin cinsiyetleri

Ben hala cinsiyetini öğrenemedim,21+5, ama göstermiyor doktor birşey demiyor, başka şekilde anlaşılamaz mı acaba, kemik yapısından falan anlayan doktorlar varmış doğru olabilir mi? Çok merak etmeye başladım artık..

senınde baya olmuş cnm ya ama kızlar gec bellı olur derler buyuk ıhtımalle kız bence ama hakkında hayırlısı Allah hayırlısını versın saglıklı sıhhatlı..

Amin hayırlısı ne ise o olsun inşallah.. İnsan merak ediyor işte, neyse öğrenmemizin hayırlı olduğu zamanda öğreniriz inşallah, en sonunda doğduğunda öğrenicez nihayet :) (inşallah)

Sonunda öğrendik çok şükür(Ayrıntılı ult. da) Bir kızımız oluyor, babasının bunu kabullenmesi sanırım zaman alacak, kendini erkek olarak şartlandırmıştı.Neden bazı erkeklerde bu erkek takıntısı çok yoğun anlayamıyorum...

Sonunda öğrendik çok şükür(Ayrıntılı ult. da) Bir kızımız oluyor, babasının bunu kabullenmesi sanırım zaman alacak, kendini erkek olarak şartlandırmıştı.Neden bazı erkeklerde bu erkek takıntısı çok yoğun anlayamıyorum...

bak ben demıstım dımı :) olsun cnm saglıklı olsun da dogunca emınım sevmekten yere goge sıgdıramıycak merak etme sen canını sıkma ..

bak ben demıstım dımı :) olsun cnm saglıklı olsun da dogunca emınım sevmekten yere goge sıgdıramıycak merak etme sen canını sıkma ..

merhaba kızlar 22 haftalık gebeyim iki doktora gidiyorum birisi erkek dedi yumurtalıkları görünüyordu ama pipi göremedik ikinci doktorum birşeyler gözüküyor ama pipi görmedim kordon düğümlenmesi olabilir dedi bu nasıl iş anlamadım bir problem yoktur inşallah

Saol, ben de öyle olacağını düşünüyorum zaten, ama alışması süresince sabretmem gerekicek sanırım:)
Sadece anlayamıyorum gerçekten, ben kız istiyordum oldu çok şükür ama erkek olsaydı da üzülmezdim:)Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun yeter...

Saol, ben de öyle olacağını düşünüyorum zaten, ama alışması süresince sabretmem gerekicek sanırım:)
Sadece anlayamıyorum gerçekten, ben kız istiyordum oldu çok şükür ama erkek olsaydı da üzülmezdim:)Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun yeter...

e bıraz ole olcak ama evet sabır herseyın bası ztn.. tabıııkı Allah saglıklı sıhhatlı nasıp etsın ıns. hayırlı evlat olsunlar..

Kizlar sonunda bugun kesine yakin bir yanit aldik doktorumuzdan oglumuz olucak 1 kiz iki oglan annesi olucam Saglikla sihatle gel bebisim

Back
X