2011 Mayıs Anneleri Göbüşlerini Mutlulukla Sunar...

Bilmem bana büyük geldi sankim :)) Kendimle kıyaslayıınca belkide,eee büyük olsun zatn hem daha güzellll :)

benim daha ilk aylarda çıkmıştı göbeğim tatlım maşallahımız var olsun göbüşe gitsin yediklerim başka bi tarafta tolanmasın kilolar

Oyyhhhh, Burda gobusler sergilenmiste sonuna yetismisiz biz:))

Rapu, Seda, Tito Tugba ve Serap, kizlarrr hepinizine kocaaamaaaan bir MASALLAH diyeyim. Super gorunuyorsunuz bebislerinizle. Rabbim nazarlardan korusunHepinize cok yakismis gobukler

Rapuuu,Serap,Tugba tito maasallah kızlar size...
Hepiniz ayrı bi guzelsiniz..Ama nedense kız anaları oglan,oglan anaları ise kız göbegine sahip...
Bir tezi daha curuttuk böylece...

Son düzenleme:
Rapuuu,Serap,Tugba tito maasallah kızlar size...
Hepiniz ayrı bi guzelsiniz..Ama nedense kız anaları oglan,oglan anaları ise kız göbegine sahip...
Bir tezi daha curuttuk böylece...

canımmmm saol seninkide geliyor arkadan efemiz kocaman olmuş annesiiiii

Rapu, Seda, Tito Tugba ve Serap, kizlarrr hepinizine kocaaamaaaan bir MASALLAH diyeyim. Super gorunuyorsunuz bebislerinizle. Rabbim nazarlardan korusunHepinize cok yakismis gobukler

kısssss zonetttt nerdesin sen yaaa
hiç gelmiyorsun artık aaa küsecem vallla

Eki Görüntüle 140116

01.02.2011
Yigit Efe ve ben
23+6 haftalıgız
kuzum benim maşallah
Tito
sedasem
srp-kmy
dafnetuğba
eskay

Sizin göbüşlerinizi yerim ben:)) maşallahhhhhhhhhh
ama bizde senin göbüşünü yiyelim sende yükle

amin tatlım senide nazardan saklasın nerelerdesin gelmiosun hiç

ah yavrucum benim maşallah size arkadaşım Allah nazardan saklasın derini ve seni

maşallah arkadaşlarıma nede güzelsiniz

ivittttt....ne güzelller değilmi...hepimiz öle......giyinip birde taç takınca süper oluyoruz yahu.....aslan burcuyum ya azcık kendini begenmişlikte var tabi.....

annelik hepimize ayrı bir güzelllik kattı tabi.....hepimizn maşşlahı var....doğumdan sonra incelip çıtır anneler olacagız....

OOooo serap hanımm çok tatlı yaaa..Misafire özel süslenilmişş çok güzel çıkmışsınızzz benim göbekte sana benziyo bi ara bende eklerim :))

:) kız olunca bölemi olur bilemem..pek yuvarlak değil böle işte..pek iyii çımamış yenisini eklicem....misafire onu gitmedim sonra çıkardım dar geldi kzıım tepikliyince başka birşey giydim sonra :)sende ekle senide görelim :)

pek güzelsiniz maşallah

sağol canım ya....eskiden face çok takılıyordum çok foto eklerdim ama şimdi hiç yok...bir ara eşimde bende tüm fotoları sildik ve foto eklememye başladık olmadı artık yeniden kızımın gelişi ile tekrar başlarım .....konu nerden buaraya geldi vallahi bende bilmiyorum aklım havada :)haaa şimdi geldi sonunda ekleyebildim göbüşümü :)

ayyyyyyy evet......göbekler hiç bu kadar güzel olmamaıştı :) muhteşem yüzyıldaki hüremin bile göbüşü,gögüsleri ne güzeldi öle yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…