Oyyhhhh, Burda gobusler sergilenmiste sonuna yetismisiz biz:))
Rapu, Seda, Tito Tugba ve Serap, kizlarrr hepinizine kocaaamaaaan bir MASALLAH diyeyim. Super gorunuyorsunuz bebislerinizle. Rabbim nazarlardan korusunHepinize cok yakismis gobukler
Tito
sedasem
srp-kmy
dafnetuğba
eskay
Sizin göbüşlerinizi yerim ben:)) maşallahhhhhhhhhh
buda kızım derin ve ben 28+3 haftalığız Eki Görüntüle 140218 Eki Görüntüle 140219 Eki Görüntüle 140220 Eki Görüntüle 140221
saol cnm ...nevra masallah kızına ve sana .benim karnım da senin kadar var hele elbise giyince daha da büyük gözüküyor eşim dalga geçiyor bu göbeğe kızım 650 gr mı diye:)
nevraa cnm maşallah sizeçok güzel görünüyo göbüşün.
Tito
sedasem
srp-kmy
dafnetuğba
eskay
Sizin göbüşlerinizi yerim ben:)) maşallahhhhhhhhhh
canımmmm saol seninkide geliyor arkadan efemiz kocaman olmuş annesiiiii
Ben küstüm bile bu hatuna Rapucumm..O kadar laf atıyom ama bişey yazmıyokısssss zonetttt nerdesin sen yaaa
hiç gelmiyorsun artık aaa küsecem vallla
oyyy bu göbüşte melek var ha..dusununce içim bi tuhaf oluyo..Halbuki bende de var aynısından ama ne bileyim yaa..Masallah hepimizebuda kızım derin ve ben 28+3 haftalığız Eki Görüntüle 140218 Eki Görüntüle 140219 Eki Görüntüle 140220 Eki Görüntüle 140221
eheyeheyeyehe kızzz cekildigim tarihi yazdım..Yani bu resmi cekildigimde o kadarlıktım..Hoyyy maş,huuu koca göbişli hani sen 25+2 değil misin kızzz? 23+6 nerden çıktı?? :) Takipteyim yanee
oyyy...hepmizin ki büyümüş değilmi...bu iyi haber yaklaştık doğuma :)maşşlahhh canım...
çok güzel maşallah .....
oyyy yaklastık valla doguma..
Cok sukur bugunlerimize
deniz çok güzel çıkmışsın canım sende maşallah
[ı]oyyy cok tesekkur ederiz..
Cok sımardık oglumla biz yaaa[/ı]
[ı]amanınnn minik nevra ya bakın hele..cee ee yapıyo ordan..bi dahakine hırkasız cekil cocugu rahat göremedim yaww[/ı]
maşallah cnm
oyy maşallah küçük nevraya
nevracım pek şekersiniz allah nazardan saklasın
nevracım içindeki miniş çok şirin çıkmış ama resimde... rabbim nazarlardan saklasın
yavrucummm maşallah size Allah nazarlardan saklasın arkadaşım çok güzelsiniz
lehayim
maşallah cnm .. senin cinsiyet erkekmiydi ...
çok yaygın değil göbeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?