2011 Mayıs Anneleri Göbüşlerini Mutlulukla Sunar...

Oyyhhhh, Burda gobusler sergilenmiste sonuna yetismisiz biz:))

Rapu, Seda, Tito Tugba ve Serap, kizlarrr hepinizine kocaaamaaaan bir MASALLAH diyeyim. Super gorunuyorsunuz bebislerinizle. Rabbim nazarlardan korusunHepinize cok yakismis gobukler

canım sağol ya....göbekler çıkınca, haftalar ilerdikçee evlatlarıma kavuşma heyacanıda iyiice aartıyor....akşam onu düşünüyorum az kaldı diye...hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin allahım :)

Tito
sedasem
srp-kmy
dafnetuğba
eskay

Sizin göbüşlerinizi yerim ben:)) maşallahhhhhhhhhh

vallha sokkatan geçen kişiler bile bazen ayyyy diyip seviyorlar..önce tuhaf oluyordum sonra alıştım herhalde :) sevilmez mi ki ya...herşeyin miniği ne güzel oluyor ama değil mi :) portakal yiyorsun yavrusu çıktı diyip daah severek yiyorsun...yada sevdiğin biri ile paylaşıyorsun....

işte o tatlı göbüşlerin içinde kokusunu merak ettiğimiz evlatlarımız var :)

nevra masallah kızına ve sana .benim karnım da senin kadar var hele elbise giyince daha da büyük gözüküyor eşim dalga geçiyor bu göbeğe kızım 650 gr mı diye:)

nevra masallah kızına ve sana .benim karnım da senin kadar var hele elbise giyince daha da büyük gözüküyor eşim dalga geçiyor bu göbeğe kızım 650 gr mı diye:)
saol cnm ...
evet elbiseler insanı iri gösteriyor ...
özellikle totoyu :))))

nevraa cnm maşallah size çok güzel görünüyo göbüşün.

saolasın 2 -3 haftadır artık böyle dışardan belli oluyor ...
bakalım 36 larda falan nasıl olacağız? :26:

Tito
sedasem
srp-kmy
dafnetuğba
eskay

Sizin göbüşlerinizi yerim ben:)) maşallahhhhhhhhhh

canımmmm saol seninkide geliyor arkadan efemiz kocaman olmuş annesiiiii

Oyyy cok tesekkur ederiz..
Cok sımardık oglumla biz yaaa

kısssss zonetttt nerdesin sen yaaa
hiç gelmiyorsun artık aaa küsecem vallla
Ben küstüm bile bu hatuna Rapucumm..O kadar laf atıyom ama bişey yazmıyo
oyyy bu göbüşte melek var ha..dusununce içim bi tuhaf oluyo..Halbuki bende de var aynısından ama ne bileyim yaa..Masallah hepimize
Hoyyy maş,huuu koca göbişli hani sen 25+2 değil misin kızzz? 23+6 nerden çıktı?? :) Takipteyim yanee
eheyeheyeyehe kızzz cekildigim tarihi yazdım..Yani bu resmi cekildigimde o kadarlıktım..
Yanlıs olmasın yanii

oyyy...hepmizin ki büyümüş değilmi...bu iyi haber yaklaştık doğuma :)maşşlahhh canım...

çok güzel maşallah .....

oyyy yaklastık valla doguma..
Cok sukur bugunlerimize

deniz çok güzel çıkmışsın canım sende maşallah

Amanınnn minik Nevra ya bakın hele..cee ee yapıyo ordan..Bi dahakine hırkasız cekil cocugu rahat göremedim yaww

[ı]oyyy cok tesekkur ederiz..
Cok sımardık oglumla biz yaaa[/ı]

[ı]amanınnn minik nevra ya bakın hele..cee ee yapıyo ordan..bi dahakine hırkasız cekil cocugu rahat göremedim yaww[/ı]

ayy evet öyle yaparım . Daha sonlara doğru bi tane daha eklerim ...

oyy maşallah küçük nevraya
nevracım pek şekersiniz allah nazardan saklasın

nevracım içindeki miniş çok şirin çıkmış ama resimde... rabbim nazarlardan saklasın

yavrucummm maşallah size Allah nazarlardan saklasın arkadaşım çok güzelsiniz

teşekkürler kızlar ...bundan önce yılbaşında eklemiştim ... birde şimdi ...
bir tanede doğurmak üzereyken eklerim artık :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…