2011 Mayıs Anneleri Göbüşlerini Mutlulukla Sunar...

müge göbeğin çok tatlı ama sen 20 kilo almış gibin gözükmüyosun valla takma kafana ....

teşekükr ederim..

çünkü ben öncesinde çevremdekiler tabiriyle 45 kiloluk bir kemik torbasıydım :)))
benim dışımda herkes bana kilonun ço yakıştığını düşünüyor ama ben aynada falan ben değilmişim gibi geliyor ne bileyim.. belki alışırım ve severim bu kiloları :)))

Mügecim kilo göbeğinde var sadece maşallah sana ve bebeğine..Peki çatlağın yada kaşıntın başladımı??

maşallah hepinize canlarım.çatlak başlangıcı olan varmı.?kaşıntı oluyomuş sanırım.bende kaşıntı yok ama nezman başlar bilmiyorum.umarım olmaz

Nevracım göbeğine maşallah seninkide benimki gibi küçük
teşk ederim saol tatlım ..
.

bu da benim göbişim.. (+20 kilo nasıl oluyormuş bakalım :)))

Eki Görüntüle 141904
şişko bir hamile olarak gözükmüyorsun ..
. sanırım seni eskiden çok zayıftın diye sana öyle geliyor.

kızlar işte bu benim göbeğimmm:)) silicem sonra 1-2 gün dursun :)) Yarın 30. haftama giricemm

maşallah canım ....

teşekkürler kızlar..Yorumlarınızın çoğu mayıs anneleri bölümünde ordada ayrı teşkür ettim hepinizee kızımda bende hepinizi seviyoruzzz

Mügecim kilo göbeğinde var sadece maşallah sana ve bebeğine..Peki çatlağın yada kaşıntın başladımı??

sağol canım... kaşıntım 20. haftadan beri falan var ama çatlağım yok henüz.. sürekli bebe yaüı sürüyorum.. zaten sürmezsem kaşıntıdan duramıyorum.. umarım çatlaksız veya az çatlakla atlatırız....

kızlar işte bu benim göbeğimmm:)) silicem sonra 1-2 gün dursun :)) Yarın 30. haftama giricemm

ooo senin göbiş süper... ben 30.haftada kapılardan sığmıycam gibi geliyor :)))

teşk ederim saol tatlım ..
.

şişko bir hamile olarak gözükmüyorsun ..
. sanırım seni eskiden çok zayıftın diye sana öyle geliyor.

maşallah canım ....

teşekkür ederim canım... yaa aynalarda bir yabancı gibiyim kendi,me :)))

mügecim sen 20 kilo yazmışsın ama hiçde 20 kilo almışsın gibi değil göbeğin iri sadece oda sana çok yakışmış bence

teşekkür ederim... sanırım bu hamilelik hepimizi şirinleştiriyor

bu da benim göbişim.. (+20 kilo nasıl oluyormuş bakalım :)))

Eki Görüntüle 141904

canımcım hiç 20 çok kilo almış gibii değilsin....inan bana çok çok sevimlisin maşşlah....kilolar sorun değil çok zayıf olanlar dha çabuk kilo alıp daha çok kilo veriyorlar....bakalım bizler ne olcagız ..benim bünye zor alır aldığını saglam yerlere koyar :) allah bbeişine sağlıklı uzun hayırlı ömür versin tatlım :)

maşllah canım...orda bir can var değilmi..alahım nasıl bir duygu bu ya...çok heyacanlıyım...hem kendimi gördükçe hemde başkasını gördükçe heyacanlanıyorum

Teşekkürler cnm, sorma yaa dünyanın en güzel duygusu, daha şimdiden tekme atmasa bile özlüyorum .Aynen bende herkesin ve kendi adıma çok mutluyum.Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…