2011 Mayıs Anneleri Göbüşlerini Mutlulukla Sunar...

Ayyy maşallah ne güzel göbişin var :)))

sağolun kızlar...

kızlar bu foto 25 haftalıkkendi. Şu anda 27'yi devirdik :)
yakında çeker koyarım onu da

stregocia cnm masallah çok formundasın özellikle mi dikkat ediyorsun bi göbüşün var sadece elbiseyle fıstık gibisin nasıl imrendim şimdi

ah kuzuuum, o iki hafta önceydi
ondan sonra 3 kg daha aldım
sadece son üç-dört gündür dikkat etmeye çalışıyorum ilk şeker yüklemem yüksek çıktı diye, hamur işi ve tatlı yemeyeyim diyorum AMA ÇOK CANIM İSTİYOOOO

çok tatlı olmuşsun sürekli yatmana rağmen çok dengeli kilo almışsın
Eki Görüntüle 149454

kızlar bu foto 25 haftalıkkendi. Şu anda 27'yi devirdik :)
yakında çeker koyarım onu da

anam anam tam erkek göbişiçok tatlı görünüyosun annesi
son halinide bekliyoruz şekeri dert etme benimde yüksekti şimdi düzeldi
50likte 147 100 grdada bir değerim yüksek çıktı 190 referans benim 201 çok fazla dikkat etmememe rağmen şuan normal seyirde

kızlarr göbüşlerinize baktım az önce geçmiş sayfalardan hepnizin göbüşü birbirinden şeker :) özendim valla..

ben 29+2 yim ve hala hala belli değil biliyonuzmu en kısa zamanda foto çekip atıcam..ben söylemesem kiöse anlamıyor hamile olduğumu çok hevesleniyorum yaaaaa bende göbüş istiyorummmmmm ( gerçi çokta kilo aldım belkide ondan belli olmuyor diyorum ama (

sağolun kızlar hepimizin göbekleri harika benceben 60 la hamiş kaldım şuan 72kg boydan yırtıyorum 1.70cm..amannn yiyelim gitsin kaçkez yaşıycaz bu duyguyu..şekerleri yükselenler siz dikkat edin ucundan ucundan yiyin ama bebişlerimiz için..

bende inş mayıs 2011 annesiyim suanda 28 haftalık olduk..benmde hala pek belli değil...

maşallah sadece göbeğin kilo almış gözüküyor

sana öyle geliyor bebeğim

nazar değmesin ... çok şirin

hayatımda gördüğüm en seksi hamilesin :))))))))))))))

ay efenim o sizin kendi seksiliiiniz, ne diyiiim? E ne yapalım, sevgiliyi de ihmal etmemek lazım değil mi

kız o topuklular ne
benim doktor taaa başından beri tembihledi giymemem konusunda :26:
onun dışında süpersin canım maşallah

anam 2 kere giydim, biri baloda biri nikahta valla... ama arasıra vede giyiyorum sevgiliye düşersem de tutuyo zaten havada

maşallah sadece göbeğin kilo almış gözüküyor

sana öyle geliyor bebeğim

nazar değmesin ... çok şirin

hayatımda gördüğüm en seksi hamilesin :))))))))))))))

ay efenim o sizin kendi seksiliiiniz, ne diyiiim? E ne yapalım, sevgiliyi de ihmal etmemek lazım değil mi

kız o topuklular ne
benim doktor taaa başından beri tembihledi giymemem konusunda :26:
onun dışında süpersin canım maşallah

anam 2 kere giydim, biri baloda biri nikahta valla... ama arasıra evde giyiyorum sevgiliye düşersem de tutuyo zaten havada

ayyy yaaa
hatlar bi gidiyo bi geliyo iki kere yazmışım yanlışlıkla, kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…