2011 Mayıs Anneleri Göbüşlerini Mutlulukla Sunar...

arkadaşlar hepinize merhabalar kadınlar kulubüne yeni üye oldum bi arkadaşımın tavsiyesi ile nasipse bende mayıs ayında anne olacağım :) ama bu topice nasıl üye olacağım bilmiyorum yada forum mu denir yabancıyım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

benimde hala yok 19 bitti 20 ye giriyorum..koycam koycam dedim ne zaman nasip olacak bakalım..leğen kemiklerim sağolsun bayağı geniş..bebek bol bol dolanıyor içerde

benimde öyle geniş içerisi herhalde canım göbekten eser yok anlamadm bende gerçi içerideki 130gr bişi de

kızlar kaç haftalıkkken bebişinizin cinsiyetini öğrendiniz yazar mısınz ? ben 16ıncı haftama girdim hala öğrenemedim doktor kıza benziyor dedi ama inanmak istemiyorum... umarım erkektir. Dua edin..

kızlar kaç haftalıkkken bebişinizin cinsiyetini öğrendiniz yazar mısınz ? ben 16ıncı haftama girdim hala öğrenemedim doktor kıza benziyor dedi ama inanmak istemiyorum... umarım erkektir. Dua edin..

Canım bende 16 haftalıkken gittim yani geçende %95 erkek dedi yani kesin demedi bende sinir oldum niye kesin değil diye ultrasonu eski model biraz ondanmı diye düşündüm seninkinin ultrasonu nasıl eski modelmi artık 1 ay sonra başka doktora gidip kesinleştircem yani hala muamma bende kız istiyorum bakalım ne olcak

bende eklicemde 3 günden fazla kalmiyorki göbisim bi bakiyorum 3 gün sis sonra 3,4 gün inmis demekki benimki bebis degil göbis cok yeyince cikiyor az yeyince iniyor :)))

Herkese merhaba
Az önce ye oldum...ve benimle aynı tarihlerde benzer şeyleri yaşayan insanlarla paylaşımda bulunmak inanın çok güzel.Ben 30 yaşındayım.Sağlık alanındayım.
SAT:15 ağustos....Tahmini doğum tarihi:22 Mayıs
İlk muayenemiz bebek 12 haftalıkken idi.Doktorumuz kendi çalıştığım hastanede.ilk muayenede ense kalınlığı ve diğer testler normal çıktı...Yarın 2. muayenemiz var ve yarın 17 hafta 1 gnlük olacak.Bebeğimi çok merak ediyorum.Sağlıklı olmasını umuyorum.Sanırım cinsiyetini de öğrenebileceğiz.Bebeğimin hareketlerini henüz hissetmiyorum.Bazen bağırsak hareketlerimle karıştırıyorum.Sanki balon patlıyor. gibi bir his...Yarın eğer gösterirse cinsiyet belli olcacak....haberleşiriz...herkese Ankaradan selamlar

hayırlı olsun bebeğin canım..burası çok ilerlemiyo seni bu konuya bekleriz ..
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/381996-2011-mayis-anneleri.html

Turkocumm...masallah canim gobusune nazar dgemesin, sivri hemde tam erkek bebek gobusu:))

sağol teyzesii valla öyle sivri ilerliyor benim karnım yanlar boşşş :))))
sende durum nasıl caım belirmiştir göbüş yaa resimlerinizi koyunda bakalımm canımm yaa

Türkan Teyzesini Kıskandık Bizde Yükleyelim Dedik
İşte Benim 20+2 Günlük Halim Arkadaşlar

deren cim hem bluzun hem göbeğin çok tatlı maşallah ... çok yakından çekmişsin .. bence göründüğünden biraz daha küçük olabilirmi?

deren cim hem bluzun hem göbeğin çok tatlı maşallah ... çok yakından çekmişsin .. bence göründüğünden biraz daha küçük olabilirmi?

Bilemiyorumki Nevracım Kendim Çekince Anca Bu Kadar Oldu Dediğin Gibi Belki Biraz Daha Minik Olabilir
Ama En Nihayetinde Koca Bir Göbeğim Var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…