merhaba hoşegeldin kariştırdıkça öğrenirsin forum kullanmayı asıl geniş muhabbetimiz burada buryı tıkla
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/381996-2011-mayis-anneleri.html
kızlar kaç haftalıkkken bebişinizin cinsiyetini öğrendiniz yazar mısınz ? ben 16ıncı haftama girdim hala öğrenemedimdoktor kıza benziyor dedi ama inanmak istemiyorum... umarım erkektir. Dua edin..
hayırlı olsun bebeğin canım..burası çok ilerlemiyo seni bu konuya bekleriz ..Herkese merhaba
Az önce ye oldum...ve benimle aynı tarihlerde benzer şeyleri yaşayan insanlarla paylaşımda bulunmak inanın çok güzel.Ben 30 yaşındayım.Sağlık alanındayım.
SAT:15 ağustos....Tahmini doğum tarihi:22 Mayıs
İlk muayenemiz bebek 12 haftalıkken idi.Doktorumuz kendi çalıştığım hastanede.ilk muayenede ense kalınlığı ve diğer testler normal çıktı...Yarın 2. muayenemiz var ve yarın 17 hafta 1 gnlük olacak.Bebeğimi çok merak ediyorum.Sağlıklı olmasını umuyorum.Sanırım cinsiyetini de öğrenebileceğiz.Bebeğimin hareketlerini henüz hissetmiyorum.Bazen bağırsak hareketlerimle karıştırıyorum.Sanki balon patlıyor. gibi bir his...Yarın eğer gösterirse cinsiyet belli olcacak....haberleşiriz...herkese Ankaradan selamlar
kızlar buda benim şimdiki göbüşümm
MASALLAH canim göbisinebende bu göbisin yarisi bile yok :18:
Turkocumm...masallah canim gobusune nazar dgemesin, sivri hemde tam erkek bebek gobusu:))
deren cim hem bluzun hem göbeğin çok tatlı maşallah ... çok yakından çekmişsin .. bence göründüğünden biraz daha küçük olabilirmi?
Türkan Teyzesini Kıskandık Bizde Yükleyelim Dedik
İşte Benim 20+2 Günlük Halim Arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?