turkucom masallah canim göbisine3 resime bakmassak cok fazla göbisin yok bu haftalarda olmasi gerekende bu zaten :)
göbisim ciksin bende ekliyecegim resimleri
Masallah Turkonun gobusuneeee
Cicilerin cok yakismis canim, gobuste gayet hos cikmis
derencimm kalbim dogruymuş çarşıya çıkamam halim yoktur gezmeye derken dün sende gördüm çok begendim yaa akşam üstü bizim oradaki magzaya bi baktım bahçivan kot gelmiş gidip giydim kot ama kadifesi yoktu aldım valla yakında bende çeker koyarım resmi
canım benim lkimdede geç çıktı bu 2. gebeliğim ondan erken çıkmış yakında seninkide çıkar canım merak etmee bak daha o karından uyuyamıyacagın günler gelecek az sabret :)))ayyy turko çok tatlıı maşallah...bayağı belli olmuş..ben szi görünce üzülüyorum ya bende mi bişey var çıkmıyor diye üzülmeye başladım..gerginlik var biraz artık ama sizin gibi belli değil hiç((((((
Hayırlı Olsun Canım Güle Güle Giy İnşallah
Eminim Çok Yakışacak Benim Arkadaşıma
Bu Arada Göbüşün Çok Ama Çoookkk Şeker Maşallahın Varr
canım benim lkimdede geç çıktı bu 2. gebeliğim ondan erken çıkmış yakında seninkide çıkar canım merak etmee bak daha o karından uyuyamıyacagın günler gelecek az sabret :)))
çok tşklerr canım benim yakındda eklerim yine resimm
ayyy turko çok tatlıı maşallah...bayağı belli olmuş..ben szi görünce üzülüyorum ya bende mi bişey var çıkmıyor diye üzülmeye başladım..gerginlik var biraz artık ama sizin gibi belli değil hiç((((((
Turko, Maşallahhhh anammm nası güzel olmuş. Allah nazardan saklasın kuzumm. Minnoşun koca bebiş olmuş resmen
duncan aksam oldu hanı gobus.....???????
Anam kocam koydurtmam göbüş resmini diyo napim koyamıyorum(
kızlar bu resmi faceye koymuştum göbek belli yazmışlar hep bakalım bellimi kestim yüzümü:))
evet tatlım çıktı ama daha çok kilo gibii 1-2 ay sonra tam belli olur inşallahhkiz dilek göbisin cikmaya baslamis masallah
fdilekcimm maşallahhh belirmiş göbüşün tatalı tatlı gözüküyor baya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?