2011 Mayıs Anneleri Göbüşlerini Mutlulukla Sunar...

turkucom masallah canim göbisine 3 resime bakmassak cok fazla göbisin yok bu haftalarda olmasi gerekende bu zaten :)

göbisim ciksin bende ekliyecegim resimleri

saol canım bende merakla sizlerin resimlerinizi beklicemm ben yine eklerim yakında ögrendim artık eklemeyi nasılolsa :)))

ayyy turko çok tatlıı maşallah...bayağı belli olmuş..ben szi görünce üzülüyorum ya bende mi bişey var çıkmıyor diye üzülmeye başladım..gerginlik var biraz artık ama sizin gibi belli değil hiç ((((((

Hayırlı Olsun Canım Güle Güle Giy İnşallah
Eminim Çok Yakışacak Benim Arkadaşıma
Bu Arada Göbüşün Çok Ama Çoookkk Şeker Maşallahın Varr

canım benim lkimdede geç çıktı bu 2. gebeliğim ondan erken çıkmış yakında seninkide çıkar canım merak etmee bak daha o karından uyuyamıyacagın günler gelecek az sabret :)))

Hayırlı Olsun Canım Güle Güle Giy İnşallah
Eminim Çok Yakışacak Benim Arkadaşıma
Bu Arada Göbüşün Çok Ama Çoookkk Şeker Maşallahın Varr

çok tşklerr canım benim yakındda eklerim yine resimm

canım benimde 2. nasip artık bakalım öteki 5 te çıkmya başlamıştı bunda bari 4. ayı bitirmeyi bekliyorum.

üzülme canim yalniz degilsin bendede hic göbis yok

Turko, Maşallahhhh anammm nası güzel olmuş. Allah nazardan saklasın kuzumm. Minnoşun koca bebiş olmuş resmen

Turko, Maşallahhhh anammm nası güzel olmuş. Allah nazardan saklasın kuzumm. Minnoşun koca bebiş olmuş resmen

tşklrr ederizz teyzesiiii artık kendini hissettirmeyede başladı maşallahhh :):)) ahh birde cinsiyeti ögrenseydikkk :)):18:

kızlar bu resmi faceye koymuştum göbek belli yazmışlar hep bakalım bellimi kestim yüzümü:))

Eklentiler

• $75835_454824907265_532052265_5661132_911738_n.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 48
Masallah kizlar göbi$ler cok tatli 41 bucuk kere masallahhhh.Benimkide aynen masallahi var yayildi göbisss ama benim kocamda izin vermiyo resim koymama hatta oda ne beeee dedi kabacana göbek yarisimi varmis dedi. Ay uyuz yaaa kiskandi göbisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…