2011 Mayıs Anneleri Göbüşlerini Mutlulukla Sunar...

göbişimi fotoraflıyacağımda hep üşeniyorum ...kimse bişi farketmiyoo.. hafif bi şişlik var .
bide karar veremiyorum ..yemekten öncemi çeksemmmm... yoksam yemekten sonramı ...:)
son 10 gündüryemekten sonra şişiyor...eee artıkın benim kurabiye yer kaplıyor demekki içeride ..... birde yemek gelince üzerine .:)))

napıcak canım altta yukarıdan gelen yemeklerin vitaminlerini götüürüyor ohhh gel keyfim gell yarasınnda büyüsünler inşallahhhh

işte benim bayram göbüşümm kızlarrrrr

alıntı yapmayın

Son düzenleme:
maşallahh arda beyimizz büyüyorrrr
zonoxcum valla benimkide çok belirdi bi ara bende eekleme yapacagımm

Canım oğlum Arda'mla bayram fotomuz :)

Canlarım ALINTI YAPMAYIN lütfen

sevsınlır sızı buyumus gobus massallah sıze.....10 lıra fazla olsun kırmızı olsun demı bacım.....ıns kocaman fotolarımızıda eklerız sayfalar sıgmayız....

Zonox, masallah canim, Arda oglus baya belli etmis kendisini
Ayrica kirmizi elbisende cok yakismis. Dilegin dedigi gibi yandan vereydin pozu gobusu tam gorurduk:))

slm kızlar benım gobekde kocaman oldu kılo almadım ama gobegım buyuyor anlamadım ben

artık saklıyamıyorum bıle kıyafetlerden bellı oluyor kocaman

15.haftadayım ama benimde göbiş biraz büyük en çok korkum çatlaklar oluşmasından bağdem yağı sürüyorum inşallah bir faydası olur
:16

arkadaşlar bende 17 haftalık bir gebeyim ve üstelik 2. gebeligim ama hala tık yok göbüşüde artık cıksın istiyorum kimse inanmıyo hamile olduguma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…