2011 Mayıs Anneleri içinde geri sayım başlasın

son 7. günümüz. içimde oğluma kavuşmanın sevinci, canımdan, içimden ayrılışının burukluğu var.

hepimiz için hayırlısı inşallah bende dün dr gittim tık yok benimkinde sancı falan hiç bişi çıkmadı bakalım beşi onu arası diyo ama geç te olabilir yeri rahat seninkinin dedi dr hayırlısı bakalım :31::31::61::61:

herkese mrb,bugün kontrolümüz vardı.çatı konntrolü.
doğum 31 mayıs 1 haziran gibi olması gerekiyordu
ancak
yapılan muayenede 3 cm açıklığım çıktı.ve rahim ağzının da çok ince olduğunu her an doğumun olabileceği söylendi.henüz 36+0 dayım ve cihaza göre de 35+0 .miniğim de 2500 gr, endişe ve nasıl hissettiğimi bilmediğim karışık duygular içindeyim
ayrıca nts bakıldı.ordada benim hissetmediğim ama 40-50 civarında ağrılarım kasılmalarım çıktı.
ve doktor artık tamamen hareketsiz kalmamı ve yatmam gerektiğini söyledi.
bi süre daha idare edebilir miyim ne dersiniiz.:18:

ancak
yapılan muayenede 3 cm açıklığım çıktı.ve rahim ağzının da çok ince olduğunu her an doğumun olabileceği söylendi.henüz 36+0 dayım ve cihaza göre de 35+0 .miniğim de 2500 gr, endişe ve nasıl hissettiğimi bilmediğim karışık duygular içindeyim
ayrıca nts bakıldı.ordada benim hissetmediğim ama 40-50 civarında ağrılarım kasılmalarım çıktı.

:26::26::26:inşallah idare edebilirsin arkadaşım ya dr ne dediği önemli tabi ama sanki üç cm açıklık önemli gibi baya açıklık olmuş nst falan yapılmadı sancı çıktımıki nst de açıklığa öylemi bakıldı inşallah b,iraz geç gelir bebişin ama açılmanda önemsenmeyecek kadar az değil aslında allah yardımcın olsun istediğin gibi olsun umarım

inşallah ya.önce açıklığı gördü doktor sonra nts ye gönderdi.
acaba 3 cm açılması olanlar ne kadar süre engelleyebildi doğumu.var mı acaba örnek.

inşallah ya.önce açıklığı gördü doktor sonra nts ye gönderdi.
acaba 3 cm açılması olanlar ne kadar süre engelleyebildi doğumu.var mı acaba örnek.

Benim komsum var. Kiz 3 santim aciklikla bebegin gelmesini bekledi yuruyuslere cikti ev islerini yapti ama, bebek o kadar aciklikla gelmedi. 20 gunun sonunda 40+2 deyken de suni sanci istedi...Kisiden kisiye degisiyor canim. Doktorun tavsiyesi bence ise yarar sen bol bol yat dinlen...

Benim de bugun kontrolum vardi 3 santim aciklik olmus. :nazar:40+3 teyim. Ebe, bu hafta ici gelebilir ama garantisini vermiyorum dedi. Alttan muayenenin yanisira rahim agzindaki zari da acmaya esnetmeye calisti. Bu islem sureci hizlandirir dedi. Suyun yakinda gelebilir dedi:)))) Insallah kendi sancisiyla gelir...

Benim açılmama felan yok ama biraz sancım var bir de drum beklenen sezeryan tarihinde kongreye gideceği için 4 gün erken alacak kuzumu yani son 7 gün kaldı heyecan korku stres sevinç ne ararsanız var bende

Herkez geri sayım yapıyor ne güzel benim belli değil normal doğum istediğimden doktor her an gelebilir diyor belirsizlik kötü birde dışarda gezerken suyum gelirse ne yaparım diyorum hep, işemiş gibi olurum utanırım vallahi ,:52:orkid koysam sonlara doğru yine sızarmı acaba

Herkez geri sayım yapıyor ne güzel benim belli değil normal doğum istediğimden doktor her an gelebilir diyor belirsizlik kötü birde dışarda gezerken suyum gelirse ne yaparım diyorum hep, işemiş gibi olurum utanırım vallahi ,:52:orkid koysam sonlara doğru yine sızarmı acaba

Hicc utanma ben basina gelen hamileler gordum millet ne ayipliyor nede dalga geciyor. Herkes anliyor. Orkid tutmayabilir cunku miktari cok glebilir. Ama damla damla azar azar gelen de varmis....

ancak

sancıları serum verip durdurabiliyorlar .... benim de 37. haftada sancım yüksek gözüktü ; serumla azaldı .. gerçi şimdi gene yüksek çıkıyor ..
ama açılmaya birşey yapamıyorlar .. açılma .. 2 ila 10 gün arasında doğumu başlatıyor diye biliyorum .. inş ..38. haftaya kadar dinlenmeyle bekler bebiş

40.Haftamızın Bitmesine Son 3 Günümüz Kaldı Gel Artık Oğlum Gelll :63:

Son 2 gun....
13 Mayıs 2011 dogan guneş olacak bizim için...
SAglıkla gel canım oglum.....

Son düzenleme:
AYY inanamiyorum yaa daha 3 ay önce nasildikk simdi nasil seneyede ay yuru ay düsdü ay kosdu deriz zamann iste akip gidiyoo

Back
X