2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cerenli yağmur semaysem dafnetugba ohcanımadeysin sabah sabah çalışmıyorum ama oğluşum erkenden kalktığı ve televizyonu son ses açtığı için uyanmak zorundayım.
dün bebeğimi gördüm kaza yüzünden biraz korkmuş galiba dedi doktor eliyle yüzünü kapatıyordu sonra sol elini kaldırıp boşver gibi bi hareket yaptı çok hoşuma gitti yaa.
300 gram olmuş paşam.ikinci bebeğim ama ilki kadar heyecanlıyım.Allah herkse bu mutluluğu tatmayı nasip etsin ilk oğlum doyamadan büyüdü bunu da doya doya severiz

Nevraa bendede göbek yok hele sabahları olanda yok oluyor arkaya baksan benden 1 metre sonra geliyor anlamadımki bu çocuk arkadamı bide erkek kimse inanmıyor bu kız diyor dr 100 de 100 erkek dedi ama ben yayık haldeyim anlamadımki bide boyda kısa ama göbek yok
Ohcanimadeysin bebiş maşallah pek hareketliymiş

Rainmistik dikkat et çocuklar zarar vermesin benim yeğenimde bazen
hızla üstüme geliyor pek yanaşmıyorum içim gidiyor ama ne yapalım mayıstan sonra bende yeğenimi mıncıklaycam

Tito ben çok değiştirdim doktor şimdi Avrupa yakasında şafakla devam ediyoruz bakalım iyi gidiyor çocuk gelecek ben yeni biryerde kaldım doktor olarak

Dorti umarım sende iyisindir ben şeker yüklemesi 26-28 arası önce aç karna sonra karnımızı doyurup 2 saat sonra tok diye biliyorum ama tabi tecrübem yok

Ohcanimadeysin oooooo siz şeker yükleme kısmına gelmişsiniz be n daha ayrıntaya gelemedim kaç haftalıksınız

Duncan şeker olayını atlatmışsın geçmiş olsun

Nevraa ben geçmiyorum güvenlik geç diyo hamileyim diyom göbek yok diye pek inanmıyorlar çantamı beni suçlu gibi arıyorlar

Dorti ve melekm ben kaş aldırmıyorum orijinal ince düzgün bozulmuyor saça gelince kestirmedim boyatmadım doığumdan sonra artık ne bileyim boya kesinlikle doktorum istemedi kestirmekte hurafeler var bebde böyle dursun dedim

Manoraza sizin cinsiyet ne çok değişti 17 de öğrendim 100 yüz dedi ama sizleri görünce acaba benimkide değişirmi diyorum o yüzden bebiş diye seviyorum erkekdi am ?????

günaydıınnn
ehh işte çocuk ne diyeceksinn
yazık bebişine
ohh maşallahh paşana
şimdi kesin erkek değilmii birdaha değişmeyecek

ay yerim onu ben yaa

evet canım çok hareketli..dışardan belli oluyor hep.ablasıda böyleydi acaip tekmelerdi.
bu arada ben sata göre yarın 22 yi bitiriyorum 23. haftanın içine giriyorum

merhaba...
ali bey kızkardeşimin dr.fiyat çok uygun ama usg cihazı renkli değil bilgin olsun....

aaaaa yapma bende renkli görücem diye heycanlanıyordum hevesim kırııldı

hayır alttan bakılmıyor...bebeği inceliyorlar yani üstten bakılıyo no panikkk:97:

iyi zahten alttan istemezdim

acerasya günaydınn...
bende seni tebrik ediyorummm
çok güzel yazmışsınn ellerine sağlıkkk

teşekkürler sanada günaydın

acarasye sana da günaydın
sorma ya cinsiyeti en çok değişen bebek annesiyim sanırım topikte.
bu nasıl iş anlamadım ilk oğlumda doktorum 10 haftalıkken erkek dedi sonuna kadar değişmedi.
bunda önce erkek sonra kız sonra erkek sonra tekrar kız vee en son kesin erkek oldu.tabi bunda başka doktorlara gitmemin de payı büyük ben batmana yeni geldim ve kendime ii bir dr. ararken 4-5 dr. gezdim.en sonunda buldum sanırım.

sağol canım ya birçok doktorun fikrini almak daha iyi sorduğum birkaç dolktor pasiflora içebilirsin dedi ama işte ne kadar çok kişiden bilgi alırsam o kadar iyi olur bende bi türlü cesaret edip içemiyorumj

semaysem kesin olarak 8 ocakta amniyosentez sonucumda belli olacak sanırım.dr.as sonucu cinsiyeti yüzde yüz verir diyor.
ama ben de gördüm bamyasını paşamın zaten değişimlerim de erkek old.gösteriyordu.karnım sivri ve göbeğim çok çıkmadı.oğlumda da böyleydi.
tek bir farkla ben şimdiden 6 kilo aldım yaa çok biliyorum hergün 1 saat de yürüyorum aslında
niye böyle oldu anlamadım.
ilk hamileliğimde toplam 11 kilo almıştım ve ilk 5 ay sadece 3 kilo almıştım.

kazada haklıymışsın aman boşver sana birşey olmasın önemli olan o melisa sakinleştiri oluyor ya hani belki içsem iyi gelir diye düşünüyorum ama tabi zararı olrmu bilmiyorum offf offff

canım piskologtan terapi alıyorum ama işe yaramıyor doktora gittiğinde sorabilirsen tabiki çok sevinirim kendimce geçsin istiyolrum o yüzden uğraşıyorum zahten en fazla paiflora şurupmuş onuda fşikirler almadan kullanmak istemiyorum bilsemki bu nefes alamama hissimden bebek etkilenmeyecek hiçbirşey içmem ben çekerim lolsun ama işte bebeğe zararlımı onu bilmiyorum yoksa ben çekeyim olsun evet pisikolojik daha önce ilaçla tedavi gördüm ben bundan önce bebiş kaybı yaşamıştım o zaman yakalandım
doktorundan bilgi alabilirsen çok sevinirim

kızlar size birşey sormak istiyorum ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 14 haftalık hamileyim sağlık ocağı tetanoz aşısı yapıcaz dedi ama ben bu iğneyi kullandığım için korktum yaptırmadım siz yaptırdınız mı düşünceleriniz nedir

monaroza sanada günaydın canım .bende bebeğimi çok özledim bugün 19 haftalık olmuşum ay nasıl sevindim detaylımıza az kalmış 10 gün sonrada bebeğimi göreceğim inşallah ilk defa 1 ay kadar uzun bir zaman görmemiş olacağım büyümüştür umarım.

bence bu konuyu uzman doktoruna sormalısın canım o daha iyi bilir

MERHABA...
detaylı usg için telf randevuyu her hastane vermiyor bildiğim kadarıyla
tekirdağda olduğunu gerekirse dr.sana yazdığı usg kağıdını fakslamayı teklif et.

hayırdır inşallah gündüz niyetine diyelim

15 gün sonra kesinleşicek inş.hayırlısı olsun bakalımm
çok değil emin ol rahat ol
hepimiz aynıyız
her hamilelik farklı olur derler ya doğru demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…