günaydın cerenli yağmur semaysem dafnetugba ohcanımadeysin sabah sabah çalışmıyorum ama oğluşum erkenden kalktığı ve televizyonu son ses açtığı için uyanmak zorundayım.
dün bebeğimi gördüm kaza yüzünden biraz korkmuş galiba dedi doktor eliyle yüzünü kapatıyordu sonra sol elini kaldırıp boşver gibi bi hareket yaptı çok hoşuma gitti yaa.
300 gram olmuş paşam.ikinci bebeğim ama ilki kadar heyecanlıyım.Allah herkse bu mutluluğu tatmayı nasip etsin ilk oğlum doyamadan büyüdü bunu da doya doya severiz
günaydın cerenli yağmur semaysem dafnetugba ohcanımadeysin sabah sabah çalışmıyorum ama oğluşum erkenden kalktığı ve televizyonu son ses açtığı için uyanmak zorundayım.
dün bebeğimi gördüm kaza yüzünden biraz korkmuş galiba dedi doktor eliyle yüzünü kapatıyordu sonra sol elini kaldırıp boşver gibi bi hareket yaptı çok hoşuma gitti yaa.
300 gram olmuş paşam.ikinci bebeğim ama ilki kadar heyecanlıyım.Allah herkse bu mutluluğu tatmayı nasip etsin ilk oğlum doyamadan büyüdü bunu da doya doya severiz
Nevraa bendede göbek yok hele sabahları olanda yok oluyor arkaya baksan benden 1 metre sonra geliyor anlamadımki bu çocuk arkadamı bide erkek kimse inanmıyor bu kız diyor dr 100 de 100 erkek dedi ama ben yayık haldeyim anlamadımki bide boyda kısa ama göbek yok
Ohcanimadeysin bebiş maşallah pek hareketliymiş
Rainmistik dikkat et çocuklar zarar vermesin benim yeğenimde bazen
hızla üstüme geliyor pek yanaşmıyorum içim gidiyor ama ne yapalım mayıstan sonra bende yeğenimi mıncıklaycam
Tito ben çok değiştirdim doktor şimdi Avrupa yakasında şafakla devam ediyoruz bakalım iyi gidiyor çocuk gelecek ben yeni biryerde kaldım doktor olarak
Dorti umarım sende iyisindir ben şeker yüklemesi 26-28 arası önce aç karna sonra karnımızı doyurup 2 saat sonra tok diye biliyorum ama tabi tecrübem yok
Ohcanimadeysin oooooo siz şeker yükleme kısmına gelmişsiniz be n daha ayrıntaya gelemedim kaç haftalıksınız
Duncan şeker olayını atlatmışsın geçmiş olsun
Nevraa ben geçmiyorum güvenlik geç diyo hamileyim diyom göbek yok diye pek inanmıyorlar çantamı beni suçlu gibi arıyorlar
Dorti ve melekm ben kaş aldırmıyorum orijinal ince düzgün bozulmuyor saça gelince kestirmedim boyatmadım doığumdan sonra artık ne bileyim boya kesinlikle doktorum istemedi kestirmekte hurafeler var bebde böyle dursun dedim
Manoraza sizin cinsiyet ne çok değişti 17 de öğrendim 100 yüz dedi ama sizleri görünce acaba benimkide değişirmi diyorum o yüzden bebiş diye seviyorum erkekdi am ?????
günaydın canım.... öncelikle doktorunu arama şansın varsa bence ara ve sor , nefes alıyorsun aslında psikolojik olarak zor aldığını düşünüyor ve buna sıkılıyorsun böyle oluncada nefessiz kaldığını sanıyorsun öncelikle sakin ol şöyle balkona çık rahjat nefes al ve seni yenicem de düşünme nefes alıyormuyum almıyormuyumm akışına bırak bebeğin için..
psiflora bitkilerden yapılan bir şurup zararı olurmu bilmiyorum ama mutlaka bir uzmana sormalısın... bana kalırsa bir çok ağrı kesiciden antibiotikten daha masum...yinede araştır yada sor.. ben haftaya gidicem ozamana kadar sabredersen sorarım..
melisa çayı hamilelikte içilirmi die bak bakalım netten zaten biçok uzman doktor cvp veriyor ama adaçayı,ıhlamur sanıyorum ilk aylarda tehlikeli..dur bence bakıcam şimdi canım
çok çok geçmiş olsun dilerim hiç anlamadan atlatırsın..
kazada haklıymışsın aman boşver sana birşey olmasın önemli olan o melisa sakinleştiri oluyor ya hani belki içsem iyi gelir diye düşünüyorum ama tabi zararı olrmu bilmiyorum offf offfftebrik ederim Rabiacım.ne güzel benim daha o güzel haberi duymak için tam 2 haftam var.ya anlamıyorum herkese erken vakit vermişler bana 4 hafta sonra çıkar dediler.2 hafta nasıl geçti bilemezsiniz.
canım geçmiş olsun dileklerin için sağol.kazayı ucuz atlattık elh.
nefes alamama bebeği etkiler diye duymuştum hele ilerleyen aylarda.doktorun bununla ilgili tedavi önermedi mi?
bitki çayları ile ilgili adaçayı ve kekik kesinlikle içilmemeli diye biliyorum erken doğumu tetiklediği için.ben doktoruma sormuştum az olmak kaydıyla diğerlerinden içebilirsin demişti.ben her gün papatya içiyorum çok rahatlatıyor.
günaydın canım.... öncelikle doktorunu arama şansın varsa bence ara ve sor , nefes alıyorsun aslında psikolojik olarak zor aldığını düşünüyor ve buna sıkılıyorsun böyle oluncada nefessiz kaldığını sanıyorsun öncelikle sakin ol şöyle balkona çık rahjat nefes al ve seni yenicem de düşünme nefes alıyormuyum almıyormuyumm akışına bırak bebeğin için..
psiflora bitkilerden yapılan bir şurup zararı olurmu bilmiyorum ama mutlaka bir uzmana sormalısın... bana kalırsa bir çok ağrı kesiciden antibiotikten daha masum...yinede araştır yada sor.. ben haftaya gidicem ozamana kadar sabredersen sorarım..
melisa çayı hamilelikte içilirmi die bak bakalım netten zaten biçok uzman doktor cvp veriyor ama adaçayı,ıhlamur sanıyorum ilk aylarda tehlikeli..dur bence bakıcam şimdi canım
çok çok geçmiş olsun dilerim hiç anlamadan atlatırsın..
herkese iyi gecele kizlar
2 gündür giremedim umarim hepiniz iyisiniz
ben AS sonuclarini aldim cok saglikli bir kizim olucak INSALLAHsonuclar güzel cikti
cerenliyagmur ve diger arkadaslar sonuclari aldilarmi ?
kızlar size birşey sormak istiyorum ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 14 haftalık hamileyim sağlık ocağı tetanoz aşısı yapıcaz dedi ama ben bu iğneyi kullandığım için korktum yaptırmadım siz yaptırdınız mı düşünceleriniz nedir
canımmmm gözün aydın nasıl sevindim bilemezsin.. darısı başıma ben daha alamadım önümüzdeki hafta alıcam inşallah.. allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
merhaba...
ali bey kızkardeşimin dr.fiyat çok uygun ama usg cihazı renkli değil bilgin olsun....
aaaaa yapma bende renkli görücem diye heycanlanıyordum hevesim kırııldı
hayır alttan bakılmıyor...bebeği inceliyorlar yani üstten bakılıyo no panikkk:97:
iyi zahten alttan istemezdim
acerasya günaydınn...
bende seni tebrik ediyorummm
çok güzel yazmışsınn ellerine sağlıkkk
teşekkürler sanada günaydın
günaydın kızlar
çok kötü bir rüyayla uyandım hala ağlıyorum.
rüyamda beynimde tümör varmış ama o kadar büykmüşki artık yapılacak bişey yokmuş.ne tedavi ne ameliyat..artık ölümümü bekliyorlar..ama bunuda yeni öğreniyoruz ben düne kadar kendimi sağlam sanıyorum
o kadar ağlıyorumki ya doğuramazsam,doğduğunu göremezsem..kızımda daha çok küçük 2 yaşında bile değil,onların büyüdüğüne göremeyeceğini bilmek çok acı..naparlar ne ederler diye düşündüm ağlıyorum ama öyle böyle değil..eşim sarsa sarsa uyandırdı artık.neyse uyandım en az 5 dk hiç bişey diyemeden ağlamaya devam ettim..zor kendime geldim,sonra anlatabildim..
elbet bir gün öleceğiz ama bunun yakın zamanda olacağını bilmek çok fenaymış ya
günaydın cerenliyağmur günaydın semaysen nasılsınız biz yine açılışı yapmışız her sabah ki gibi :) çalışanlar belli oluyo ev hanımları uyuyodur şimdi cerenliyağmur çalışıyorsun değilmi canım sende
semaysem kesin olarak 8 ocakta amniyosentez sonucumda belli olacak sanırım.dr.as sonucu cinsiyeti yüzde yüz verir diyor.
ama ben de gördüm bamyasını paşamın zaten değişimlerim de erkek old.gösteriyordu.karnım sivri ve göbeğim çok çıkmadı.oğlumda da böyleydi.
tek bir farkla ben şimdiden 6 kilo aldım yaa çok biliyorum hergün 1 saat de yürüyorum aslında
niye böyle oldu anlamadım.
ilk hamileliğimde toplam 11 kilo almıştım ve ilk 5 ay sadece 3 kilo almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?