kızlar benim bugün saat 10.30da randevum var eşim tek kalp atışıı duydugumuzda gitmişti bu halini görünce şaşıracak yarın biliyorum inşalllah size güzell haberlerle gelirimm arkadaşlarr:79::79::79:hpinize tatlı uykularrrrrrr
canım hadi bakalım gör bebişini ne heyecanlı oluyor iinsan ben en son gittigimde heycandan tansiyonum çıkmıştıhayırlı haberlerle dön inşallah
güzel haberlerini bekliyorum canım..erkek ti değilmi galiba isim de furkan...
yarın benimde randevum var saat 14.00 te hep beraber hayırlı haberler inş. çok özledim bende oğlumu yarın göreceğim.
sizede iyi uykularamin işalllah canımm benimm ewet çok güzel oluyor görmesii 2.. bebegim ama inanın hiç fark etmiyor ilk gibi heyecanlıyım ve heyecala bekliyorum istiyorumm rabbim kucaklarımızada almayı nasip etsin inşalllah canımm sende kendine ve bebişe iyi bakk tatlı uykularrr
sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.aaaaa hep erkek anneleri kalmış uyanık kız anneleri uyumuşgüzel haberlerini bekliyorum canım..erkek ti değilmi galiba isim de furkan...
yarın benimde randevum var saat 14.00 te hep beraber hayırlı haberler inş. çok özledim bende oğlumu yarın göreceğim.
sizede iyi uykular
sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.aaaaa hep erkek anneleri kalmış uyanık kız anneleri uyumuş
sizede iyi uykular
sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.aaaaa hep erkek anneleri kalmış uyanık kız anneleri uyumuş
acarayse çok teşekkürler tam hastanenin adı nedir acaba,ayrıca diğer mesajında beni unutmadığın için çok teşekkür ederim..umarım sende hayırlısıyla atlatırsın ayrıntılı ultrasonu..eylem ben avrupa yakasında 500 şafak ali beye gidiyorum 29 aralıkta yapacak ssk 32 tl dediler bilgin olsun
kızlar benim bugün saat 10.30da randevum var eşim tek kalp atışıı duydugumuzda gitmişti bu halini görünce şaşıracak yarın biliyorum inşalllah size güzell haberlerle gelirimm arkadaşlarr:79::79::79:hpinize tatlı uykularrrrrrr
acarasye sağol canım yaa nasılda güzelce yazmışsın öy le her birimize çok tşklerr bravo valla
senin bebişin cisiyeti ne herşey yolundadır inşalllahh allah kucaklarımızada almayı nasip etsin inşallah
bende kızımı 22 yaşımda kucagıma aldım şimdide 26 yaşındayım ama annelik içgüdüsüyle kızımda bile öyle acemice davranmadımm kendiliğimden allahında yardımıyla kızıma çok güzel baktım vallahi allah yardım ediyor korkmayın arkadaşlar zevkle bakıcaksınız ve hepsi güzel tecrübeler kazandırıyor rabbimm tüm isteyenlerinde kucagını boş koymasın inşalllah
acarayse çok teşekkürler tam hastanenin adı nedir acaba,ayrıca diğer mesajında beni unutmadığın için çok teşekkür ederim..umarım sende hayırlısıyla atlatırsın ayrıntılı ultrasonu..
Inşallah güzel haberlerle geleceksin turko,bol bol izleyin bebişinizi babasıyla
iyi akşamlar inşallah herkes iyidir.. kızlar dr la görüştümde ayrıntılı ultrason yaptıralım dedi fakat ben tekirdağ çorludayım burda yok malesef.istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz bir yer varsa söylermisiniz..
yasemin dişin nasıl oldu?
ammada gidip geldin yaawww..
bir laf atayım dedim ...
aaah aah allahıma şükürler olsun inş. yaşamayın..
hiç abartmıyorum 2 gün tam zirve yaptı dişim başım yastık görmediii.
eşimde zavallı şaşırdı adam ne yapacağını annemde kaldık 3 gün..
herkesi perişan ettim istemeyerek ama şimdi iyiyim
su peri , balcı sizde ne var neyok inş. iyisiniz..
eskiyi okuyayım diyorum ama 3-4 günlül maşallah okunacak gibi değil sırtıma ağrıdı oturmaktan..
herkes iyidir umarım:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?