2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

güzel haberlerini bekliyorum canım..erkek ti değilmi galiba isim de furkan...

yarın benimde randevum var saat 14.00 te hep beraber hayırlı haberler inş. çok özledim bende oğlumu yarın göreceğim.

canım hadi bakalım gör bebişini ne heyecanlı oluyor iinsan ben en son gittigimde heycandan tansiyonum çıkmıştıhayırlı haberlerle dön inşallah

amin işalllah canımm benimm ewet çok güzel oluyor görmesii 2.. bebegim ama inanın hiç fark etmiyor ilk gibi heyecanlıyım ve heyecala bekliyorum istiyorumm rabbim kucaklarımızada almayı nasip etsin inşalllah canımm sende kendine ve bebişe iyi bakk tatlı uykularrr

yarın benimde randevum var saat 14.00 te hep beraber hayırlı haberler inş. çok özledim bende oğlumu yarın göreceğim.

ewet canımm furkanımızı görecegiz inşallahh
demek sende göreceksin ogluşunu ,,inşallahh canım güzel haberle gelecegizz ben ancak akşama gelir yazarım ewe verecegin haberi gelir gelmez okuyacagım caımm

güzel anelerr ben erken kalkacagımm yatagıma gidiyorumm hepinize tatlı uykularr bebişlere ve kendinize iyi bakı yorumlarınız içinde çok tşklerr calarımm :79::79:

sizede iyi uykular

sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.aaaaa hep erkek anneleri kalmış uyanık kız anneleri uyumuş

eylem ben avrupa yakasında 500 şafak ali beye gidiyorum 29 aralıkta yapacak ssk 32 tl dediler bilgin olsun
acarayse çok teşekkürler tam hastanenin adı nedir acaba,ayrıca diğer mesajında beni unutmadığın için çok teşekkür ederim..umarım sende hayırlısıyla atlatırsın ayrıntılı ultrasonu..

inşallah güzel haberlerle geleceksin turko,bol bol izleyin bebişinizi babasıyla

Manaroza trafik kazası geçirmiş geçmiş olsun

Aral bebşşi görmüşsün ne güzel bilgiler verdiğin için teş

Cerenliyağmur inşallah güzel sonuçlar çıkacak

Ece1982 ben her gelecek olana bahne uyduruyorum ya ne yapayım bu halimle ev üstünden temizliyorum valla doğumdan sonra gelsinler biraz anlayış gelen için bebişimi yorayım

Deren iyi güzeldi canım senden komşulara deseydin doğumdan sonra beklerim diye valla bu konuda ben diyorum eh birazda düşünceli olsunlar misafirler canım

Deniz14 hoş geldin

Nevra73 ben Avrupa yakasındayım 500 şafak gidiyorum bilge hast gitmedim gelinimiz şafak gitmişti menundu bende oraya devam ediyorum ali bey var değiştirmem herhalde

Beste38 mide bulantın varmış geçmiş olsun bende hiç olmadı sayılır çok azdı

Gulesram bende son sat tarihinden ay olarak hesaplıyorım ağustos 4 ocak 4 te beş bitecek altıdan gün alıcam haftayı aya vurmak karışık yada hafta olarak sayıyorum aya vurmadan bu daha çok hoşuma gidiyor hafta aydan önce bitiyor ya hızlı zaman geçiyor moduyla mutlu oluyorum 40 hafta ben yarısındayım 20 haftalık işte böyle zamanı hızlı geçirmek için her türlü saymaya razıyım yeterki gelsin mayıs ayı geçmiyor günler bir türlü

Gulesram ya saç çıkarken mide yanarmış bende yok galiba kabak olacak benim oğlan

Deren taminatın umarım umduğun miktar olur güle güle harca

Ysh arkadaşım ben isim konusunda bir anlam taşıması gerektiğini

söylenince güzel bir şey çağrıştırması gerektiğini düşünüyorum Zişan ne demek bence daha farklı olabilir kırılma sadece düşüncem sormuşsun diye yazdım

Rainmistik bence Zeynep güzel

ben teşekkür ederim canım bebiş erkek 20 haftadayız GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN AMİN DİYORUM BEN HERZAMAN OLMAYANLAR İÇİN DUA EDİYORUM İNŞALLAH ALLAHIM ONLARADA VERİR VE HEPİMİZİN BEBEKLERİ HAYIRLISIYLA GELİR SENİN BURDA TECRÜBELİ OLMAN ÇOK GÜZEL OKUDUKÇA TECRÜBELERİNDEN BİZLERDE YARARLANIYORUZ İYİ GECELER ARKADAŞIM

eylem canım 500 şafak hastanesi ali bey doktor gazi osmanpaşa ilçesine bağlı gazi osmanpaşadada aynı hastane var ama bu 500 semtinde zahten ana cadde üzerinde gaziosmanpaşadan 500 tarafına giden minübüse binince şafak hastanesinde inicem dersen önünde inidirir ama randevu almak gerekiyor bigin olsun geliceksen önce randevu al eğer sadece ayrıntılıya giriceksen randevu alırken belirt umarım yardımcı olabilmişimdir güzel dileklerin için teşekkürler

umarım güzel haberle gelir5rsin turko ne güzel bebişi görücen bende çarşambaya gün sayıyorum teyzesi

eylem cnm tekirdağdaymışsın. sanırım ben sana yakınım. büyükçekmecedeyim ben. kolan hospitala gidiyorum. ayrıntılı usg için özel bi dr var. riskli gebeliklere vede ayrıntılı usg ye bakıyor sadece. istersen yardımcı olabilirim.

yasemin dişin nasıl oldu?

ammada gidip geldin yaawww..
bir laf atayım dedim ...
aaah aah allahıma şükürler olsun inş. yaşamayın..
hiç abartmıyorum 2 gün tam zirve yaptı dişim başım yastık görmediii.
eşimde zavallı şaşırdı adam ne yapacağını annemde kaldık 3 gün..
herkesi perişan ettim istemeyerek ama şimdi iyiyim

su peri , balcı sizde ne var neyok inş. iyisiniz..
eskiyi okuyayım diyorum ama 3-4 günlül maşallah okunacak gibi değil sırtıma ağrıdı oturmaktan..
herkes iyidir umarım:81:

burdayım cnm, bi yere gidip gelmiyorum. :44:
geçmiş olsun. diş ağrısı berbat bi ağrıdır. hamileyken hele hiç çekilmez. Allah yardımcın olsun. şimdi iyi olmana sevindim.
biz iyiyiz çok şükür, uykum gelmiyo benimde. eşim çoktan uyudu. ben yine nöbette

su peri , balcı sizde ne var neyok inş. iyisiniz..
eskiyi okuyayım diyorum ama 3-4 günlül maşallah okunacak gibi değil sırtıma ağrıdı oturmaktan..
herkes iyidir umarım:81:

çok iyiyim canım sağol sen nasılsın çok geçmiş olsun benım hayatım dışçilerde geçti çok iyi bilirim diş ağrısı ne demek bır daha olmaz ınsallah

herkese iyi gecele kizlar

2 gündür giremedim umarim hepiniz iyisiniz
ben AS sonuclarini aldim cok saglikli bir kizim olucak INSALLAH sonuclar güzel cikti
cerenliyagmur ve diger arkadaslar sonuclari aldilarmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…