acarasye sana da günaydın
sorma ya cinsiyeti en çok değişen bebek annesiyim sanırım topikte.
bu nasıl iş anlamadım ilk oğlumda doktorum 10 haftalıkken erkek dedi sonuna kadar değişmedi.
bunda önce erkek sonra kız sonra erkek sonra tekrar kız vee en son kesin erkek oldu.tabi bunda başka doktorlara gitmemin de payı büyük ben batmana yeni geldim ve kendime ii bir dr. ararken 4-5 dr. gezdim.en sonunda buldum sanırım.
kızlar size birşey sormak istiyorum ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 14 haftalık hamileyim sağlık ocağı tetanoz aşısı yapıcaz dedi ama ben bu iğneyi kullandığım için korktum yaptırmadım siz yaptırdınız mı düşünceleriniz nedir
günaydın ben çalışmıyorum ama uyku tutmadı bende bi bakayım dedim
günaydın cerenli yağmur semaysem dafnetugba ohcanımadeysin sabah sabah çalışmıyorum ama oğluşum erkenden kalktığı ve televizyonu son ses açtığı için uyanmak zorundayım.
dün bebeğimi gördüm kaza yüzünden biraz korkmuş galiba dedi doktor eliyle yüzünü kapatıyordu sonra sol elini kaldırıp boşver gibi bi hareket yaptı çok hoşuma gitti yaa.
300 gram olmuş paşam.ikinci bebeğim ama ilki kadar heyecanlıyım.Allah herkse bu mutluluğu tatmayı nasip etsin ilk oğlum doyamadan büyüdü bunu da doya doya severiz
semaysem kesin olarak 8 ocakta amniyosentez sonucumda belli olacak sanırım.dr.as sonucu cinsiyeti yüzde yüz verir diyor.
ama ben de gördüm bamyasını paşamın zaten değişimlerim de erkek old.gösteriyordu.karnım sivri ve göbeğim çok çıkmadı.oğlumda da böyleydi.
tek bir farkla ben şimdiden 6 kilo aldım yaa çok biliyorum hergün 1 saat de yürüyorum aslında
niye böyle oldu anlamadım.
ilk hamileliğimde toplam 11 kilo almıştım ve ilk 5 ay sadece 3 kilo almıştım.
canım piskologtan terapi alıyorum ama işe yaramıyor doktora gittiğinde sorabilirsen tabiki çok sevinirim kendimce geçsin istiyolrum o yüzden uğraşıyorum zahten en fazla paiflora şurupmuş onuda fşikirler almadan kullanmak istemiyorum bilsemki bu nefes alamama hissimden bebek etkilenmeyecek hiçbirşey içmem ben çekerim lolsun ama işte bebeğe zararlımı onu bilmiyorum yoksa ben çekeyim olsun evet pisikolojik daha önce ilaçla tedavi gördüm ben bundan önce bebiş kaybı yaşamıştım o zaman yakalandım
doktorundan bilgi alabilirsen çok sevinirim
monaroza sanada günaydın canım .bende bebeğimi çok özledim bugün 19 haftalık olmuşum ay nasıl sevindim detaylımıza az kalmış 10 gün sonrada bebeğimi göreceğim inşallah ilk defa 1 ay kadar uzun bir zaman görmemiş olacağım büyümüştür umarım.
ceren umarım seninkilerde güzel çıkacak
semaysem kesin olarak 8 ocakta amniyosentez sonucumda belli olacak sanırım.dr.as sonucu cinsiyeti yüzde yüz verir diyor.
ama ben de gördüm bamyasını paşamın zaten değişimlerim de erkek old.gösteriyordu.karnım sivri ve göbeğim çok çıkmadı.oğlumda da böyleydi.
tek bir farkla ben şimdiden 6 kilo aldım yaa çok biliyorum hergün 1 saat de yürüyorum aslında
niye böyle oldu anlamadım.
ilk hamileliğimde toplam 11 kilo almıştım ve ilk 5 ay sadece 3 kilo almıştım.
günaydın arkadaşlar doktora gidecekler doktora sorabirse sevinirim hemde bilgisi olanlar paylaşırsanız sevinirim
2o haftalık hamileyim bende psikolojik nefes alamama panik atak var terapi alıyorum ama geçmiyor
birinci sorum bu nefes alamama bebeğe zarar verirmi
ikinci sorup pasiflora şurup verdiler içmedim kullansam bebeğe zarar verirmi
üçüncü sorum bitkisel melisa çayı içebilirmiyim ne kadar günlük tüketebilirim
cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar ya bebeğe bu nefes zorluğu zarar vermesinde ben razıyım çekmeye bu eziyeti
canım sat 30 temmmuz 21+1 0lduk çok şükür bebişimde erkekece senin erkekmiydi?
sat kaç? ve ne tarafta otruyosun?
gece yarısı sorguya bak yaaa...:86:
pardon sizi görmemişiz bende kız annesi yok diye atıyodum arkanızdanece teyzesi biz burdayız kızımla
canım nasıl sevindim anlatamam hep iyi haberler istiyorum heppppppp.maşallah prensesineherkese iyi gecele kizlar
2 gündür giremedim umarim hepiniz iyisiniz
ben AS sonuclarini aldim cok saglikli bir kizim olucak INSALLAHsonuclar güzel cikti
cerenliyagmur ve diger arkadaslar sonuclari aldilarmi ?
selammmmm
zonox benim pazartesi 27.12 de detaylı usg var.21.haftama giriyorum pzt.
detaylı usg 21-24 arası bakılıyor dr öyle dedi...
turko=dünürr
güzel hayırlı haberlerini bekliyorummm
yok canım merak etme üzmedin karnımdaki bebek saglıklı ya daha ne isterim.zaten ikizken doktorum çok endişeliydi boyumda kısa karın bölgesine sıgmaz erken dogum olur diyordu ama ben herşeyi göze almıştımsonuna kadar ikiz devam edecektim allahım bizim için en uygununu seçer biri kendiliginden gitti.ilk zamanlar diger bebişime zarar veririr diye çok korkuyodum ama çok şükür rabbime öyle bişey olmadı ve küçüldü gitti.çok araştırdım çogul gebeliklerin 100 de 30unda oluyormuş çok yaygınmış hatta bir arkadaşımda yıllar evvel yaşamış ve saglıklı bir kızı var.son kontrolde artık görünmüyordu o kadar küçülmüştü doktorum onu unut artık dedi.bu arada kalan bebişimiz erkek.inşallah sagsaglim kucagımıza alırız zamanında.duaların için sağol.rabbim hepimizin bebişlerini korusunAaaa sen otomotiv sektöründeydin değilmiii clio bu baktığımız araba adam tanıdık onada güveniyoruz..Buarada garanti olayını hiç düşünmemiştim onuda akşam hesaplarımıza katalım sağol canım verdiğin bilgiler için..Bende hep hayırlısı olsun diyorum inan akşama alcaz dediğimiz araba son anda olmuyodu hep hayırlısı dedik....
günaydın dilek tekrar hayırlısı olsun
clio 2010 model dizel ise süper fiyat
yetkili servisi bol..yedek parçası bol sıkıntısı olmayan bir marka..
ben 11 yıldır otom.deyimm...
aracı almadan önce mutlaka yetkili reno servisine götürüp ekspertiz yaptırınnn
her ne kadar araç sahibini tanısanızda kimse ayranım ekşi demez
tekrar hayırlısı olsunnn
selamm...
küçükköy bilge hastanesi..yada gaziosmanpaşa bilge hastanesini önerebilirim orda detaylı usg 65 tL.
ben vatan cd.29 mayıs hastanesine gidiyorum 100 TL
en uygun fiyatı olan yerler bunalr
diğer hastanelerde 150-400 arası değişiyor
merhaba...
ali bey kızkardeşimin dr.fiyat çok uygun ama usg cihazı renkli değil bilgin olsun....
hayır alttan bakılmıyor...bebeği inceliyorlar yani üstten bakılıyo no panikkk:97:
ece merhaba
kusura bakma hatırlattığım için inş.üzmedim seni
benim gruba geldiğim ilk zamandı ve ben ilk kez böyle bişey duymuştum...
ilk zamanlarımdı bu olay içime yer etti
ne zamandır aklımda
grupta bu konular tekrar gündeme gelince aklıma geldi
diğer bebişi çok merak ediyodum ama soramıyodum
ama şimdi aramızda olduğuna çok sevindimmmm
bebişin kız mı erkek mi?
acerasya günaydınn...
bende seni tebrik ediyorummm
çok güzel yazmışsınn ellerine sağlıkkk
rabia hoşgeldiinnn
ohh çok şükür allaha çok sevindim sonuçalrına
kızın içinde gözünaydınnnnn
sen zaten kızım olacak biliyorum diyodun değilmi?
günaydın kızlar
çok kötü bir rüyayla uyandım hala ağlıyorum.
rüyamda beynimde tümör varmış ama o kadar büykmüşki artık yapılacak bişey yokmuş.ne tedavi ne ameliyat..artık ölümümü bekliyorlar..ama bunuda yeni öğreniyoruz ben düne kadar kendimi sağlam sanıyorum
o kadar ağlıyorumki ya doğuramazsam,doğduğunu göremezsem..kızımda daha çok küçük 2 yaşında bile değil,onların büyüdüğüne göremeyeceğini bilmek çok acı..naparlar ne ederler diye düşündüm ağlıyorum ama öyle böyle değil..eşim sarsa sarsa uyandırdı artık.neyse uyandım en az 5 dk hiç bişey diyemeden ağlamaya devam ettim..zor kendime geldim,sonra anlatabildim..
elbet bir gün öleceğiz ama bunun yakın zamanda olacağını bilmek çok fenaymış ya
canım hayır olsun.bende hamilelikte çok etkilenecegim rüyalar görüyorum 1 gün etkisinden kurtulamıyorum
canım sat 30 temmmuz 21+1 0lduk çok şükür bebişimde erkekece senin erkekmiydi?
sat kaç? ve ne tarafta otruyosun?
gece yarısı sorguya bak yaaa...:86:
pardon sizi görmemişiz bende kız annesi yok diye atıyodum arkanızdanece teyzesi biz burdayız kızımla
canım nasıl sevindim anlatamam hep iyi haberler istiyorum heppppppp.maşallah prensesineherkese iyi gecele kizlar
2 gündür giremedim umarim hepiniz iyisiniz
ben AS sonuclarini aldim cok saglikli bir kizim olucak INSALLAHsonuclar güzel cikti
cerenliyagmur ve diger arkadaslar sonuclari aldilarmi ?
selammmmm
zonox benim pazartesi 27.12 de detaylı usg var.21.haftama giriyorum pzt.
detaylı usg 21-24 arası bakılıyor dr öyle dedi...
turko=dünürr
güzel hayırlı haberlerini bekliyorummm
yok canım merak etme üzmedin karnımdaki bebek saglıklı ya daha ne isterim.zaten ikizken doktorum çok endişeliydi boyumda kısa karın bölgesine sıgmaz erken dogum olur diyordu ama ben herşeyi göze almıştımsonuna kadar ikiz devam edecektim allahım bizim için en uygununu seçer biri kendiliginden gitti.ilk zamanlar diger bebişime zarar veririr diye çok korkuyodum ama çok şükür rabbime öyle bişey olmadı ve küçüldü gitti.çok araştırdım çogul gebeliklerin 100 de 30unda oluyormuş çok yaygınmış hatta bir arkadaşımda yıllar evvel yaşamış ve saglıklı bir kızı var.son kontrolde artık görünmüyordu o kadar küçülmüştü doktorum onu unut artık dedi.bu arada kalan bebişimiz erkek.inşallah sagsaglim kucagımıza alırız zamanında.duaların için sağol.rabbim hepimizin bebişlerini korusunAaaa sen otomotiv sektöründeydin değilmiii clio bu baktığımız araba adam tanıdık onada güveniyoruz..Buarada garanti olayını hiç düşünmemiştim onuda akşam hesaplarımıza katalım sağol canım verdiğin bilgiler için..Bende hep hayırlısı olsun diyorum inan akşama alcaz dediğimiz araba son anda olmuyodu hep hayırlısı dedik....
günaydın dilek tekrar hayırlısı olsun
clio 2010 model dizel ise süper fiyat
yetkili servisi bol..yedek parçası bol sıkıntısı olmayan bir marka..
ben 11 yıldır otom.deyimm...
aracı almadan önce mutlaka yetkili reno servisine götürüp ekspertiz yaptırınnn
her ne kadar araç sahibini tanısanızda kimse ayranım ekşi demez
tekrar hayırlısı olsunnn
selamm...
küçükköy bilge hastanesi..yada gaziosmanpaşa bilge hastanesini önerebilirim orda detaylı usg 65 tL.
ben vatan cd.29 mayıs hastanesine gidiyorum 100 TL
en uygun fiyatı olan yerler bunalr
diğer hastanelerde 150-400 arası değişiyor
merhaba...
ali bey kızkardeşimin dr.fiyat çok uygun ama usg cihazı renkli değil bilgin olsun....
hayır alttan bakılmıyor...bebeği inceliyorlar yani üstten bakılıyo no panikkk:97:
ece merhaba
kusura bakma hatırlattığım için inş.üzmedim seni
benim gruba geldiğim ilk zamandı ve ben ilk kez böyle bişey duymuştum...
ilk zamanlarımdı bu olay içime yer etti
ne zamandır aklımda
grupta bu konular tekrar gündeme gelince aklıma geldi
diğer bebişi çok merak ediyodum ama soramıyodum
ama şimdi aramızda olduğuna çok sevindimmmm
bebişin kız mı erkek mi?
acerasya günaydınn...
bende seni tebrik ediyorummm
çok güzel yazmışsınn ellerine sağlıkkk
rabia hoşgeldiinnn
ohh çok şükür allaha çok sevindim sonuçalrına
kızın içinde gözünaydınnnnn
sen zaten kızım olacak biliyorum diyodun değilmi?
günaydın kızlar
çok kötü bir rüyayla uyandım hala ağlıyorum.
rüyamda beynimde tümör varmış ama o kadar büykmüşki artık yapılacak bişey yokmuş.ne tedavi ne ameliyat..artık ölümümü bekliyorlar..ama bunuda yeni öğreniyoruz ben düne kadar kendimi sağlam sanıyorum
o kadar ağlıyorumki ya doğuramazsam,doğduğunu göremezsem..kızımda daha çok küçük 2 yaşında bile değil,onların büyüdüğüne göremeyeceğini bilmek çok acı..naparlar ne ederler diye düşündüm ağlıyorum ama öyle böyle değil..eşim sarsa sarsa uyandırdı artık.neyse uyandım en az 5 dk hiç bişey diyemeden ağlamaya devam ettim..zor kendime geldim,sonra anlatabildim..
elbet bir gün öleceğiz ama bunun yakın zamanda olacağını bilmek çok fenaymış ya
canım hayır olsun.bende hamilelikte çok etkilenecegim rüyalar görüyorum 1 gün etkisinden kurtulamıyorum
günaydın arkadaşlar doktora gidecekler doktora sorabirse sevinirim hemde bilgisi olanlar paylaşırsanız sevinirim
2o haftalık hamileyim bende psikolojik nefes alamama panik atak var terapi alıyorum ama geçmiyor
birinci sorum bu nefes alamama bebeğe zarar verirmi
ikinci sorup pasiflora şurup verdiler içmedim kullansam bebeğe zarar verirmi
üçüncü sorum bitkisel melisa çayı içebilirmiyim ne kadar günlük tüketebilirim
cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar ya bebeğe bu nefes zorluğu zarar vermesinde ben razıyım çekmeye bu eziyeti
eceee günaydıınnn
hoşgeldiinnnn
nasılsın
özelden yazamadım sana ama genelden yazdımmm
ceren sen geçen gün 4 ki,lo aldım demiyormuydun
çok değil bence neden bu kadar üzülüyorsun
günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?ben belki görmezsin diye özelden yazdım arda kaçıyor ya mesajlar gözümüzden
canım 5 ayıma girdim birazdan kantardatartılcam ama kesin 5 kilo aldım 4 die seviniyordumda hızlı gidiyorum ayrıca dün bi arkadaş aaa ben 3 kilo almıştım dedi 6. ayından sonrada 8 kilo almış 11 kilo ile doğuma gitmiş evet herkesde farklı ... neyse sağlıklı olsunda başka bişey istemem..
günaydın güzelll annelerrr bugün mışıl mışıl uyudum ohhhhama bugün kızım biraz durgun galiba hiç hissettirmedi kendini
günaydın güzelll annelerrr bugün mışıl mışıl uyudum ohhhhama bugün kızım biraz durgun galiba hiç hissettirmedi kendini
günaydın canım ohhh ne güzel uyumuşsun yarasın... canım zaten hergün hissedemezsin diyo doktorlarda olabilirmiş benim yerimde olsan ne yapacan tam anlamıyla tembel benimki 2 gündür hissediyorum pı pıtları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?