2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun bende ist ama bende bi tü,rlü doktor tutturamadım en son bi yerde kaldık bakalım

iğne hakkında bilgim yok tetonoz aşısı 20 haftandan sonra ama sen doktordan bilgi al aşı olduğun gün belki sulandırı vurulmayabilir doktordan bilgi alman sağlıklı olr

günaydın arkadaşlar doktora gidecekler doktora sorabirse sevinirim hemde bilgisi olanlar paylaşırsanız sevinirim
2o haftalık hamileyim bende psikolojik nefes alamama panik atak var terapi alıyorum ama geçmiyor
birinci sorum bu nefes alamama bebeğe zarar verirmi

ikinci sorup pasiflora şurup verdiler içmedim kullansam bebeğe zarar verirmi

üçüncü sorum bitkisel melisa çayı içebilirmiyim ne kadar günlük tüketebilirim
cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar ya bebeğe bu nefes zorluğu zarar vermesinde ben razıyım çekmeye bu eziyeti

maşallah bebeğin büyümüş canım... ay zaten o elleriyle yüzlerini kapatmaları ya da el sallamalarına bayılıyorum bende uzun zamadır görmedim kısmetse önümüzdeki pzt ya da salı günü gidip göstericemm bakalım bizimki ne kadar olmuş..

canım evet as de cinsiyeti belli olacak çünkü banada bi erkek bi kız diyince kafam karıştı bakalım pzt öğrenirim inşallah .. bende hareketsizlikten çok kilo aldım eğer günde 1 saat yürüsem eminim 12 kilo ile bitirecem ama böyle giderse toplamda 20 alırım diyorum ne diyim çalışmasam bi dert çalışsam bi dert zaman yok işte tek sıkıntı bu rabbim yardımcımız olsun..

tamam canım mutlaka sorucam sen merak etme ..inşallah unutmamda

canıkm ben tekstil sektöründeyim.. bende uzun zamandfır görmedim bebeğimi çok merak ediyorum..

ceren umarım seninkilerde güzel çıkacak

inşallah canım benim rabbim hakkımıza hayırlısını versin inşallah..

benimde 5 ayım bitti 6. ayın içine girdim bende 3 kilo aldım 11 le bitermi acaba..keşke bitse:78:

merhaba
bu soruya en güzel kendi dr.un cvp verir
ben pzt gidicem dr ama senin rahatsızlığın hakkında hiçbir bilgim yok..
üstünkörü sorarım oda cvp verir ama bu şekilde sağlıklı sonuca varamayız
birçok gebelik sitesinde bitkisel çay önerilmiyor
önerilenlerinde % 100 bitkisel olmak şartıyla içilebilir yazıyodu
sen kendini nasıl rahat hissediyosan onu yapmalısın bence

ece senin erkekmiydi?
sat kaç? ve ne tarafta otruyosun?
gece yarısı sorguya bak yaaa...:86:
canım sat 30 temmmuz 21+1 0lduk çok şükür bebişimde erkek
ece teyzesi biz burdayız kızımla
pardon sizi görmemişiz bende kız annesi yok diye atıyodum arkanızdan
herkese iyi gecele kizlar

2 gündür giremedim umarim hepiniz iyisiniz
ben AS sonuclarini aldim cok saglikli bir kizim olucak INSALLAH sonuclar güzel cikti
cerenliyagmur ve diger arkadaslar sonuclari aldilarmi ?
canım nasıl sevindim anlatamam hep iyi haberler istiyorum heppppppp.maşallah prensesine

ece senin erkekmiydi?
sat kaç? ve ne tarafta otruyosun?
gece yarısı sorguya bak yaaa...:86:
canım sat 30 temmmuz 21+1 0lduk çok şükür bebişimde erkek
ece teyzesi biz burdayız kızımla
pardon sizi görmemişiz bende kız annesi yok diye atıyodum arkanızdan
herkese iyi gecele kizlar

2 gündür giremedim umarim hepiniz iyisiniz
ben AS sonuclarini aldim cok saglikli bir kizim olucak INSALLAH sonuclar güzel cikti
cerenliyagmur ve diger arkadaslar sonuclari aldilarmi ?
canım nasıl sevindim anlatamam hep iyi haberler istiyorum heppppppp.maşallah prensesine

günaydın kızlar..
nefes alamama tabiki bebeğe zarar verebilir,çünkü bebeğe yeterince oksijen gitmesine engel olur,ayrıca panik atakta ani tansiyon yükselmeler ve nabız artışları da hem sana hem bebişe zarar verebilir..o yüzden terapilerini ve ilaçlarını ihmal etma canım..pasiflora şurubu tanıdığım bir gebe arkadaşımda kullanıyodu,bitkisel bir şurup ama rahatlatıp,sakinleştiriyo..ayrıca bitki çayı içmene gerek bile yok,içersende günde 1 fincanı geçme..geçmiş olsun canım..bir de moralini hep yüksek tut..

ceren sen geçen gün 4 ki,lo aldım demiyormuydun
çok değil bence neden bu kadar üzülüyorsun

canım 5 ayıma girdim birazdan kantarda tartılcam ama kesin 5 kilo aldım 4 die seviniyordumda hızlı gidiyorum ayrıca dün bi arkadaş aaa ben 3 kilo almıştım dedi 6. ayından sonrada 8 kilo almış 11 kilo ile doğuma gitmiş evet herkesde farklı ... neyse sağlıklı olsunda başka bişey istemem..

günaydın güzelll annelerrr bugün mışıl mışıl uyudum ohhhh ama bugün kızım biraz durgun galiba hiç hissettirmedi kendini

günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?ben belki görmezsin diye özelden yazdım arda kaçıyor ya mesajlar gözümüzden

bende çokk şükür iyiyimm
iyi yaptınn
işyerinden kk giriyorum yoğunluktan geçmişe bile bakmaya vaktim olmuyodu
iyi yaa çok sevimdimm bak şimdi yine
allah sağlıkla mutlulukla kucaklarımıza almamızı nasip etsin inş.

olsun cerennn
bence normal ya
benim dr bana panik yaptırıyoor
karnımda pek bir iri o yüzden fazlamı alıyor derdindeyimm
aaa o arkdaşlar hiç eksilmiyor etrafımızda nedense
benimde etrafımda öyle var bikaç tane
ben ilk aylarda 3 kg aldım dyince oooo çok aldın sen daha çok alıcaksın dediler korktum resmen
sonra onalrın tesadüfen hamiş resimlerini gördüm hohhhh dedimm bu ne yaaa ben iyiymişimm
yani kimseyi kafaya takma biz ne yediğimizi içtiğimizi bilelim yeter bence...

günaydın güzelll annelerrr bugün mışıl mışıl uyudum ohhhh ama bugün kızım biraz durgun galiba hiç hissettirmedi kendini

günaydııınnnn

ohh yarasın saneda bebeğinede
dün yoktunn

günaydın canım ohhh ne güzel uyumuşsun yarasın... canım zaten hergün hissedemezsin diyo doktorlarda olabilirmiş benim yerimde olsan ne yapacan tam anlamıyla tembel benimki 2 gündür hissediyorum pı pıtları...

günaydııınnnn

ohh yarasın saneda bebeğinede
dün yoktunn[/QUOTE]
evet anım dün anneme gittim ordanda bebeişe bişeyler almaya gittik eşimle

yaaa ben hergün hissediyodum hemde çok fazla ama bugün hiç hissetmedim geceden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…