2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

MONAROZA, sen nasilsin canim?
Az kaldi insallah sendende guzel sonuclar almaya,
Insallah cok stresli gecirmiyorsundur bu zor bekleyisli gunleri..
Hyairlisi olucak insallah Allahin izniyle canim.

zonnetje çok teşekkür ederim canım.evet çok az kaldı fazla düşünmemeye çalışıyorum bu durumu zaten kalbime de hiç kötü bişey gelmiyor.Allahın izniyle güzel haberler alacağıma inanıyorum tabi dualarınızın gücünü de hissediyorum.ya oğluşum o kadar hayat dolu o kadar kıpır kıpır ki onun çok sağlıklı olduğna çok inanıyorum inş. ben de 8 ocakta güzel bir ohh çekeceğim.desteğiniz için sağolun.sanırım topikte haber bekleyen bir ben kaldım.hayırlısı ile güzel olur inş.

canım geçmiş olsun inş. hayırlı sonuçlar alırsın...hepinizden hayırlı haberler gelsin.oğluşuna isim buldunmu? ben daha bulamadımda..

ceren güzel sonucuna çok sevindim..doğum için hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?

teşk ederim canım benimm
bütün organlarını tek tek inceledi
kemiklerini bile saydı yawww
göbek kordonu damarları kan seviyesi plesanta
herşey detaylı bi şekilde incelendi
benim bildiğim bu kadar

canım ne güzel maşallah prensesin sağlıklı ,sende dr. ve hastane arayışındasın...
inş. iyi güvenebileceğimiz hastasına sahip çıkan dr. buluruz

amin canım o zamana kadar herkesten dua istiyorum.kişinin kişiye yaptığı dua makbulmüş.oğluşa isim bulamadık yaa ama alternatifler şöyle:
eymen mirza
ahmet emin
erdem taha
yağız burak
arif emre
ben eymen mirza istiyorum ama eşimle anlaşamıyoruz bakalım 4 ayda neler değişecek?
sen ne düşünüyorsun seçeneklerin ne?

iyi akşamlar arkadaşlar .. iyisiniz inş..
bugün hiç giremedim ... eşimin kuzenine oturmaya gittik ... kızı büyüdü onun ..bir sürü giyilmemiş sıfır kıyafetler vardı .. 3 aylık -6 aylık -1 yaş karışık .. onlara baktım .. alıcam içinden birşeyler ...

birde vericeklerinin arasında 1 çift pembe havludan eldiven var.. bebeği yıkarken tutunca elinden kaymaması için .. çok hoşuma gitti..
en çok korktuğrum elimden çocuğun kaymasıydı .. nerde satılıyor bilmiyorum ama .. fikirolsun diye yazdın .. bilenleriniz vardır belki ..

ben şimdi biraz geçmişi okuyayaım ..

benim bulduklarım şunlar ama bunlara içim ısınmıyor.niye böyleyim anlayamıyorum.bunlarıda eşim istemiyor..

ömer mete
metehan
alptuğ
aytuğ

eşim ise

mustafa yada
mustafa emin

neyse daha vakit var.hiç bir isime ısınamıyorum

bunlarıda ekleyeyim;

enis istiyorum ama enes denmesini istemiyorum.birde
ediz i beğeniyorum

Kızlar bugün bi arkadaşa gittik misafirliğe oğlu 2 yaşında vepark yatak kullanıyo chicconun ve çok memnun olduğunu söyledi..Ya benim kafam çok karışık park yatakmı beşikmi karar veremiyoruuummm .Alt katına yatırmış okadar güvenli geldiki bana beşiklerden korkuyorum düşme riskinden dolayı ...

Oyyy yesin teyzesi onun kipirdayan yerlerini
Kalbine kotu seyler getirmemen coook guzel,
bende cok inaniyorum, bebisin cok saglikli annesi,
hersey cok guzel olucak insallah sizin icinde.
Biraz daha beklicez guzel haberi alabilmek icin,
ve sonunda kapaticaz insallah hepbirlikte bu risk, sonuc bekleme dosyalarini!

Sonrasinda da hersey guzel olur insallah, saglikla gelir bebeklerimiz dunyaya birer birer...
Buna hepimizin cok ihtiyaci var, ozlemle bekliyoruz herbirimiz meleklerimizi

Dilekcim, bu konuda herkezin gorusleri okadar farkliki..icinden cikamiyor bazen insan.
Ama sanirim genelde cogu anneler memnun park yataktan...
Bizim burda kullanilmiyor hic...sadece tatile gidenler aliyor bu tur yatak yanlarina..

Ben sahsen normal yatak taraftariyim..baya bi buyuyene kadar yatagin ust bolumunde yatiracagim, sonraki aylarda indirecegim en alt kisma..derken 3 yaslarina kadar yatiyorlar bebek yataklarinda minikler:)

Sen tabiki icine hangisi siniyorsa onu al canim, sonucta kullanan cok kisi var!

Nevra cim hosgeldin, sanada iyi aksamlar,
Bende gorumcemden aldim canim birkac bisiler, hic kullanilmamis diyebilirim, kucuk gelmis kizina, baba verdi. Oydu buydu derken bir baktim birsuru sey olmus:)) Ben daha bebegime kendim hicbisiy almadim ama..saolsun bizimkiler masallah hic durmuyorlar, habire bisiler almislar..
Ben de bi heves bekliyorum alisverise cikmayi bakalim nezaman

O dedigim eldiveler cok ilgincmis..ben hic duymamistim, bir atastirayim bakayim cok kullanisli birsey olabilir:26:

iyi akşamlar mayıs anneleri
bugun çarşıyı biraz dolaştım
bebek vitrinleri genelde hep kız bebeklerinin kıyafetleri var
hepsi çok tatlı pempeli morlu...imrendim yani
erkek bebeklerinin ki o kadar gösterişli değil yani
hamile kıyafetlerini beğenmedim hep aynı tarz ...çok kadınsı
üst kıyafetler güzel ama alt kıyafet bi türlü beğenemedim
elbise türü giyinmeyi sevmiyorum..şimdilik etek pantolon ve pelerin ile idare ediyorum
zaten bnm göbek fazla yok..ama gögüsler baya büyümüş..ve çatlak oluşmaya başlamış bile
ayrıca ben sütyen takamıyorum ...ya ne yapacam bilmiyorum..sıkıntı geliyor bana..bir türlü alışamadım

çok iyi fikir havlu eldiven..bulan olursa haber versin kızlar

dilek benim şahsen yatak odamda park yatak için yer yok birde pek sevmedim o yatakları..
herkesin kendi fikri zevki tabiki ama evet kullanışlı gibi görünüyor..bende şu tüllü sepetlere taktım yaaa ama çok pahalı..

Canim, Enis ve Ediz de gayet guzel isimler...bende cok begeniyorum..kisa ama kulaga cok hos geliyor

senin beğendiğin erkek isimleri neler?
erkek yazın kızlar...

herkese slm kizlar nasilsiniz ? pek ugrayamiyorum eltimler gelicek bizde kalcaklar onun hazirliklariyla ugrasiyorum yilbasindan sonra bol bol sohbet ederiz yine eskisi gibi :)

Cerenliyagmur güzel haberlerine cok sevindim canim

monoroza sende güzel haberler alicaksin canim sakin üzülme burda hep beraber sevinecegiz senle

ben cikiyorum kizlar hepiniz ALLAHA emanetsiniz

fdilek cnm ben park yatak düşünüyorum. ablam, yengem hepsi park yatak kullandı ve çok memnun kaldılar. dediğin gibi chicconunki çok güzel. ilk etapta bi park yatak olabilir bence. tabi herkesin düşüncesi farklı. koşullara göre hareket etmek gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…