Kapanmıştır inşallah o zaman canım Allah yardımcın olsun
MONAROZA, sen nasilsin canim?
Az kaldi insallah sendende guzel sonuclar almaya,
Insallah cok stresli gecirmiyorsundur bu zor bekleyisli gunleri..
Hyairlisi olucak insallah Allahin izniyle canim.
zonnetje çok teşekkür ederim canım.evet çok az kaldı fazla düşünmemeye çalışıyorum bu durumu zaten kalbime de hiç kötü bişey gelmiyor.Allahın izniyle güzel haberler alacağıma inanıyorum tabi dualarınızın gücünü de hissediyorum.ya oğluşum o kadar hayat dolu o kadar kıpır kıpır ki onun çok sağlıklı olduğna çok inanıyorum inş. ben de 8 ocakta güzel bir ohh çekeceğim.desteğiniz için sağolun.sanırım topikte haber bekleyen bir ben kaldım.hayırlısı ile güzel olur inş.
teşk ederim canım benimm
bütün organlarını tek tek inceledi
kemiklerini bile saydı yawww
göbek kordonu damarları kan seviyesi plesanta
herşey detaylı bi şekilde incelendi
benim bildiğim bu kadar
canım geçmiş olsun inş. hayırlı sonuçlar alırsın...hepinizden hayırlı haberler gelsin.oğluşuna isim buldunmu? ben daha bulamadımda..
ceren güzel sonucuna çok sevindim..doğum için hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?
amin canım o zamana kadar herkesten dua istiyorum.kişinin kişiye yaptığı dua makbulmüş.oğluşa isim bulamadık yaa ama alternatifler şöyle:
eymen mirza
ahmet emin
erdem taha
yağız burak
arif emre
ben eymen mirza istiyorum ama eşimle anlaşamıyoruz bakalım 4 ayda neler değişecek?
sen ne düşünüyorsun seçeneklerin ne?
benim bulduklarım şunlar ama bunlara içim ısınmıyor.niye böyleyim anlayamıyorum.bunlarıda eşim istemiyor..
ömer mete
metehan
alptuğ
aytuğ
eşim ise
mustafa yada
mustafa emin
neyse daha vakit var.hiç bir isime ısınamıyorum
baktın mı sence nasıl hem fiyat hemde kalite açısından?[/QUO
fıyaları uygun cnm ben jokerde gormustum ama bakmadım fıyatına arkadasım en ıyısının dr brown oldugunu soylemıstı hıc gaz yapmıyormus ben bundan alırım herhalde ama belkı jokerden alırım görerek
zonnetje çok teşekkür ederim canım.evet çok az kaldı fazla düşünmemeye çalışıyorum bu durumu zaten kalbime de hiç kötü bişey gelmiyor.Allahın izniyle güzel haberler alacağıma inanıyorum tabi dualarınızın gücünü de hissediyorum.ya oğluşum o kadar hayat dolu o kadar kıpır kıpır ki onun çok sağlıklı olduğna çok inanıyorum inş. ben de 8 ocakta güzel bir ohh çekeceğim.desteğiniz için sağolun.sanırım topikte haber bekleyen bir ben kaldım.hayırlısı ile güzel olur inş.
Kızlar bugün bi arkadaşa gittik misafirliğe oğlu 2 yaşında vepark yatak kullanıyo chicconun ve çok memnun olduğunu söyledi..Ya benim kafam çok karışık park yatakmı beşikmi karar veremiyoruuummm .Alt katına yatırmış okadar güvenli geldiki bana beşiklerden korkuyorum düşme riskinden dolayı ...
bunlarıda ekleyeyim;
enis istiyorum ama enes denmesini istemiyorum.birde
ediz i beğeniyorum
iyi akşamlar arkadaşlar .. iyisiniz inş..
bugün hiç giremedim ... eşimin kuzenine oturmaya gittik ... kızı büyüdü onun ..bir sürü giyilmemiş sıfır kıyafetler vardı .. 3 aylık -6 aylık -1 yaş karışık .. onlara baktım .. alıcam içinden birşeyler ...
birde vericeklerinin arasında 1 çift pembe havludan eldiven var.. bebeği yıkarken tutunca elinden kaymaması için .. çok hoşuma gitti..
en çok korktuğrum elimden çocuğun kaymasıydı .. nerde satılıyor bilmiyorum ama .. fikirolsun diye yazdın .. bilenleriniz vardır belki ..
ben şimdi biraz geçmişi okuyayaım ..
iyi akşamlar arkadaşlar .. iyisiniz inş..
bugün hiç giremedim ... eşimin kuzenine oturmaya gittik ... kızı büyüdü onun ..bir sürü giyilmemiş sıfır kıyafetler vardı .. 3 aylık -6 aylık -1 yaş karışık .. onlara baktım .. alıcam içinden birşeyler ...
birde vericeklerinin arasında 1 çift pembe havludan eldiven var.. bebeği yıkarken tutunca elinden kaymaması için .. çok hoşuma gitti..
en çok korktuğrum elimden çocuğun kaymasıydı .. nerde satılıyor bilmiyorum ama .. fikirolsun diye yazdın .. bilenleriniz vardır belki ..
ben şimdi biraz geçmişi okuyayaım ..
Kızlar bugün bi arkadaşa gittik misafirliğe oğlu 2 yaşında vepark yatak kullanıyo chicconun ve çok memnun olduğunu söyledi..Ya benim kafam çok karışık park yatakmı beşikmi karar veremiyoruuummm .Alt katına yatırmış okadar güvenli geldiki bana beşiklerden korkuyorum düşme riskinden dolayı ...
Canim, Enis ve Ediz de gayet guzel isimler...bende cok begeniyorum..kisa ama kulaga cok hos geliyor
kızlar dortiden haberi olan varmı? uzun zamandır göremiyorum onu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?