Ya kıyamam ben sana otobüstekilere kızdım şimdi.. ama çok haklısın bende ayakta fazla duramıyorum ve otururkende belim agrıyor suan yastıkla oturuyorum ...cnm sen hatırladığım kadaryla uzun boyluydun. ben biraz kısayımo yüzden sanırım.
benimde son 1-2 haftadır belli. ondan önce hiç belli değildi. hele otobüse biniyorum, kimse yer vermiyo bana. ayaktada zor duruyorum, kimseyede diyemiyorum hamileyim diye
kızlar selamlar sabahtan beri ev arayan yorgun insan geldi gene:)))
Bebişlerini görenler olmuş maşallah diyim öncelikle...
Bende yarın görcem nasipse yavrumu:))) İşte böle biraz salona gidip bacaklarımı uzatıp dinlencem öpüldünüz canlarım benim
bu ne ya 7500 çok istiyorlar acıbadem yeni açıldıya ondan kesin....bilmiyorum ama yerinde olsam hastanemi değistiririm ...normal doğum olursa cok degil 1000 tl ama egerkı sezaryan istersem bu fiyat 7500 e kadar cıkıyor ancak doktor sezryanı uygun gorurse yıne 1000tl yanı kişi illaki sezaryan isterse cok tutyor ama benım tanıdıklarım avrupa hastanesınde istekleri doğrultusunda sezaryan oldu ve 5 kurus odemeden cıktılar
Ya kıyamam ben sana otobüstekilere kızdım şimdi.. ama çok haklısın bende ayakta fazla duramıyorum ve otururkende belim agrıyor suan yastıkla oturuyorum ...
slm arkadaşlar keyifler nasıl
biz oğlumla yatmaya devam ediyoruz.Cerenliyağmur cnm gözünaydın sonucun güzel çıkmış çok sevindim senin adına.
kızlar selamlar sabahtan beri ev arayan yorgun insan geldi gene:)))
Bebişlerini görenler olmuş maşallah diyim öncelikle...
Bende yarın görcem nasipse yavrumu:))) İşte böle biraz salona gidip bacaklarımı uzatıp dinlencem öpüldünüz canlarım benim
otobüste zor oluyor gerçekten. hani montla göbekte belli olmuyor. ki burası istanbul insana kolay kolay yer vermezler. hamileyim kalkarmısınız desem inanmaz yanibende sonra otobüste bağırırmışım yanında fazla gebelik testi olan varmı diye
herkese günaydıınnn
mutlu sabahlar güzel bir gün geçirmemizi diliyorum
dün dr gittim ama çok sinirli ve üzgün döndüm
bebişimin herşeyi çok şükür normal bir problem yok
ama hastane ve detaylı usg bakan dr beni hayal kırıklığına uğrattı
hastane kalabalıktı randevumdan yarım saat sonra girebildim
tam usg girdim cihazı açtı siyah beyazz yıkıldımmm
bu neeee dedim niye siyah beyaz
sana kim renkli olduğunu söyledi dedi dr.
bununlamı bakıyosunuz dedimm eveeettt dedi
ben 2.şokkkk
peki cd ye çekiyomusunuz dedimm hayııırr dedi
ben 3.şokkkkk
çıkıcam sorun çıksın istemiyorum
eşimde kapıda beni bekliyor çok beklettiler diye yay gibi gerildi bir daha gelmiycez demeye başladı
anlıyacağınız çıkamadım odadan siyah beyaz mak.ile baktılar..
ben bi hevesle renklide görme hayalleri kurarken siyah beyaz gördüm ve boşuna o kadar para verdim
yine hiçbişey anlamadım
kızımın boyunu dr söyleyemedi...ölçemiyoruz dedi ohaaaa dedim içimden sen necisin burda
ölçemiyoruz diye bişey varmı
bunu daha yumuşak mantıklı anlaşılır bir dille söylesene bana ne demek ölçemiyoruz
10 gün içinde dr muayeneye gidicem
bu kezde eğer ters bişey olursa
sanırım başka bir yer araştırıcamm
öffff yaaaa yine herşey sil baştan
neyse allahtan minik kuşum sağlıklı keyfi yerinde o bana moral oldu...
sonuç olarak sağlığı yerinde boyunu bilmiyorumm 450 gram olmuş allaha sonsuz şükürler olsun hamdolsun ...
bana yine en kısa zamanda bilge hastanesinin yolu göründü:97::97:
bence sakın yapma seni otobüsten atarlar hamile olduğunuda anlamazlar ...ama çok komik olurdu ....
semaysem cnm bebişini görmüşsün maşallah kızına.Detaylı ultrason ben daha yaptırmadım renkli mi değilmi bilmiyorum ama benim her dr kontrolümde dr.bütün organlarını gösteriyor bunun dışında başka bişey yapılyor mu cnm
teşekkür ederim canım çok sağol evet nihayet aldık güzel haberi ...
sen nasılsın evdesin zamanın nasıl geçiyor yanlızmısın yoksa anneciğin yanındamı? umarım iyisindir, rabbim sabrını attırsın canım dilerim hiç anlamadan şu 4,5 ayı atlatırsın..
bende iyi olmaya çalışıyorum cnm çalışmaya alıştığım için sanırım evde biraz sıkıcı geçiyor.Kitap okuyorum oğluşumla müzik dinliyoruz.Annecim evde saolsun oda olmasa ne yapardım bilmem.bu aralar suyum gelmiyor sanırım kesedeki sızıntım kapandı.Dr.kapanabilir demişti.pazartesi kontrolümüz var inş.oğlumu göreceğim.
OHH OHH ÇOK İYİ maşallahh
inş bütün sorunalrın kısa zamanda düzelir
bende iyi olmaya çalışıyorum cnm çalışmaya alıştığım için sanırım evde biraz sıkıcı geçiyor.Kitap okuyorum oğluşumla müzik dinliyoruz.Annecim evde saolsun oda olmasa ne yapardım bilmem.bu aralar suyum gelmiyor sanırım kesedeki sızıntım kapandı.Dr.kapanabilir demişti.pazartesi kontrolümüz var inş.oğlumu göreceğim.
Cerenliyağmur canım çok sevindim inan, artık sende hamileliğinin tadını çıkar bundan sonra kıyafetler al
Özlem sanada Allah sabır versin canım sonu iyi olacak inşallah
Baharnaz güncelledin demek milupayı bakalım gelir belki bu sefer bu arada bana yollanan cd çalışmıyor bozuk heralde bakalım eşim uğraşacak bir ara çalışması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?