2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selamlar sabahtan beri ev arayan yorgun insan geldi gene:)))

Bebişlerini görenler olmuş maşallah diyim öncelikle...
Bende yarın görcem nasipse yavrumu:))) İşte böle biraz salona gidip bacaklarımı uzatıp dinlencem öpüldünüz canlarım benim

MONAROZA, sen nasilsin canim?
Az kaldi insallah sendende guzel sonuclar almaya,
Insallah cok stresli gecirmiyorsundur bu zor bekleyisli gunleri..
Hyairlisi olucak insallah Allahin izniyle canim.

Ya kıyamam ben sana otobüstekilere kızdım şimdi.. ama çok haklısın bende ayakta fazla duramıyorum ve otururkende belim agrıyor suan yastıkla oturuyorum ...

Hosgeldin canim,
Tamamladinmi bugunki maratonunu
Yarin bol bol ozlemini giderirsin insalah bebisinle,
bakarsin sana bi seslenirmis cihazdan,
Anneeeee, sallana sallana bi hale geldim
yeter son ver bu uzun yuruyuslere

:)))

Sen birguzel dinlen simdi canim, gorusuruz yine, muccks

bu ne ya 7500 çok istiyorlar acıbadem yeni açıldıya ondan kesin....bilmiyorum ama yerinde olsam hastanemi değistiririm ...

slm arkadaşlar keyifler nasıl
biz oğlumla yatmaya devam ediyoruz.Cerenliyağmur cnm gözünaydın sonucun güzel çıkmış çok sevindim senin adına.

Ya kıyamam ben sana otobüstekilere kızdım şimdi.. ama çok haklısın bende ayakta fazla duramıyorum ve otururkende belim agrıyor suan yastıkla oturuyorum ...

otobüste zor oluyor gerçekten. hani montla göbekte belli olmuyor. ki burası istanbul insana kolay kolay yer vermezler. hamileyim kalkarmısınız desem inanmaz yani bende sonra otobüste bağırırmışım yanında fazla gebelik testi olan varmı diye

slm arkadaşlar keyifler nasıl
biz oğlumla yatmaya devam ediyoruz.Cerenliyağmur cnm gözünaydın sonucun güzel çıkmış çok sevindim senin adına.

teşekkür ederim canım çok sağol evet nihayet aldık güzel haberi ...

sen nasılsın evdesin zamanın nasıl geçiyor yanlızmısın yoksa anneciğin yanındamı? umarım iyisindir, rabbim sabrını attırsın canım dilerim hiç anlamadan şu 4,5 ayı atlatırsın..

selam
ev buladindin mi bari
seninde yarın güzel haberlerini bekliyoruz inş..

bence sakın yapma seni otobüsten atarlar hamile olduğunuda anlamazlar ...ama çok komik olurdu ....

semaysem cnm bebişini görmüşsün maşallah kızına.Detaylı ultrason ben daha yaptırmadım renkli mi değilmi bilmiyorum ama benim her dr kontrolümde dr.bütün organlarını gösteriyor bunun dışında başka bişey yapılyor mu cnm

bence sakın yapma seni otobüsten atarlar hamile olduğunuda anlamazlar ...ama çok komik olurdu ....

işin espirisi tabiki bi yerde izlemiştim şimdi hatırlamıyorum tam. çok güzel hareketler bunlardamıydı neydi. orda yapmışlardı sanırım. aklıma geldi birden espiri yapayım dedim.

teşk ederim canım benimm
bütün organlarını tek tek inceledi
kemiklerini bile saydı yawww
göbek kordonu damarları kan seviyesi plesanta
herşey detaylı bi şekilde incelendi
benim bildiğim bu kadar

bende iyi olmaya çalışıyorum cnm çalışmaya alıştığım için sanırım evde biraz sıkıcı geçiyor.Kitap okuyorum oğluşumla müzik dinliyoruz.Annecim evde saolsun oda olmasa ne yapardım bilmem.bu aralar suyum gelmiyor sanırım kesedeki sızıntım kapandı.Dr.kapanabilir demişti.pazartesi kontrolümüz var inş.oğlumu göreceğim.

OHH OHH ÇOK İYİ maşallahh
inş bütün sorunalrın kısa zamanda düzelir

Cerenliyağmur canım çok sevindim inan, artık sende hamileliğinin tadını çıkar bundan sonra kıyafetler al
Özlem sanada Allah sabır versin canım sonu iyi olacak inşallah
Baharnaz güncelledin demek milupayı bakalım gelir belki bu sefer bu arada bana yollanan cd çalışmıyor bozuk heralde bakalım eşim uğraşacak bir ara çalışması için

Kapanmıştır inşallah o zaman canım Allah yardımcın olsun

çok teşekkür ederim canım... inşallah rabbim hepimize tadını çıkarmayı nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…