2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim darısı senin başına inşallah bak göreceksin seninde sonucun temiz çıkacak eminim... bu mutluluğu yaşamak nasıl güzel anlatamam rabbim kimseyi böyle bi konuda sınamasın inşallah... canım her banyodan sonra bebe yağı kullan ya da gün içersinde genelde sabah ya da gece yatarken vazelin sürüyorum haftada 2 defada bağdem yağıyla yağlanıyorum evet hergün değil ama gün aşırı mutlaka yapmaya çalışıyorum benim annem öyle çok çatlamışkibende çatlıcam galiba

ay yok drye kadar tartılmıcam umarı kilo almamışımdır

dilaraaaaa kaç kilosun canım ama senin boyun uzun galiba ben topaç gibiyim yaaaa

79 kiloyum canım aslında kilolu hamile kaldım evlendiğimde 52 kiloydum bende topaç giyim sorma

arkadaşlar
civil bebede hepsi 186 tl fiyatı uygun geldi bana sizce nasıl ?

Eklentiler

• $8652_buyuk_zoom.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 36
zonnetje evet cnm doğru söylüyorsun. erkek karnı sivri olurmuş ya ondan heralde

tşk ederim kızlar. ama kendim çektiğim için büyük çıktı biraz. yoksa bana daha küçücük geliyo

Tekden hastanesinde Ahmet Bey doktorum bende sevindim...merkezdemisin :)

talasda oturuyorum merkezde çalısıyorum .

tekden hastanesinden memnunmusun doğum için ne kadar ödeyeceksiniz ben acıbademde mesut beye giiyorum biz doğum için ayrıca ödemem yapcazda her hastanedemi durum bole diye merak etdim

Eki Görüntüle 120209

kızlar sonunda bende resim ekleyebildim
buda benim göbüşüm.

amanda maşallahh göbişine,,, çok güzel görünüyor, maşallah diyelimm...benim sanki yayvanlaşmaya başladı kızlar banamı öyle geliyo acaba?? dün doktora bi bayan geldi aman allahım şokkk oldum kısa boylu karnı kendinden büyümüş ya ayy bayılacaktım valla nasıl taşıyor acaba dedim ama o kesin buğün yarın doğuracak..

inanmıyorum kısa süre önceye kadar bende talasta oturuyordum suan fevzi çakmakta oturuyorum ama annemler hala talasta..ya açık konuşmak gerekirse bu konuları hiç konusmadım aylık kontrollerimi yaptırıyorum ve dr çok iyi araştırdım herkes çok iyi diyo her dk kendisini arayabılıyorum...ama bu konuları konusma vakti geldi galiba ben 3 ayı gerinceye kadar beklemek istemistim..sen ne kadar ödeyeceksin..:

cerenliyağmur saol tatlım. kızdı sanırım değilmi senin bebiş. o yüzden yaygınlaşır.

kızlar sizlerde ekleyin göbüş resimlerinizi.

Canim, benim gobuste yayvan:))) kizlar yanlara dogru yayiliyor hanimlar:))) bacaklarim felan hic kilo almadi. karnimda genisliyor ama enine:)))

Kilo bendede var.amannn onuda takamam simdi kafama...hicbirseyin asirisina kacmadigim muddetce elimden baskada birsey gelmez der, avuturum kendimi:)))

evet ben kilo almadım sanki ama göbüşün öyle büyük göründüğüne bakma. hem yakın çekim hemde kendim çektim o yüzden büyük çıktı
21 haftalık cnm
benimkide 19 haftalık ve karnım hiç belli değil zaten çevremdekiler karnın fazla büyümez diyorlar galiba fazla büyümeyecek :)

normal doğum olursa cok degil 1000 tl ama egerkı sezaryan istersem bu fiyat 7500 e kadar cıkıyor ancak doktor sezryanı uygun gorurse yıne 1000tl yanı kişi illaki sezaryan isterse cok tutyor ama benım tanıdıklarım avrupa hastanesınde istekleri doğrultusunda sezaryan oldu ve 5 kurus odemeden cıktılar

benimkide 19 haftalık ve karnım hiç belli değil zaten çevremdekiler karnın fazla büyümez diyorlar galiba fazla büyümeyecek :)

cnm sen hatırladığım kadaryla uzun boyluydun. ben biraz kısayım o yüzden sanırım.
benimde son 1-2 haftadır belli. ondan önce hiç belli değildi. hele otobüse biniyorum, kimse yer vermiyo bana. ayaktada zor duruyorum, kimseyede diyemiyorum hamileyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…