MERHABA KIZLAR
cerenli yağmur bilg.açar açmaz sonucuna baktım ve çok mutlu oldum gözün aydınsabrının mükafatını aldın.darısı başıma inş. ben de 8 ocakta güzel güzel haberleri yazarım buraya.
kızlar dr. bana çatlaklar için madecassol diye bi ilaç yazdı kullananınız var mı?ben çok düzensiz kullanıyorum nerdeyse haftada 2 kere.
semaysem yaşadığın hayal kırıklığını ben 4 hafta önce yaşamıştım hatta dr.a ben de bebişimi renkli görebilir miyim dedğimde ayrıntılı olan ultrason değil benim diye dalga geçmişti adam ya!
bu arada bebişlerini gören anneler ne güzel özlem gidermişsiniz.maşallah bebişlerinize.
ay yok drye kadar tartılmıcam umarı kilo almamışımdır
canım benim darısı senin başına inşallah bak göreceksin seninde sonucun temiz çıkacak eminim... bu mutluluğu yaşamak nasıl güzel anlatamam rabbim kimseyi böyle bi konuda sınamasın inşallah... canım her banyodan sonra bebe yağı kullan ya da gün içersinde genelde sabah ya da gece yatarken vazelin sürüyorum haftada 2 defada bağdem yağıyla yağlanıyorum evet hergün değil ama gün aşırı mutlaka yapmaya çalışıyorum benim annem öyle çok çatlamışkibende çatlıcam galiba
dilaraaaaa kaç kilosun canım ama senin boyun uzun galiba ben topaç gibiyim yaaaa
Tekden hastanesinde Ahmet Bey doktorum bende sevindim...merkezdemisin :)
arkadaşlar
civil bebede hepsi 186 tl fiyatı uygun geldi bana sizce nasıl ?
arkadaşlar
civil bebede hepsi 186 tl fiyatı uygun geldi bana sizce nasıl ?
79 kiloyum canımaslında kilolu hamile kaldım evlendiğimde 52 kiloydum bende topaç giyim sorma
Ya karnın büyümüs kaç aylık seninki ve çokta yakışmıs bebiş sana kilo almamısın :)
bana biraz pahalı geldi kiraz bebeye bakarsan orda daha uygun
aaaaaaaaa dilara sen o kiloyu nerende gizledin
resimde öyle görünmüyosunn çok zayıf görünüyosun
bozma moralini hepimiz topaçız
topaç topaç dolanıyoruz ahı
talasda oturuyorum merkezde çalısıyorum .
tekden hastanesinden memnunmusun doğum için ne kadar ödeyeceksiniz ben acıbademde mesut beye giiyorum biz doğum için ayrıca ödemem yapcazda her hastanedemi durum bole diye merak etdim
amanda maşallahh göbişine,,, çok güzel görünüyor, maşallah diyelimm...benim sanki yayvanlaşmaya başladı kızlar banamı öyle geliyo acaba?? dün doktora bi bayan geldi aman allahım şokkk oldum kısa boylu karnı kendinden büyümüş ya ayy bayılacaktım valla nasıl taşıyor acaba dedim ama o kesin buğün yarın doğuracak..
benimkide 19 haftalık ve karnım hiç belli değil zaten çevremdekiler karnın fazla büyümez diyorlar galiba fazla büyümeyecek :)evet ben kilo almadım sanki ama göbüşün öyle büyük göründüğüne bakma. hem yakın çekim hemde kendim çektim o yüzden büyük çıktı
21 haftalık cnm
normal doğum olursa cok degil 1000 tl ama egerkı sezaryan istersem bu fiyat 7500 e kadar cıkıyor ancak doktor sezryanı uygun gorurse yıne 1000tl yanı kişi illaki sezaryan isterse cok tutyor ama benım tanıdıklarım avrupa hastanesınde istekleri doğrultusunda sezaryan oldu ve 5 kurus odemeden cıktılarinanmıyorum kısa süre önceye kadar bende talasta oturuyordum suan fevzi çakmakta oturuyorum ama annemler hala talasta..ya açık konuşmak gerekirse bu konuları hiç konusmadım aylık kontrollerimi yaptırıyorum ve dr çok iyi araştırdım herkes çok iyi diyo her dk kendisini arayabılıyorum...ama bu konuları konusma vakti geldi galiba ben 3 ayı gerinceye kadar beklemek istemistim..sen ne kadar ödeyeceksin..:
benimkide 19 haftalık ve karnım hiç belli değil zaten çevremdekiler karnın fazla büyümez diyorlar galiba fazla büyümeyecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?