2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Dikkat ediyorum canımm dinlenerek yapıyorum
Bu dizi benide kötü etkiliyoo devamlı aliye laf sayarken buluyorum kendimi eşimde şaşırıyo noluyo diye

aynen canım dizi ama ne kadar gerçekçi değil mi? hele o babanın yaptıklarından sonra eşime sinirlenmeye başladım benim hormonlar tavan tabii:84::84::84::84:

:) Hemde nasıl gerçek, ah diyorum ben olucaktım o Cemilenin yerinde yaşatmazdım bu adamı eşime bi baktım bana bakıyo garip garip :)) Naapalım cnm,anlıyorlardır herhalde bizi :)))

Lovercim muayenen güzel geçmiş gözün aydın canımm..
Dilara kahvaltı yaptım göbeğimi açıp bakıyorum hiç durmuyo yerindee ayakları hep sol tarafta benimkininn

Dilara kahvaltı yaptım göbeğimi açıp bakıyorum hiç durmuyo yerindee ayakları hep sol tarafta benimkininn

benimkinin ayakları hep aşağıda ayyy onun ayaklarını yerim ben poğaça ayak olsunlar şöle toplu toplu

Cok saol elimde renkli fotolari var cd vermedilerde fotosunu verdiler ya ben onun bal dudaklariniyicem bi burusturmus yuzunu elini yuzune kapatio poz vermio bize:) kizlar bu haftalrda sac olabilirmi bebektesanki bakinca kafasinda tepede sac var gibi duruo

canım bi sitede okumuştum artık tüyleri koyulaşmaya başlarmış bu haftalarda yani saçları olabilir

günaydın güzel anneler....
ben yine çoktandır yazmadan sadece okuyarak takipteydim :) inanın bende burda sonuç bekleyen tüm arkadaşlarla beraber yürek çarpıntıları geçirdim.. inşallah sağlıkla doğurcaz hepimiz bebeklerimizi.
benim bebeğime önce kız sonra erkek dediler.dün netleştirdik ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Allaha şükür hiçbir sıkıntımız yok. oğluşum tosun gibi olmuş maşallah sata göre 22 haftalığız ama 4-5 günde önden gidiyormuş. boyu 27-28 cm civarı vardır dedi.-tam ölçüm boyda yapılamıyormuş- kilosu 495 gr yakışıklı bi boy resmimizi bide cdmizi aldık geldik.
ankarada oturan arkadaşlara muhakkak tavsiye ederim gittiğim yeri.lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum.işlerinde son derece iyiler. bu arada sordum öğrendim ayrıntılı ultrason kesilikle siyah beyaz klasik usg cihazında yapılırmış. 4 boyutlu renkli cihaz sağlıklı sonuç vermezmiş. cihazın hem 4 boyutlu hemde siyah beyaz kısmını kullandı doktorumuz. bize verdiği cd de yan yana iki ekran var birinde siyah beyaz birinde dört boyutlu hali bebeğimin...
ahh ya ne heyecandı dün yaşadığım. allaha çok şükür bi sorunumuz yok.rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
cicilere başlamanın zamanıdır. istanbuldaki arkadaşlar civil mağazasını biliyormusunuz? çok uygun çok da güzel malları vardır. İstanbul dışındakilerde aynı mağazanın internet sayfasından siparişlerini verebilir. bende öyle yapıcam.

canım maşallah oğluna nasıl güzel bir duygu değilmi bende biran önce ayın 4ünün gelmesini bekliyorum kızımı görmek için size 1 adetmi renkli foto verildi benim doktorum her açıdan bi tane çekip veriyo demekki herkes farklı

hayır dilaracım resmimizi derken lafın gelişi dedim :) bize de doktorumuz normalde her gittiğimizde değişik değişik çekip veriyor.
ama cd acaip bişey açıp açıp izliyorummm

Günaydın canlarımmmmm

blue_sky geldim kuzum. geçmişi okuyordum :) çok şükür iyiyim, sen nasılsın canım benim

kızlar, rabia'nın AS sonuçlarından sonra, diğer arkadaşlarımızda hayırlı haberler almış. Allaha çok şükür ki bebişleriniz iyi ve moralleriniz yüksek. monoroza ve adı aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarımızda inşallah güzel ve hayır haberlerle dönerler. inanın sizden gelen her kötü haber içimi sızlatıyor.

canlar, ben 3 kilo almışım 55.700 olmuşum. hamile kalırken 53 tüm. yalnız göbeğim dışında kemiklerim sayılıyor, anlamadım gitti. beni gören kilo almamışsın diyor. eşimde "leblebi yutmuş solucan gibisin" diyor. :2: sizde de öyle mi? karnım var ama üzeri bomboş kemikler sayılıyor. bu arada popom zaten genişti iyice genişledi ve yanlarım çıktı az az

Hoşgeldin zonoxcum...iyiyiz biz de...nasıl sadece 3 kilo almışsın yemek yemiyor musun sen hiç yoksa?yediğine içtiğine dikkat et tatlım...gerçi bebeğin iyiydi hatırladığım kadarıyla çok sorun etmemek gerek o yüzden sanırım ama sen yine de yemek yemeyi unutma...çoğumuzda öyle değil.hızla kilo alıyoruz...hatta ben aynı yiyorum hamile kalmadan önceki gibi..ama alıyorum hala 48 le hamile kalmıştım 54 olmuşum...ama sadece karnımda bir şişlik var..kollarım bacaklarım falan değimiş gibi gelmiyor pek bana..amaaaaaaaaannn ne bileyim yaw...hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…