Hoşgeldin zonoxcum...iyiyiz biz de...nasıl sadece 3 kilo almışsınyemek yemiyor musun sen hiç yoksa?yediğine içtiğine dikkat et tatlım...gerçi bebeğin iyiydi hatırladığım kadarıyla çok sorun etmemek gerek o yüzden sanırım ama sen yine de yemek yemeyi unutma...çoğumuzda öyle değil.hızla kilo alıyoruz...hatta ben aynı yiyorum hamile kalmadan önceki gibi..ama alıyorum hala 48 le hamile kalmıştım 54 olmuşum...ama sadece karnımda bir şişlik var..kollarım bacaklarım falan değimiş gibi gelmiyor pek bana..amaaaaaaaaannn ne bileyim yaw...hayırlısı artık
Anladım zonoxcum..dediğim gibi bebek sağlıklı olsun da almamak daha iyidir belki de...bu arada geçen gün söyleyememiştim,oğluşuna aldığın cicilerin hayırlı olsun..hepsi de çok güzel...:79:Canıım, aslında yiyorum ama öyle aman aman iştahlı değilim. 15 gün kayınvalidemlerde kaldım. sabah öğle akşam tıka basa yedim (kayınvalidemin isteği ile) oradaki tartı ile tartıldığımda 57 58 geliyordum. eşim çok sevindi. eve bir geldim bir tartıldım 55.700 eczaneye gittim aynı. K.V lerin tartısı bzukmuş
benim mide sorunum var. gastrit ve ülser başlangıcım. belki de ondan dolayı almıyorum çok fazla. çünkü ben yemek yerken daha çeyreği bitmemişken doyuyorum:26: artık son 3 ay ak koyun kara koyun görücez...
Kızlar kaç kilo aldınız siz, bildiğim kadarı ile gülesram henüz alamamıştı kilo
Anladım zonoxcum..dediğim gibi bebek sağlıklı olsun da almamak daha iyidir belki de...bu arada geçen gün söyleyememiştim,oğluşuna aldığın cicilerin hayırlı olsun..hepsi de çok güzel...:79:
Umarım hepimiz için çok güzel çok mutlu bir gün olur topikteki tüm anneler ve bebişleri iyidir inşallah biz oğluşumla iyiiyz çok şükür kızlar bu aralar bende yoğun bir uyuma isteği var uykuya doyamıyorum neden acaba halsizlik var üzerimde
hoşbulduk canım evet hamilelikten galiba öyle halsizimki yi ki raporluyum çalışmıyorum diyorum zor olurdu allahım çalışan hamilelelerimize güç kuvvet versin yardımcıları olsun inaşllahhoşgeldin tatlım. Hamilelikten dolayı çok çabuk yoruluyor vucutlarımız ve bu nedenle fazla uyuma ihtiyacı duyuyoruz. Ben de öyleyim
hoşgeldin nevracım geçmiş olsun bugün yat uzan dinlen geçer ağrıların duncan mı dr a gidecekti güzel haberlerle gelir inşallah şansı bol olsun...merhaba güzel anneler ...
Dün gündüz girememiştim ... Dün akşam da 5 dk durdum topikte .sadece cvp yazıp çıktım ..
. çok kötü bel ağrım vardı.. Dün misafirlikte hep oturdum aynı koltukta .. Akşamda kayınvalideerde gelen giiden oldu tüm gün hiç uzanamadım ...rahat oturamadım
kötü oldum ...
En son yattımda sabah kalkınca şimdi biraz iyiyim ...
Bugün bildiğim kadarı ile sadece duncan ın kontrolu vardı.. Gelmemişdir daha ...
kızlaaar isim konusunda yardım edin sizce hangisi güzeeel?
,CAnım benim ayrıntılı geçen ay yapıldı bu rutin kontrolüm tatlımmm. Bu arada biraz dondum valla....
Maşallah ..herşeyine bakmış ne güzel ... gözünaydınGunaydinkizlar kac gundurgelemedim pazartesi detayli usg yapildi cok sukur iyidi organlari incelendi allahima binlerce sukur sorun yol 329gramdi ama boyunu solemedi artik okadar cokhissediorum kicok mutluolurum hissettikce.kemikleri olculdu beyni kalbi kalp odaciklri damarlari ve plasenta incelendi omurgasi el ayak parmklri dudagi ve burun kemigi genital bolgesi herseyine bakip anlatti doktor kizlar. Iste bizden haberler bukadar
sağolasın cnm ... evet duncanıun kontrolu vardı .. ben ayıntılısı var zannediyordum bugün ..yazmış sonra normal muayene imiş. akşama kadar giremem merak etmeyin yazmış.hoşgeldin nevracım geçmiş olsun bugün yat uzan dinlen geçer ağrıların duncan mı dr a gidecekti güzel haberlerle gelir inşallah şansı bol olsun...
çok geçmiş olsun. ayağının altına yastık koyup dinlen. sırtın yüksekte olmasın. bacakların yüksekte olsunmerhaba güzel anneler ...
dün gündüz girememiştim ... dün akşam da 5 dk durdum topikte .sadece cvp yazıp çıktım ..
. çok kötü bel ağrım vardı.. dün misafirlikte hep oturdum aynı koltukta .. akşamda kayınvalideerde gelen giiden oldu tüm gün hiç uzanamadım ...rahat oturamadım
kötü oldum ...
en son yattımda sabah kalkınca şimdi biraz iyiyim ...
bugün bildiğim kadarı ile sadece duncan ın kontrolu vardı.. gelmemişdir daha ...
aminnnnhoşbulduk canım evet hamilelikten galiba öyle halsizimki yi ki raporluyum çalışmıyorum diyorum zor olurdu allahım çalışan hamilelelerimize güç kuvvet versin yardımcıları olsun inaşllah
hoşgeldinnngünaydın kızlar biz bebişimle tembeliz biraz bu hafta raporluyuz ya.11 gibi kalktık kahvaltımızı yaptık ve ancak pc başına geçtik.zonox kiloları sormuşsun ben 5 kilo aldım
eymen çoook güzelll
,
anladım cnm ... bakalım kaç gr olmuş ufaklık... haberlerini bekliyoruz..
Duncan cım birde şunu sorucam sana ; Hakan bey ayrıntılıda renklide bakıyor değilmi? bi de cd resim faln veriyormu ..
haftaya gidicem yaa .. süprüz olurmu yaneee .. onun için sorayım dedim
Maşallah ..herşeyine bakmış ne güzel ... gözünaydın
sağolasın cnm ... evet duncanıun kontrolu vardı .. ben ayıntılısı var zannediyordum bugün ..yazmış sonra normal muayene imiş. akşama kadar giremem merak etmeyin yazmış.
Dilara cım senin prenses durmuyor heralde gene ..tekmelerde iyi mesai yapıyor ...
benimkisi yeni bir huy edindi .. ben kızımla yalnızken daha çok tekmeliyor.. başkaları varken az ..utanıyor heralde ..
ya da tatlı istiyor ... tatlı yediysem ittirp tekmeleyip duruyor...
geçen gün arabadayız . karnımı ne biçim ittiriyor .. resmen itiyor ama ... bir baktım karnıma emniyet kemeri tam onun bulunduğu bölgeye gelmiş . sıkmış birazda . O an farkettim .. demekrahatsız olmuş ..
dışarıya tepki veriyor. çıkarrtım .. düzeldi hareketleri .. hem çok güldük .. hemde onu sıkıştırdığım için üzülüm
benimkide babası ne zaman karnıma elini koysa tekmelemeyi kesiyor
işi biliyorlar .. şimdiden böylelerse . doğduktan sonra bizi parmaklarında oynatırlar bunlar vallahiii :)))
çok geçmiş olsun. ayağının altına yastık koyup dinlen. sırtın yüksekte olmasın. bacakların yüksekte olsun
aminnnn
hoşgeldinnnşimdiye dek kaç kilo almak gerekiyordu? valla şu hamilelik bitene kadar ne kadar alacağız çok merak ediyorum yalan yok
günaydın güzel anneler....
ben yine çoktandır yazmadan sadece okuyarak takipteydim :) inanın bende burda sonuç bekleyen tüm arkadaşlarla beraber yürek çarpıntıları geçirdim.. inşallah sağlıkla doğurcaz hepimiz bebeklerimizi.
benim bebeğime önce kız sonra erkek dediler.dün netleştirdik ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Allaha şükür hiçbir sıkıntımız yok. oğluşum tosun gibi olmuş maşallahsata göre 22 haftalığız ama 4-5 günde önden gidiyormuş. boyu 27-28 cm civarı vardır dedi.-tam ölçüm boyda yapılamıyormuş- kilosu 495 gr yakışıklı bi boy resmimizi bide cdmizi aldık geldik.
ankarada oturan arkadaşlara muhakkak tavsiye ederim gittiğim yeri.lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum.işlerinde son derece iyiler. bu arada sordum öğrendim ayrıntılı ultrason kesilikle siyah beyaz klasik usg cihazında yapılırmış. 4 boyutlu renkli cihaz sağlıklı sonuç vermezmiş. cihazın hem 4 boyutlu hemde siyah beyaz kısmını kullandı doktorumuz. bize verdiği cd de yan yana iki ekran var birinde siyah beyaz birinde dört boyutlu hali bebeğimin...
ahh ya ne heyecandı dün yaşadığım. allaha çok şükür bi sorunumuz yok.rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
cicilere başlamanın zamanıdır. istanbuldaki arkadaşlar civil mağazasını biliyormusunuz? çok uygun çok da güzel malları vardır. İstanbul dışındakilerde aynı mağazanın internet sayfasından siparişlerini verebilir. bende öyle yapıcam.
aral canım ben de aynıyım bu ara...normal bir süreç demek ki...Umarım hepimiz için çok güzel çok mutlu bir gün olur topikteki tüm anneler ve bebişleri iyidir inşallah biz oğluşumla iyiiyz çok şükür kızlar bu aralar bende yoğun bir uyuma isteği var uykuya doyamıyorum neden acaba halsizlik var üzerimde
saol hayatım daha güzelleri senin bebişine olsun. aldıklarımın fotolarını çekip cicilere koyucam ama, biz nerdeyse herşeyi almışız ve neyi koyacağımı şaşırıyorum yalan yok. toplu çekip atıcam aldıklarımı
benim aldığım yer çok uygun canım. istersen adresini veririm. sen de bir bak gerçekten çok güzel şeyler var ve her aradığını bulabiliyorsunhem de ucuz. mesela çıtçıtlı bodyler 3 tl, alt üst takımlar 10 milyon. vs... ve en önemlisi çok kaliteliler.
yakacıkta (bi damla) mağazasından aldım.
çok geçmiş olsun nevracım..hamile olunca çok ayakta kalmamak gerekmiş...yorulduğunu hissedince oturup dinlenmek gerekiyormuş canım...kimse de ayıplamaz hamile kadını zaten...kendini çok yorma...merhaba güzel anneler ...
dün gündüz girememiştim ... dün akşam da 5 dk durdum topikte .sadece cvp yazıp çıktım ..
. çok kötü bel ağrım vardı.. dün misafirlikte hep oturdum aynı koltukta .. akşamda kayınvalideerde gelen giiden oldu tüm gün hiç uzanamadım ...rahat oturamadım
kötü oldum ...
en son yattımda sabah kalkınca şimdi biraz iyiyim ...
bugün bildiğim kadarı ile sadece duncan ın kontrolu vardı.. gelmemişdir daha ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?